Shop the look #1 Herfst

Gepubliceerd op 25 oktober 2019 om 17:28

In deze shop the look heb ik een leuke herfst outfit samengesteld! Met onder andere de teddy trend! Hopelijk kunnen jullie er inspiratie uithalen! 

Teddy coat cognac kleur

H&M - €79,99

Teddy jassen zijn weer helemaal in en wat hou ik ervan! Ze zitten lekker, zijn heerlijk warm en ze staan ook nog eens leuk. De kleur cognac associeer ik ook meteen met de herfst. In dit seizoen is een lekkere dikke jas ook zeker een musthave als je het mij vraagt :)

Jurkje met col

H&M - €19,99

Lange jurken zijn ideaal in de herfst periode. Het leuke aan langere jurken vind ik dat je ze het hele jaar door kan dragen. Met een panty eronder kun je ze prima dragen in de herfst en in de lente wanneer het weer wat warmer is, trek je hem gewoon zo aan! De panty is dan niet meer nodig :) Mijn voorkeur voor deze jurk is toch wel de herfst. Deze zwarte van de H&M heeft lange mouwen en een kleine col. 

 

Dubbele ketting met muntjes

Myjewellery - €19,95

Ik ben echt gek op de sieraden van Myjewellery! Zo ook deze ketting die leuk én makkelijk is. Deze ketting is namelijk dubbel, wat betekent dat er twee kettinkjes aan elkaar zitten. Hierdoor lijkt het of je twee kettinkjes om hebt, maar jij weet wel beter :) Zulke kettinkjes zijn ook ideaal wanneer je een leuke necklace party wilt maken maar hier niet zoveel tijd voor hebt. En voor de prijs hoef je hem ook niet te laten! 

 

Laarsjes met studs

Van Haren - €39,99

Wie houdt er niet van laarsjes in de herfst of winter? Het leuke aan deze laarsjes vind ik dat de studs niet al te aanwezig zijn. Ze zitten er wel, maar niet de hele laars is bedekt. Een ander pluspunt van deze laarsjes (vind ik) is de hak. Ik ben zelf niet zo groot (1,70 m) en vind het daarom wel fijn om íets groter te zijn. 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❤

Psst! Om de items te shoppen kan je op de merken klikken!

 

Rating: 4 sterren
6 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Tamara Vermeulen
4 jaar geleden

Wat super gaaf dat je je blog online hebt gegooid! Can't wait om meer te lezen <3

Monique
4 jaar geleden

Echt supergoed gedaan! 👍🏻