Goodiebox - The '...and breathe out' box! 💆🏼‍♀️

Gepubliceerd op 22 januari 2021 om 10:52

De eerste Goodiebox van 2021 is een feit! Deze prachtige Goodiebox unbox ik in deze blogpost. Benieuwd? Lees dan vooral verder! 🙈

Korting op je eerste Goodiebox!

Ben jij nou ook enthousiast geworden van deze box of van eerdere unboxings op mijn blog? Dan heb ik goed nieuws voor je! Stuur me even een privéberichtje op Instagram (@indrasblog), reageer onderaan de blogpost of stuur een berichtje via de nieuwe chatfunctie!

Ik kan je namelijk een kortingscode geven van €5! Hierdoor betaal je niet €19,95 maar €14,95 voor je eerste Goodiebox! Dus ben je net zo enthousiast als ik en hou je ook zoveel van verassingen? Stuur me dan zeker een berichtje, want waarom zou je geen €5 besparen, toch?

Ps. als je een berichtje onderaan de blogpost achterlaat, komt je berichtje onderaan de blogpost te staan. Wanneer je dus liever niet hebt dat iedereen je berichtje kan lezen, stuur dan een chatberichtje of een berichtje via Instagram privé! 😊 

Over The '... and breathe out box'

Herken je het gevoel dat je 'ja!' zegt, terwijl alles van binnen 'nee' schreeuwt? Iedereen herkent dit gevoel wel denk ik! Maar laten we ons er niet rot meer om voelen! Laten we stoppen met onze levens te laten leiden door de mening van anderen. Ga gewoon je eigen weg! Het is oke om 'nee' te zeggen, sta achter je keuze en voel je er niet schuldig over! Voor jezelf durven kiezen, is het allermooiste wat er is! 

Deze box bevat allemaal producten die een voedende en rustgevende werking hebben, om even je eigen momentje te kunnen pakken! En je er niet schuldig bij te hoeven voelen!

Terre de Mars 008 Reddition Body cleanser

Terre de Mars - 150 ml - €19 - Full size

Terre de Mars Body cleanser - Foto: Indra's Blog

Dit is een biologische cleanser van het merk Terre de Mars. Het is een lichtschuimende en zachte cleanser. Hij bevat koffie- en rozemarijnextract, wat de huid zuivert en beschermt. Daarnaast bevat het ook aloë vera. Dit zorgt voor een goede voeding en egaliseerd de huid. 

Hoe gebruik je deze cleanser?
Breng deze cleanser aan op een natte huid en masseer deze licht in. Spoel deze vervolgens af. Na het afspoelen heb je een schone, verfrissende huid zonder dat je huid uitgedroogd is!

Terre de Mars Body cleanser structuur - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

De geur van deze body cleanser is echt heerlijk! Hij heeft een lichte citrus geur en is doorzichtig van kleur. Het heeft een beetje een jelly-achtige structuur.

Ik heb deze cleanser getest onder de douche, met lauwwarm water. Ik heb hem gebruikt in combinatie met een konjac spons (vind ik net wat fijner aanbrengen). Je merkt meteen, dat wanneer de cleanser in contact komt met water, hij direct begint te schuimen. Ook voelt hij zacht aan op de huid. Na het afspoelen voel je ook dat je huid goed gereinigd is. Leuk dat deze cleanser geschikt is voor het gehele lichaam is in plaats voor alleen je gezicht! Hele fijne cleanser met een heerlijke geur! 

Verso Nourishing cream

Verso - 15 ml - €90 voor 50 ml 

Verso Nourishing cream - Foto: Indra's Blog

Dit is een intensieve, voedende crème die de huid ondersteund en hydrateert. De crème bevat een hoge concentratie niacinamide. Niacinamide heeft veel positieve effecten: versterkt de huid, vult kleine lijntjes op, verminderd de huidpigmentatie & roodheid. Naast niacinamide bevat deze crème verschillende oliën en lipiden, die voor een verzorgingsboost zorgen! 

Verso Nourishing cream structuur - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

Deze crème heeft voor mij niet echt een verschillende werking als je hem vergelijkt met bijvoorbeeld een andere crème die ik vaker gebruik. Hij voelt wel mooi voedend en romig aan. Ook geeft hij mijn huid een boost en maakt hij mijn huid zacht. Ik merk alleen (helaas) niet zo veel verschil met mijn 'gewone' crème... Misschien dat ik nog andere voordelen ga ontdekken wanneer ik dit product voor een langere tijd achter elkaar gebruik. Ik ben benieuwd!

Yabe Feed your skin, feed your mind Face mask

Yabe - 25 ml - €20 - Full size

Yabe Face mask - Foto: Indra's Blog

Dit is een 2 in 1 masker van Yabe. Dit masker is voedend én verzachtend en bevat een code om een gratis podcast te luisteren tijdens het masker! Het bevat zonnebloemzaadolie, wat de huid verzacht en hydrateert.

