Dé trend van deze lente: Lila!

Gepubliceerd op 20 maart 2020 om 12:59

Dé kleur die je deze lente niet kan missen is Lila! Overal waar je nu op internet kijkt zie je lila op de voorpagina verschijnen en in de etalages heeft elke paspop wel iets van lila aan. Deze trend zie je niet alleen in kleding maar ook in accessoires!

Coltrui

Mostwanted - €29,99

Het eerste item is deze superleuke, vrolijke coltrui. Wat ik juist zo leuk vind aan coltruitjes is dat je ze in de herfst/winter én in de lente kan dragen. In de lente (die hopelijk snel dichterbij komt) met een leuk mini rokje en in de herfst/winter gewoon op een leuke spijkerbroek. 

 

Pied de poule jacket

Mostwanted - €59,99

De pied de poule print was eerst vooral in het zwart-wit te zien en dan vooral op leggings/broeken. Maar hoe leuk is het ook in het paars? En als jasje? Dit jasje is gemaakt van 35% wol en is dus ideaal voor de wat koudere lente ochtenden.

 

 

 

T-shirt met hartje

H&M - €4,99

Ik draag zelf veel basic T-shirtjes en eerlijk gezegd hou ik ook wel erg van de lila-trend :) Dit shirtje is lekker simpel maar oh zo leuk! Het kleine hartje als detail maakt het T-shirt minder basic. Leuk te combineren met een rokje maar ook zeker met een spijkerbroek!

 

 

Corduroy blouse

Mostwanted - €44,99

Corduroy is ook weer helemaal in. En in combinatie met de lila trend is het naar mijn idee al helemaal een toppertje! Als ik zo naar de foto's op de site kijk, valt de blouse wat langer dan een 'normale' blouse. Hierdoor kan je de blouse dus ook leuk combineren op een leren legging bijvoorbeeld. Maar met een rokje is het ook zeker een leuke combi! 

 

Scrunchie set 3 stuks

Myjewellery - €6,95

Scrunchies, je ziet ze in allerlei soorten en maten. Van fluffy naar teddy en van groot naar klein. Zo ook deze leuke set van 3 met natuuuuurlijk een lila scrunchie! Deze scrunchies zijn net iets anders dan de 'normale' scrunchie omdat ze niet glad maar fluffy zijn! Erg leuk om mee te combineren en te mixen en matchen! 

 

Armbandje met lila kraaltjes

Myjewellery - €4,48

Last but not least dit leuke vrolijke armbandje van Myjewellery. Dit armbandje kan je outfit nét iets meer kleur geven. Vrolijke kleurtjes in je sieraden zijn ook een echte musthave deze lente. Dit armbandje is momenteel in de sale! Dus hurry voordat het armbandje uitverkocht is!

 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❤

Psst! Door op de lichtroze merken te klikken kun je de items meteen shoppen!

Rating: 1 ster
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.