Shop the look #2 De lente komt eraan!

Gepubliceerd op 24 april 2020 om 10:30

De lente komt eraan en wat ben ik toe aan weer een beetje lekker weer! Kan echt niet wachten totdat we weer in een lekker t-shirtje kunnen lopen!
Myjewellery heeft een lijn/collectie uitgebracht met allerlei gekleurde sieraden. Deze doet mij meteen denken aan een lekker zonnetje! Met een aantal sieraden uit deze lijn heb ik een outfit samengesteld. Hopelijk kunnen jullie een beetje inspiratie op doen!

 

Denim jumpsuit

H&M - €39,99 

Ik vind een jumpsuit ideaaaal. Je bent eigenlijk meteen klaar als je ff geen zin hebt om een hele outfit samen te stellen. Gewoon een jumpsuitje aan met sneakers en klaar is kees! Deze jumpsuit heeft lange mouwen en lange broekspijpen, dus perfect voor de lente dagen :)

Door de band in het midden kan je je taille accenturen, wat ik zelf wel een pluspunt vind van deze jumpsuit!

Denim Jumpsuit - Foto: H&M

 

Nike air max 97

Zalando - €179,95

De Nike air max serie kennen we bijna allemaal wel. Deze staat bekend om de typische ‘luchtbel’ in de zool. We kunnen niet ontkennen dat de schoenen een redelijk prijskaartje hebben… Naar mijn mening (én ervaring) gaan de sneakers van Nike lang mee en kan je er jaren op lopen. Maaaar laten we eerlijk zijn: hoe vet zijn deze schoenen? Witte sneakers zijn altijd een goede keuze voor de lente/zomer als je het mij vraagt. Ze zijn lekker licht van kleur en zijn zo minder ‘zwaar’ onder je outfit!

 

Nike air max 97 - Foto: Zalando

Ketting slotje 'Amour'

Myjewellery - €19,95

Dit is een kettinkje van Myjewellery die ik al een hele tijd erg leuk vind! Hij heeft een slotje met daarop 'Amour'. Het is een keertje wat anders dan de kleine fijne sieraadjes. Deze ketting is stukje grover and i like it! Leuk om aan je collectie toe te voegen als je het mij vraagt!

 

Ketting met slotje 'Amour' - Foto: Myjewellery

 

Ketting met rondjes

Myjewellery - €19,95

Dit is echt een kettinkje die handig is om in je collectie te hebben! Hij is simpel en op verschillende lengtes te dragen. Hij heeft een hele rij muntjes en is heel goed te combineren met allerlei andere kettinkjes. Eigenlijk met alle kettinkjes🀫 

Ketting met muntjes - Foto: Myjewellery

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❀

Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.