Hoe gebruik je dit masker?
Breng het masker aan op je huid en laat 10-15 minuten intrekken. Spoel hem na 15 minuten af met lauwwarm water.

Yabe Face mask structuur - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

Toen ik het masker op mijn gezicht begon aan te brengen, kwam er meteen een heerlijke, frisse en schone geur vrij! Echt heel lekker en niet (te) overdreven! Ik heb wel iets meer aan moeten brengen dan dat ik normaal doe. Dit komt ook doordat het een hele kleine opening heeft waar het masker doorheen 'moet'. Hierdoor moet je vaker (en voor mijn gevoel meer) aanbrengen dan 'normaal'.

Ik ben he-le-maal vergeten om de podcast te luisteren, terwijl ik mijn masker op had. Echt weer iets voor mij 🙃

Nadat ik het masker 10-15 minuten in heb laten trekken, heb ik hem verwijderd met lauwwarm water. Wat was dit gemakkelijk om eraf te halen zeg! Je zag ook meteen dat mijn huid er goed op had gereageerd. Mijn huid zag er verzorgd en rustig uit. Ook voelde hij zacht aan. Echt een heerlijk maskertje als je het mij vraagt!

Dr. Botanicals Cocoa noir time reverse Facial serum

Dr. Botanicals - 15 ml - €108 voor 30 ml

Dr. Botanicals Facial serum - Foto: Indra's Blog

Dit is een serum van Dr. Botanicals, die veel verschillende oliën bevat. Hij bevat onder andere:

  • Geranium olie: bevordert de helderheid en uitstraling van je huid.
  • Duindoorn olie: is een olie verkregen uit een sterk 'superfruit' en is rijk aan antioxidanten.
  • Oranjebloessem (neroli) olie: is rijk aan verschillende citrus oliën. Het heeft veel verhelderende en helende voordelen voor de huid.

Hoe gebruik je dit serum?
Breng 2-3 druppels aan op je handen en masseer deze licht in je huid. Gebruik dit serum voordat je je moisturizer aanbrengt. 

Dr. Botanicals Facial serum pipet - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

Ik ben echt super enthousiast over dit serum! Het mag dan ook wel wat kosten, maar het is ook zo'n fijn product! Ten eerste is de geur echt fantastisch! Het is een beetje een combinatie van kokos en vanille, maar op zo'n goede manier gecombineerd! Het is een hele zachte en aangename geur, die echt niet erg is om een tijdje te ruiken (eigenlijk echt heerlijk 🤭)

Maar ook het effect is echt goed! Ik heb hem 's avonds gebruikt, net voordat ik ging slapen. Je hebt echt maar 2 à 3 druppeltjes nodig, omdat het zo'n dunne substantie is die je gemakkelijk kan verdelen/inmasseren op de huid. Je huid ruikt meteen heerlijk en je voelt ook dat het goed is voor je huid. Vooral de volgende ochtend merk je dat het veel met je huid gedaan heeft! Mijn huid was echt extreem zacht en voelde gevoed aan. Echt een aanrader moet ik zeggen! 

Karmameju Renew face brush

Karmameju - €41 - Full size

Karmameju Renew face brush - Foto: Indra's Blog

Deze beauty tool is geschikt voor je huid. Het stimuleert de bloedcirculatie en het bindweefsel van je huid én heeft een verfrissende werking. 

Door deze tool regelmatig te gebruiken, verminder je de kans op donkere kringen en wallen onder je ogen. Dit zorgt voor een gladde en stralende huid! 

Hoe werkt deze beauty tool?
Borstel 's ochtends (voor je reinigingsritueel) de droge huid, 6 lichte en energieke bewegingen per gebied (in de verpakking is een formulier te vinden met instructies per gebied op je huid) is voldoende. Gebruik deze tool 3-4 keer per week, gedurende 2-3 minuten (pas deze tijd aan jou huid!). 

Na het gebruik, duw met je duim door de haartjes om alle verwijderde huidcellen te verwijderen uit de borstel. 

Reinig de borstel 1x per week met warm water en een zachte zeep. Zorg ervoor dat je de borstel op de kop laat drogen (is beter voor de haartjes).

Karmameju Renew face brush detail - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

Om echt goed resultaat te zien van deze face tool, moet ik hem langer testen dan alleen deze week. Wel kan ik zeggen dat de haartjes zacht en goed aanvoelen op de droge huid. Zelf vind ik het wel apart dat ik het niet met een cleanser of ander product hoef te gebruiken. Voor mij voelt het borstelen van de huid zonder reinigings product nog een beetje 'nutteloos', maar we zullen zien of het uiteindelijk resultaat gaat geven! Ik ben heel benieuwd! Heeft een van jullie misschien ervaring met deze face tool? Eventuele tips?

Klik hier om een aantal van deze producten op bol.com te kopen!

Eerdere Goodiebox unboxingen!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❤️

Disclaimer: Ik heb zelf een abonnement aangeschaft op de Goodiebox, deze betaal ik iedere maand zelf

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.