Goodiebox - The 'Claim your happiness' box!

Gepubliceerd op 20 augustus 2021 om 21:15

Een nieuwe Goodiebox unboxing van een box waar je meteen vrolijk van wordt! Benieuwd naar de producten in deze box? Lees dan vooral verder!

Over the 'Claim your happiness' box!

Deze box staat écht in het teken van Happiness. Wat iemand als happiness ervaart, is super persoonlijk en kan je in veel verschillende dingen/mensen vinden. Het motto van Goodiebox bij deze box is dan ook: ‘Doe wat goed voelt in het moment, zolang het jou maar happy maakt.’
Een hele mooie quote om te beginnen aan de allernieuwste Goodiebox unboxing, vind je niet? πŸ€”

Karmameju Star/Micellar water 02

Karmameju - 200 ml - €22 - Full size

Karmameju micellar water 02 - Foto: Indra's Blog

Karmameju micellar water 02 detail - Foto: Indra's Blog

Dit micellar water van Karmameju is een topper! Het heeft namelijk 3 (grote) voordelen:

  1. Het is een leave-on product, na het gebruik kan je het lekker laten zitten. Je hoeft het product dus niét te verwijderen.
  2. Het reinigt, versterkt en hydrateert de huid.
  3. Ook verwijderd het onzuiverheden en make-up, maar doet dit zo secuur dat je er een zachte huid aan overhoudt.

Het bevat aloë vera en zuur sinaasappelextract. Deze ingrediënten zorgen voor het verstevigende, kalmerende en verzachtende effect van dit micellar water.

Hoe gebruik je dit micellar water?

Schud voor het gebruik het micellar water goed. Breng het vervolgens aan op een wattenschijfje en verwijder vervolgens je make-up. Je hoeft dit micellar water niet af te spoelen, het werkt namelijk ook nog als tonic op de huid.

Karmameju micellar water 02 swatch - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

Mijn vorige make-up remover/micellar water was echt nét op, dus dit product kwam echt perfect uit. Ik heb hem meteen in mijn avondroutine toegevoegd en het is een prima product! Hij verwijderd goed mijn make-up, er blijven geen restjes achter op mijn huid. Het product is waterdun, wat erg prettig is. Hierdoor kunnen de wattenschijfjes het product goed opnemen en je make-up zo gemakkelijker verwijderen. Prima product als je het mij vraagt!

Terre de Mars 019 Reddition Revitalizing Shampoo

Terre de Mars - 150 ml - €19 - Full size

Terre de Mars 019 shampoo - Foto: Indra's Blog

Terre de Mars 019 shampoo detail - Foto: Indra's Blog

Deze shampoo van het merk ‘Terre de Mars’ bevat veel ingrediënten die je lokken een fantastische glans en zachtheid meegeven. Deze shampoo bevat: koffie extract, verveine olie, tarwegras proteïne en aloë vera. Deze shampoo is geschikt voor alle haartypen.

Hoe gebruik je deze shampoo?

Je gebruikt deze shampoo net als een normale shampoo: breng hem aan op nat haar, laat het even intrekken en spoel vervolgens goed uit.

Terre de Mars 019 shampoo swatch - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

Deze shampoo ruikt weer heerlijk, net zoals hun cleanser die al in een eerdere Goodiebox te vinden was. Hij heeft weer een hele lekker lichte citrusgeur die je meteen doet denken aan een heerlijke zomerse bestemming. Daarnaast maakt de shampoo je haar goed schoon en doet hij wat hij moet doen!

Sandstone Scandinavia Infinite Summer Bronzer

Sandstone Scandinavia - 6 gram - €22 - 9 gram voor €33

Sandstone Scandinavia Summer Bronzer - Foto: Indra's Blog

Sandstone Scandinavia Summer Bronzer detail - Foto: Indra's Blog

Dit is de ‘Infinite summer bronzer’ van het merk Sandstone. Het heeft een warme bruine kleur en zou gemakkelijk aan moeten brengen, en geeft je een sunkissed look. Deze bronzer bevat geen parfum en/of etherische oliën.

Hoe gebruik je deze bronzer?

Breng deze bronzer aan hoe je normaal ook je bronzer aanbrengt. Je kan hem ook aanbrengen in de kuiltjes van je wangen wanneer je een ‘visgezichtje’ maakt. Wil je gaan voor de full glam look? Breng de bronzer dan aan als een 3 over beide zijkanten van je gezicht.

