Goodiebox - Welkomsbox 2.0!

Gepubliceerd op 17 april 2020 om 09:26

Ik ben sinds kort lid van de Goodiebox-familie. Zelf ben ik helemaal excited over deze maandelijkse box! In deze blogpost ga ik mijn goodiebox unboxen!

Ik zou het leuk vinden als jullie via de poll onderaan deze blogpost zouden laten weten of jullie deze manier van unboxen leuk vinden 😊 Als je leuke ideeën hebt over andere manieren van unboxen / tips, kan je die delen bij het kopje 'Reactie plaatsen'. Ik sta open voor nieuwe dingen dus niks is te gek! Veel leesplezier! :) 

Ten eerste: wat is de goodiebox?

Goodiebox levert maandelijks een box vol met beautyproducten. Deze verschillen elke maand en bevat veel verschillende merken. 

Even een paar feitjes op een rij:

  • Je krijgt elke maand een leuke box opgestuurd gevuld met allerlei beautyproducten
  • Alle producten hebben samen een waarde van meer dan €65!
  • Je betaald maandelijks maar €19,95
  • Je spaart maandelijks goodiepoints waarmee je vervolgens extra boxen kan 'kopen' door de goodiepoints te verzilveren.
  • Ze werken met verschillende merken samen, onder andere Starskin, Vichy & Clinique!

Voor de site van Goodiebox klik hier!

Dit is de eerste box die ik heb besteld op Goodiebox.nl , vandaar ook de Welkomsbox haha :) Ik ben nu al heel erg enthousiast over het concept! Het lijkt me echt leuk om maandelijks naar een box uit te kijken en dan allemaal nieuwe producten te testen en gebruiken. Laten we nu eindelijk even naar de inhoud gaan kijken van deze box!

Karmameju - HERO pH solution 02

Als allereerst zit er dit product van Karmameju in de box. Dit is een soort serum die de pH-waarde van je huidoppervlak herstelt na bijvoorbeeld contact met water of zeep. Je gebruikt het op de nét gereinigde huid en heeft een hydraterende werking. Je kan het serum gebruiken op je gezicht, handen, hoofd, lichaam, hals én decolleté.

De structuur van het serum lijkt heel erg op dat van water. Wanneer je het aanbrengt trekt het vrij wel meteen in. Nadat het ingetrokken is voelt de huid heel zacht. Ik heb hem ook gebruikt in combinatie met de Niré reinigingsborstel. Mijn huid heeft nog nooit zo zacht aangevoeld!

Karmameju serum- Foto: Indra's Blog

 

Niré - face prep tool

Een reinigingsborstel van het merk Niré. Het zorgt voor een fris en schoon gevoel. Deze gebruik je om je gezicht te reinigen en zo onzuiverheden en makeup (restjes) te verwijderen. 

Wanneer je de reinigingsborstel gebruikt voel je meteen dat hij heel zacht en licht borstelt. Ik heb hem getest met een facewash van de HEMA. Ik voelde meteen dat hij mijn huid goed reinigde. Na het afspoelen voelde mijn huid ook erg zacht aan. Aanradertje! 😊

Niré reinigingsborstel- Foto: Indra's Blog

 

Comme deux - lip oil

In deze lip olie zitten verschillende oliën, vitamine C, E & F waardoor hij naast verzorgend ook voedend is. De lip olie die ik in mijn box heb gekregen is in de kleur 'Red' en heeft een roodachtig kleurtje (duuhh). Doordat hij niet transparant is, krijg je naast een verzorgend effect ook een licht kleurtje op je lippen 😊 Ook kan je deze olie op / onder je lipstick gebruiken. Maar alleen kan natuurlijk altijd! 

Ik dacht dat de lip olie een hele rode gloed over mijn lippen zou geven zodra ik hem aanbracht. Dit is alleen niet het geval en dat vind ik alleen maar fijner! Hierdoor hoef je niet perfect de olie aan te brengen (foutjes worden nauwelijks gezien). Je voelt dat de olie je lippen verzorgd en hij plakt lang niet zo erg als een normale lipgloss! 

Comme deux lip oil- Foto: Indra's Blog

 

Phase zero makeup - metal foil eyeshadow

Dit is een oogschaduw met een ‘’foil’ effect. Hij heeft een metallic finish en heeft daarom veel glittertjes. Ik heb de kleur 'Queen' ontvangen. Dit is een erg mooie champagne achtige kleur die naar mijn mening zelfs een beetje op een highlighter lijkt! Dus ga hem niet alleen als oogschaduw maar ook zeker als highlighter gebruiken :)

Deze oogschaduw is echt heel intens van kleur en bevat veel (grove) glitters! Echt een hele mooie kleur om aan je collectie toe te voegen 😍

Phase zero oogschaduw- Foto: Indra's Blog

 

ModelCo - Bullet lipstick

De verpakking van deze lipstick doet me denken aan de mac lipsticks. Hij heeft de typische kogel vorm. Deze is van ModelCo in de kleur ‘Rhubarb’.

Het is een mooie donkere nude kleur die denk ik helemaal perfect is voor de lente/zomer die eraan komt 🀩 Ook de kleur van deze lipstick is erg intens!

ModelCo bullet lipstick - Foto: Indra's Blog

 

Beaver professional - Cherry blossom shampoo

Wat ziet deze shampoo er mooi uit. De lichtroze kleur maakt me al meteen helemaal vrolijk. Hij heeft een geur van kersenbloesem en ruikt echt heeerlijk. De shampoo verzorgt én hydrateert, waardoor in model brengen makkelijker gaat. Ook belooft deze shampoo voor een glanzende gloed!

De shampoo ruikt echt heel lekker! Ook heb ik het gevoel dat hij veel goede dingen doet voor mijn haar!

Beaver cherry blossom shampoo - Foto: Indra's Blog

 

Ben jij nou ook enthousiast geworden van deze box of van eerdere unboxings op mijn blog? Dan heb ik goed nieuws voor je! Stuur me even een privéberichtje op Instagram (@indrasblog), reageer onderaan de blogpost of stuur een berichtje via de nieuwe chatfunctie!

Ik kan je namelijk een kortingscode geven! Hierdoor betaal je niet €19,95 maar €14,95 voor je eerste Goodiebox! Dus ben je net zo enthousiast als ik en hou je ook zoveel van verassingen? Stuur me dan zeker een berichtje, want waarom zou je geen €5 besparen, toch?

Ps. als je een berichtje onderaan de blogpost achterlaat, komt je berichtje onderaan de blogpost te staan. Wanneer je dus liever niet hebt dat iedereen je berichtje kan lezen, stuur dan een chatberichtje of een berichtje via Instagram privé! 😊 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❀️

Disclaimer: Ik heb zelf een abonnement aangeschaft op de Goodiebox, deze betaal ik iedere maand zelf

Rating: 5 sterren
3 stemmen

Zou ik elke maand de Goodiebox unboxen?

Andere blogposts die je misschien leuk vind?

Dé trend van deze lente: Lila!

Top 5 kaartspelletjes om te spelen (in quarantaine)!

Interior lookbook #1

Reactie plaatsen

Reacties

Janiek
4 jaar geleden

Hey Indra! Super leuke post!
Zou je bij de volgende unboxing foto’s erbij kunnen plaatsen van hoe sommige producten er bij jou uitzien? Dus bijv. De lippenstift, de lipolie en de oogschaduw?