Goodiebox - The 'Myself zone' box! 🌙

Gepubliceerd op 23 oktober 2020 om 09:52

Een gloednieuwe Goodiebox unboxing! Deze keer de box van de maand Oktober! Deze box staat in het teken voor wat tijd voor jezelf, wanneer dan ook! Kijk je mee naar de unboxing van deze box? ðŸĪ­

Over de 'Myself zone' box!

Deze box staat in het teken van tegenpolen, bijvoorbeeld dag en nacht of zoet en zuur. Het is belangrijk om ze allemaal te omarmen en gewoon te doen wat voor jou goed voelt. Deze box is dan ook als herinnering dat jij (en alleen jij) aan het roer staat. Het maakt je uniek!

Wat ook wel grappig is om te delen: de verpakking/voorkant van de box deed me meteen denken aan Halloween! 🎃 Door de diepe paarse kleuren en het lichte mysterieuze, wat de voorkant in mij oproept, was dat meteen mijn eerste ingeving haha! Ben ik de enige of doet het jou ook denken aan Halloween? 🙈

Ik kwam er past later achter dat de achterkant van de 'lade' een andere kleur heeft haha! Deze kant heeft een wat lichtere blauwe kleur.

Ivy Aïa Face cream + Provitamine B15

Ivy Aïa - 50 ml - €7 - full size

Ivy Aïa Face cream with provitamin B15- Foto: Indra's Blog

Deze (mooie) gezichtscrème is van het merk Ivy Aïa! Ik ken zelf het merk niet, maar ik vind de verpakking weer prachtig! Ook wel grappig is dat het bijna dezelfde kleuren zijn als het logo van mijn blog 🙈

Deze crème is beschermend, vochtbehoudend en herstellend. Je huid wordt zacht én mooi! Ook bevat de gezichtscrème provitamine B15. Deze vitamine heeft o.a. een ontgiftende werking!

Je kan deze crème zowel 's ochtends als 's avonds gebruiken. Gebruik hem dan ook op beide momenten voor het optimale resultaat! En dus een lekker zacht huidje ðŸĪŠ Geschikt voor alle huidtypen!

Swatch Ivy Aïa face cream - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

Hhmm, ik vind deze lastig! De crème is vrij stug en brengt daardoor automatisch al wat dikker aan, wat ik eigenlijk wel jammer vind.

Wat ik wel fijn vind is dat hij geurloos is! Je ruikt echt helemaal niks, ook niet tijdens het aanbrengen. 

Een minpuntje vind ik dan wel weer dat hij erg plakkerig is na het aanbrengen en dit ook zeker nog wel 10 minuten blijft.

Merk niet echt verschil met een andere crème, zou hem dus niet direct aanraden. Maar wel een prima crème!

Niré Slanted tweezer

Niré - €16 - Full size

Niré Slanted tweezer - Foto: Indra's Blog

Hoe mooi is dit pincet?! Zelf ben ik nooit zo'n fan van rosé goud (ben meer van het 'normale' goud) maar deze pincet is wel écht heel mooi! Hij is van het merk Niré. In een van mijn eerste Goodieboxen heb ik van dit merk ook een face tool ontvangen, waar ik ook meteen fan van was. Ik ben dus benieuwd!

Met deze pincet kan je bijvoorbeeld je wenkbrauwen epileren of in model brengen. 

Deze pincet is: vegan, niet getest op dieren, recyclebaar & hypoallergeen! Ook nog eens goed voor de huid én het milieu dus!  🌎

Mijn mening!

Je zou zeggen een pincet is een pincet, toch? Maar niets is minder waar. Ik merk toch wel dat een pincet die iets duurder is (zoals deze) net iets lekker werkt dan een pincet voor een paar euro. Hij werkt wat soepeler waardoor je op de een of andere manier niet zoveel pijn hebt wanneer je er een haartje uittrekt.

Ik ben erg blij met deze pincet, want ik had op dit moment alleen een setje van de Primark, en je merkt toch wel echt een verschil. Ook vind ik deze pincet er gewoon echt heel luxe uit zien! Dus ben je opzoek naar een goede pincet? Deze is zeker aan te raden!

Moshi moshi mind Konjac sponge

Moshi moshi mind - €14 - Full size

Moshi moshi mind Konjac sponge - Foto: Indra's Blog

Moshi moshi mind Konjac sponge - Foto: Indra's Blog

Een konjac spons wordt gebruikt om je gezicht/lichaam te reinigen. Het exfolieert de huid zachtjes en deze spons geeft je ook een gezonde glow! 

De spons is 100% natuurlijk en gemaakt van plantaardige vezels. Hij bestaat uit konjac wortel poeder, water en collageen met een extra dunne structuur. 

Hoe gebruik je de spons?

Maak de spons zacht door hem gedurende 3-5 minuten in/onder warm water te houden. Daarna kan je hem (met of zonder zeep) gebruiken op je gezicht/lichaam, bijvoorbeeld met een face wash. Wanneer je klaar bent, spoel de spons goed uit en bewaar hem op een droge en 'koude' plek.

Gebruik van de konjac sponge - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

Wow! Ik ben echt verrast! Ik had er een beetje een hard hoofd in deze spons. Hij voelde namelijk zo hard aan in de verpakking, dat ik dacht dat het super ruw zou voelen op je huid.

