Interior lookbook #1

Gepubliceerd op 3 april 2020 om 11:58

Naast mode hou ik er ook van om met interieur bezig te zijn. Om dit ook met jullie te delen stel ik jullie voor aan een nieuwe 'serie' op mijn blog: Interior lookbooks! :) Dit is eigenlijk een beetje hetzelfde concept als mijn 'Shop the look' serie alleen dan met interieur items! Hoop dat jullie er inspiratie uit kunnen halen en laat zeker weten wat jullie er van vinden! 

 

Roze fluwelen bank

Leenbakker - €899

Sinds ongeveer een jaar is velours/fluweel weer helemaal in. Niet alleen vind je het terug in kleding maar ook het interieur heeft een velours/fluwelen boost gekregen. Je ziet veel kussens in verschillende vrolijke kleuren maaar ook banken and i like it! Deze bank is van de leenbakker en heeft een hele mooie zachtroze kleur. Ondanks deze (als je naar de kleur kijkt dan) ‘heftige’ bank is hij goed te combineren. Denk bijvoorbeeld aan kussentjes met lichtroze details of kussentjes in naturel tinten.

 

Vloerkleed naturel

IKEA - €79,95

Afmetingen:
150 x 80 cm - €24,95
230 x 160 cm - €79,95
300 x 200 cm - €99,95

Dit is het vloerkleed ‘Lohals’ van de IKEA en die serie bestaat uit 3 maten (zie hierboven).
Ik heb gekozen voor de middelste maat. De kleine variant lijkt (naar mijn mening) meer een soort loper dan echt op een vloerkleed. In een standaard woonkamer is de grootste maat denk ik te groot. De middelste lijkt mij dus het mooist en handigst. Dit vloerkleed is gemaakt van jute en is daardoor slijtvast. Hij gaat dus lekker lang mee! Het vloerkleed heeft een warme uitstraling én hij is makkelijk te combineren. Hierdoor past hij bijna in elk interieur :)

 

Gouden bijzettafeltje 

Vtwonen - €49,95

Dit is het ‘Suus’ bijzettafeltje van vtwonen. Ik ben gek op goud, hou van simpel en dit bijzettafeltje heeft het allebei! Doordat je door het tafeltje heen kan kijken (en dus een beetje ‘doorzichtig’ is), is hij niet zo ‘zwaar’ in je interieur. Wat ik ook zo leuk vind aan dit tafeltje is dat hij een vorm heeft die je niet zo vaak ziet. Aanradertje dus :)

Fluffy tafellamp

Vtwonen - €54,95

Ik vind deze lamp ge wel dig! Hij is van vtwonen en je kan hem vinden onder de naam ‘Lucide goosy’. De lamp heeft naar mijn mening iets schattigs doordat hij er zo fluffy en zacht uit ziet. Hij staat op kleine pootjes, is wit en daardoor heel makkelijk te combineren! Wit past namelijk overal bij! :)

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❤️

 

Psst! Door op de lichtroze merken te klikken kan je de items shoppen!

 

Welk interieur item vond jij het leukste?

Rating: 5 sterren
2 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.