Mijn apple watch series 4

Gepubliceerd op 10 april 2020 om 10:41

Ik heb laatst mezelf een apple watch series 4 kado gedaan. Ik was er al langer naar aan het kijken maar ik bleef twijfelen. Het is niet dat je elke dag zo'n prijzig (zeg maar gerust duur) item aanschaft. Maaaarr uiteindelijk wel gedaan en wat ben ik er blij mee!

Ik heb hem gekocht bij de Mediamarkt. Als je een Apple watch koopt heb je altijd een keuze uit bepaalde combinaties van 'de kast' en het bandje. Ik heb gekozen voor de kast van 40 mm. Ik heb namelijk nogal smalle polsjes en om er dan een groot horloge om te dragen, zag ik niet zo zitten 🙊

Naast de 'kast' van 40 mm heb ik gekozen voor de siliconen witte band. Mij leek dit de beste optie omdat deze lekker standaard is en dus altijd goed :) Wel was ik erg benieuwd naar het zo genaamde 'seashell' bandje. Maar toen ik deze in het echt zag, leek het me toch beter om gewoon voor het basic witte bandje te kiezen.

Voordat ik het horloge had was ik al druk aan het kijken naar verschillende bandjes. Leuk om mee te mix and matchen 😊 Ik had online gelezen dat de bandjes van Aliexpress een prima alternatief waren voor de ,naar mijn mening veel te dure, bandjes van Apple zelf. Deze zijn namelijk te koop vanaf €59,-

 

Apple watch series 4 - Foto: Indra's Blog

Ik wilde heel graag zo'n metalen bandje. Ik dacht dat mijn Apple watch dan meer op een 'normaal' horloge zou lijken en hij niet zo erg op zou vallen. Natuurlijk mag zo'n horloge opvallen, maar ik vond hem al opvallend genoeg omdat hij in verhouding met mijn polsen al aan de grote kant is. Toen ik hem voor het eerst om deed (met metalen bandje), viel hij mij een beetje tegen. Hij sloot bij mijn polsen wat minder goed aan, waardoor ik het gevoel kreeg dat hij er ieder moment vanaf kan vallen en dat wil je natuurlijk absoluut niet hebben! 

Ik moet wel toegeven dat ik wel hele smalle polsen heb, dus voor iemand met een normale of grotere pols denk ik dat dit bandje een goede optie is. Ik heb deze gekocht op Aliexpress en hij kostte maar €2,52. Als je zelf een Apple watch hebt én net als ik graag een metalen bandje wilt proberen zou ik zeggen: probeer het gewoon!

Ik had natuurlijk al een siliconen bandje gekocht bij de watch zelf. Ik vond alleen een witte een beetje saai en wilde graag meerdere kleurtjes. Het leek me vooral leuk om in de zomer wat meer kleurtjes te gaan dragen. Pastel tinten zijn helemaal in en daarom kon ik het ook niet laten om een paar vrolijke kleurtjes te bestellen. Ik heb op Aliexpress een verkoper gevonden die heel veel kleuren bandjes verkoopt. 

 

Siliconen bandjes - Foto: Indra's Blog

Ik heb gekozen voor een taupe kleurige, een lichtroze, een pastel blauwe (lijkt een beetje op baby blue), een pastel gele en een pastel paarse. Vooral de blauwe, gele, paarse en roze vind ik erg leuk om in de zomer af te wisselen. Daarnaast is het ook leuk dat je deze bandjes al in huis hebt voor maar €1,56 per stuk :) 

Je zal je wel afvragen ‘is de kwaliteit wel goed?’. Ik merk persoonlijk weing verschil tussen mijn witte bandje en de bandjes die ik besteld heb op Aliexpress. De bandjes sluiten mooi aan, hebben dezelfde afmetingen als de originele van Apple en zijn lekker betaalbaar. Naar mijn mening echt een goed alternatief!

Eigen ervaring

Ik heb de watch nu al een redelijke tijd en ik moet zeggen hij bevalt echt heel erg goed! Het is namelijk veel meer dan alleen een horloge. Zo kan je hem helemaal zelf customizen! Het homescherm kan je zelf indelen en de widgets op plaatsen die jij belangrijk/handig vind om snel te zien. Ook houd hij standaard je activiteit, verbranding van je calorieën en hartslag bij. Wanneer je bijvoorbeeld een wandeling wilt maken of in de sportschool een oefening wilt doen, kan je de standaard work-out app aanzetten. Deze houd dan verbrandde calorieën van die specifieke work-out bij! Ook kan je van verschillende social media apps de meldingen ontvangen, zoals Whatsapp, Instagram en Snapchat. Maaarr wanneer je deze juist niet wilt ontvangen, kan je deze gemakkelijk uitzetten. Er is nog zoveel meer om op deze watch te gebruiken/zetten. De watch heeft namelijk ook een eigen app store waar je verschillende apps gratis (en betaald) op kan downloaden.

Ik vind het vooral een leuke gadget de Apple watch series 4! Ik gebruik hem vooral voor mijn dagelijkse activiteit, meldingen van Whatsapp & Instagram en wanneer ik een wandeling maak om mijn work-out app aan te zetten. Ik wil er wel even bij zeggen dat de watch vooral gericht is voor een sportief persoon en hier ook vele opties voor aanbied. Maar ondanks dat ben ik (een heel erg asportief persoon) zeker blij met mijn keuze om hem toch aan te schaffen! 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❤

Rating: 4.4285714285714 sterren
7 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.