Maak kennis met Scentsright!

Gepubliceerd op 20 april 2020 om 11:05

Voor diegene die het opvalt, plaats ik deze blogpost inderdaad niet op vrijdag wat ik normaal wel doe. Dat komt omdat ik zoveel leuke dingen met jullie te delen heb dat ik soms tussendoor een kleinere blogpost plaats! En in deze blogpost wil ik jullie kennis laten maken met Scentsright!

 

Wat is scentsright?

Scentsright is een bedrijf waarbij je parfums kan bestellen. En nu hoor ik je al denken 'Maar dat kan toch ook bij een ICI Paris of Douglas?' Scentsright is anders en heeft zijn eigen concept! Bij een ICI Paris schaf je bijvoorbeeld een flacon van 50 ml aan voor €60. Hier kan je dan heeel erg lang mee maar hoe leuk zou het zijn als je sneller tussen luxe geuren kan wisselen? Dat is nou precies het concept van Scentsright!

Ze hebben online heel veel keuze uit verschillende luxe parfums (dit zijn er meer dan 200!). Denk bijvoorbeeld aan Chanel, Gucci en Chloé. Normaal betaal je in de winkel gemakkelijk €60 voor zo'n parfum. Bij Scentsright zit dit anders. Even een paar feitjes op een rij:

  •  Je ontvangt een gekozen parfum met een inhoud van 10 ml. Dit is voldoende voor ongeveer een maand lang als je de parfum dagelijks gebruikt!
  •  Je ontvangt bij je eerste parfum die je besteld een 'case'. Dus je zit niet alleen met de flacon opgescheept. Ook oogt dit best wel luxe al zeg ik het zelf!
  •  De parfum zit in de case en is verwisselbaar. Je kan dus een oude gemakkelijk vervangen voor een nieuwe!
  •  De parfumflesjes worden geleverd met spraydop, lekker makkelijk dus 😊
  •  Ze hebben 2 'soorten' parfums namelijk de 'exclusive' en 'premium' parfums. Hierbij zijn de exclusive is de 'normale' en de premium zijn de wat duurdere / luxere parfums

Screntsright flacon - Foto: Indra's Blog

Wat zit er in het pakketje?

Ik heb dus een pakketje binnen gekregen van Scentsright. Dit kwam in een goed verpakte envelop. Dit is belangrijk want je wilt natuurlijk geen lekkende parfum 🤔 In de envelop vind je dit schattige doosje die je aan de zijkant open kan schuiven. Binnenin zit de case met daarin de flacon. Ik had nog geen idee welke geur erin zat dus daar was ik erg benieuwd naar natuurlijk!

Verpakking - Foto: Indra's Blog

In mijn flacon zit de geur Mademoiselle van Chanel en wat ruikt deze lekker! Ik ben altijd al een fan geweest van de luchtjes van Chanel. Maar mademoiselle ontbrak nog in mijn collectie, like it was meant to be dus! 

 

Je kan de case draaien waardoor de spray tevoorschijn komt. Wanneer je dit hebt gedaan en je licht aan de spray trekt kan je de geur uit de case halen. Zo kan je je parfum dus ook wisselen wanneer hij op is! Een erg handig systeem als je het mij vraagt 😉

Scentsright case - Foto: Indra's Blog

Top 3 parfums die ik graag nog zou willen proberen

J'adore dior - Foto: Scentsright

J'adore Dior

Eau de parfum - premium collectie

We kennen deze allemaal van die beroemde reclame niet waar? Heb geen idee hoe deze parfum ruikt, dus ben erg benieuwd naar deze beroemde parfum! 🤗

 

Daisy dream - Foto: Scentsright

Daisy dream

Eau de toilette - exclusive collectie

Dit is echt een parfum die ik al zolang wil proberen en nieuwgierig naar ben. En dat komt doordat de verpakking er zó schattig uitziet. Wees eerlijk, dit ziet er toch leuk uit en wil je meteen proberen?

 

Chanel chance - Foto: Scentsright

Chanel chance 

Eau de parfum - premium collectie

Ik merk wel dat ik op het uiterlijk van een parfum af ga. Zo zie je maar hoe belangrijk dat dus is 😌 Zo ook deze! Chanel geuren ruiken altijd lekker, dus ben benieuwd naar deze!

 

Deze parfums zijn bijvoorbeeld ook te koop op Drogisterij.net !

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❤️

 

Het product in deze blogpost heb ik ontvangen

Rating: 5 sterren
1 stem

Zijn jullie enthousiast over Scentsright?

Andere blogposts die je misschien leuk vind?

Interior lookbook #1

Mijn apple watch series 4

Dé trend van deze lente: Lila!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.