Maar echt niets is minder waar! De spons heeft maar ongeveer 1 minuut nodig onder de stromende kraan, om zich helemaal vol te zuigen met water. De spons wordt ook wel 2/3x zo groot! Hij voelt echt suuperzacht aan en doordat hij groter is geworden kun je hem ook gemakkelijk op je lichaam gebruiken! Hij voelt heel lekker aan in de hand, maar soms glipt hij wel bijna uit je hand omdat hij gewoon zo zacht is geworden haha!

Ik heb hem gebruikt i.c.m. een foaming face cleanser. Hij werkte echt perfect! Het werkt lekker gemakkelijk en soepel en je huid achteraf.... Die is echt superzacht en schoon! Ik ben echt super positief verrast door deze spons. Dit is er zeker eentje die ik in mijn stash ga bewaren! Echt een super aanrader!

La Rosée Regenerating stick mask

La Rosée - 75 ml - €16,90 - Full size

La Rosée Regenerating stick mask - Foto: Indra's Blog

Dit vind ik denk ik wel het leukste product uit deze Goodiebox! Ik ben gek op maskertjes en dit is er ook eentje in een stick?! Ik heb er zelf nog nooit zo eentje gezien en ben nogal enthousiast!

Het is een klei masker gemaakt met witte klei dat rijk is aan silica. Silica vernieuwd en stimuleert het herstel van de huid. Ook herstelt, reinigt en detoxt het de huid.

Dermatologisch getest en geschikt voor de gevoelige huid.  

Hoe gebruik je het masker?

Breng het masker aan op een droge huid en laat gedurende 5 minuten zitten. Wel is het belangrijk om in je achterhoofd te houden dat klei alleen actief is wanneer het nat is. Spuit het soms dus even nat voor een beter effect!

La Rosée Regenerating stick mask - Foto: Indra's Blog

Textuur La Rosée Regenerating stick mask - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

Omg dit masker! Het werkt zo soepel om het masker gewoon zo als een stick aan te brengen! En ook deze geur... zooo lekker! Licht bloemig, fris en zacht! Heeeerlijk! 

Ook na het verwijderen van het masker voelt je huid superzacht aan! Het masker is ook supergemakkelijk te verwijderen omdat je door de stick niet een te dikke laag aan kan brengen! Hierdoor kan je denk ik ook superlang met deze masker stick, je gebruikt namelijk maar weinig van het product. 

Dit product is zo gemakkelijk in gebruik. Ik zou hem echt aan iedereen aanraden! Zo blij met deze!

Sandstone Scandinavia lipglace

Sandstone Scandinavia - 3,7 gram - €18 - Full size

Sandstone Scandinavia lipglace - Foto: Indra's Blog

Een lipglace is kort door de bocht: een lipgloss met een kleurtje. Deze is van het merk Sandstone Scandinavian. Ik heb de kleur 'Summer fling' ontvangen, wat een knalrode kleur is. 

De lipglace verzorgd droge lippen door ze te hydrateren. Ook geeft hij een gezonde uitstraling en plakt hij niet! 

Hij is vegan en allergie vrij ðŸŒŋ

Swatch Sandstone lipglace - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

Hmm.. Ik ben er wel achter gekomen dat een lipglace/lipgloss (met een medium dekking) niet echt voor mij is. Ik heb toch liever of helemaal geen kleur, of een goede dekking (van een lipstick bijvoorbeeld). Deze lipglace zit daar weer nét tussen in. Eigenlijk kan je hem het beste beschrijven als een gekleurde lipgloss, die echt wel goed 'doorschijnt'. 

In de verpakking lijkt de lipglace echt een knalrode kleur te hebben. Op mijn lippen ziet hij er ook veel meer uit als een donkerroze...

Ook vind ik hem erg plakkerig.... Jammer! Wanneer je naar buiten loopt waaien je haren richting je lippen en blijven deze er daardoor meteen aan plakken...

Nee dit is niet zo mijn ding, helaas! 

Korting op je eerste Goodiebox!

Ben jij nou ook enthousiast geworden van deze box of van eerdere unboxings op mijn blog? Dan heb ik goed nieuws voor je! Stuur me even een privéberichtje op Instagram (@indrasblog), reageer onderaan de blogpost of stuur een berichtje via de nieuwe chatfunctie!

Ik kan je namelijk een kortingscode geven! Hierdoor betaal je niet €19,95 maar €14,95 voor je eerste Goodiebox! Dus ben je net zo enthousiast als ik en hou je ook zoveel van verassingen? Stuur me dan zeker een berichtje, want waarom zou je geen €5 besparen, toch?

Ps. als je een berichtje onderaan de blogpost achterlaat, komt je berichtje onderaan de blogpost te staan. Wanneer je dus liever niet hebt dat iedereen je berichtje kan lezen, stuur dan een chatberichtje of een berichtje via Instagram privé! 😊 

Vorige Goodiebox unboxingen!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! âĪïļ

Disclaimer: Ik heb zelf een abonnement aangeschaft op de Goodiebox, deze betaal ik iedere maand zelf

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.