Sandstone Scandinavia Summer Bronzer swatch - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

Ik gebruik zelf eigenlijk nooit een bronzer, daardoor heb ik hem eigenlijk ook nog niet gebruikt. Ik denk dat ik hem wel goed kan gebruiken als oogschaduw, dus dat ga ik zeker nog proberen!

Gold Professional Hair Scalp Massager

Gold Professional - €20 - Full size

Gold Professional Hair scalp massager - Foto: Indra's Blog

Gold Professional Hair scalp massager detail - Foto: Indra's Blog

Je kunt deze massager op verschillende manieren gebruiken: op droog haar, maar ook op vochtig en/of nat haar. Het zorgt voor een betere doorbloeding van de hoofdhuid en verwijder je tegelijk dode huidcellen, overtollig talg en stylingproducten. De verbeterde doorbloeding stimuleert de haargroei en gaat haarverlies tegen.

Hoe gebruik je deze massager tool?

Masseer je droge, natte of vochtige haar ongeveer 2-3 minuten. Doe dit door zachtjes ronddraaiende en zigzaggende bewegingen te maken, hierdoor voorkom je klitten.

Wanneer je deze tool gebruikt op droog haar zorgt voor meer volume in je haar. Breng vervolgens een styling product aan en masseer deze licht in om het volume nog mooier te maken.

Wanneer je de tool met shampoo, conditioner of andere verzorgingsproducten gebruikt, zorgt het ervoor dat deze producten beter door je haar worden opgenomen. Ook zorgt het voor een betere reiniging van het haar en de hoofdhuid.

Mijn mening!

Ik moet zeggen dat ik wel erg benieuwd ben naar dit product! Toch ben ik wel ‘bang’ dat als je het op droog haar gebruikt, dat je juist klitten creëert. Ik heb het product nog niet voldoende kunnen testen om er echt een duidelijke en eerlijke review over te geven. Ik ga hem zeker nog vaker testen de aankomende tijd!

Able Skincare Hyaluronic Acid age Recovery Night cream

Able Skincare - 50 ml - €88 - Full size

Able Skincare Night cream - Foto: Indra's Blog

Able Skincare Night cream detail - Foto: Indra's Blog

Deze nachtcrème herstelt en balanceert de vochtbalans van je huid. Ook vervaagt het kleine lijntjes, zichtbare poriën en verzwakte huid.

Hoe gebruik je deze nachtcrème?

Je kan deze crème elke avond aanbrengen, na het reinigen en na het aanbrengen van je serum.

Able Skincare Night cream swatch - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

Ik vind dit een hele fijne nachtcrème! Het heeft een superlichte formule, trekt lekker snel in en ruikt heel fris en licht. Het heeft een bekende geur die ik even niet zo snel kan plaatsen. Ik gebruik deze crème nu 3 dagen en vind hem heeerlijk! Wel eentje die ik aan zou raden!

Korting op je eerste Goodiebox!

Let op! Vanaf deze maand betaal je €24,95 voor je maandelijkse Goodiebox! Dit komt omdat ze de hoge kwaliteit van de Goodieboxen wilde behouden en om deze ook te blijven garanderen! Ook kunnen ze zo meer full size producten garanderen, ipv kleine proefverpakkingen.

Ben jij nou ook enthousiast geworden van deze box of van eerdere unboxings op mijn blog? Dan heb ik goed nieuws voor je! Stuur me even een privéberichtje op Instagram (@indrasblog), reageer onderaan de blogpost of stuur een berichtje via de nieuwe chatfunctie!

Ik kan je namelijk een kortingscode geven van €5! Hierdoor betaal je niet €24,95 maar €19,95 voor je eerste Goodiebox! Dus ben je net zo enthousiast als ik en hou je ook zoveel van verassingen? Stuur me dan zeker een berichtje, want waarom zou je geen €5 besparen, toch?

Ps. als je een berichtje onderaan de blogpost achterlaat, komt je berichtje onderaan de blogpost te staan. Wanneer je dus liever niet hebt dat iedereen je berichtje kan lezen, stuur dan een chatberichtje of een berichtje via Instagram privé! 😊 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❀️

Eerdere Goodiebox unboxings!

Disclaimer: Ik betaal maandelijks voor de Goodiebox

Reactie plaatsen

Reacties

Xiana Bossaert
3 jaar geleden

Was ook wel enthousiast over deze box! Vooral de nachtcrème, het micellair water en de shampoo zijn toppertjes.