Goodiebox - The 'When in doubt, dance it out' box! 💃🏻

Gepubliceerd op 18 september 2020 om 08:26

Yesss, het is eindelijk weer zo ver! Een nieuwe Goodiebox unboxing en deze keer van de maand september! Dit keer is de box lekker gevuld met 6 producten. Benieuwd wat er precies in de box zit? Lees dan vooral verder! 🥰

De When in doubt, dance it out box!

Deze box heeft het thema: jezelf blij maken. Door te dansen (en ja dat is aangetoond!) komen er feel-good endorfines vrij die je blij maken, laten ontspannen en een gevoel van totale zorgeloosheid geven! Dus dansen maakt een mens gelukkiger! Een supervrolijke box dus! Ook is het motto van deze box weer: #sorrynotsorry ! 🤫

N °Eye5 oogcrème

N °Eye5 - €79 voor 14ml - deze verpakking bevat 7ml

Oogcrème N °Eye5 - Foto: Indra's Blog

Dit is de revitalizing eye repair oogcrème van N °Eye5. Deze crème bevat onder andere komkommer en aloë vera. Het heeft een verkoelend én ontstekingsremmend effect. Ook bevat deze crème een versneld vermogen om je huid sneller te laten herstellen.
Je brengt deze crème aan in het gebied rondom de ogen, vergeet de oogleden niet! Breng de crème wel voorzichtig aan!

Textuur N °Eye5 oogcrème - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

Ik heb deze oogcrème 's avonds aangebracht onder mijn ogen. Hij bracht echt superlicht en soepel aan. Voelde ook helemaal niet plakkerig! Ik vond hem op de huid ook heel licht en luchtig aanvoelen. Ook trok hij vrij snel in!

De volgende ochtend was de huid onder mijn ogen zachter dan dat hij was en zag het er goed verzorgd uit!

Figs and Rouge primer

Figs and Rouge - €43 - Full size

Figs and rouge primer - Foto: Indra's Blog

Hoe mooi is deze verpakking?! Dit is de Ultra Prime Blurring Primer & Finishing Fix primer van Figs and Rouge. Deze primer heeft 4 hele grote pluspunten:

  1. Hij absorbeert de overtollige olie van je huid en geeft je er een matte finish voor terug.
  2. De primer heeft een micro-vervagende formule die onvolkomenheden vervaagt en je een mooie glow geeft!
  3. Geeft de huid een mooie frisse teint en egaliseert.
  4. Hij minimaliseert je poriën en vermindert onzuiverheden!

Het leuke aan deze primer is dat je hem onder én over je makeup kan dragen. Wanneer je hem eronder wilt dragen, breng hem dan voor je makeup aan. Zorg wel dat je de primer in de T-zone dept in plaats van er 'in smeert'. Nog een puntje is dat de primer goed moet opdrogen voordat je je foundation, bb cream of wat dan ook aanbrengt!

Als je hem over je makeup aan wilt brengen: doe dit voorzichtig en met een deppende beweging! Je wilt namelijk niet je net aangebrachte makeup verschuiven 🤫

Textuur Figs and Rouge primer - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

Zelf gebruik ik eigenlijk nooit een primer! Dit komt omdat ik niet dagelijks een foundation of bb cream gebruik. 

Wel heb ik deze primer even aangebracht op mijn handrug. Hij voelt vrij dun aan, trekt snel in en plakt na het intrekken niet. Wel vind ik de geur wat minder, mij doet het heel erg denken aan de geur van klei eerlijk gezegd 😳 Ik ben er niet echt gek van, maaar ik kan hem ook niet helemaal 100% eerlijk beoordelen vind ik. Omdat ik hem niet intensief kan gebruiken/testen, zonder foundation of bb cream.

Wel vind ik de verpakking echt he-le-maal top!

Monoi de Tahiti haarmasker

Mellor and Russell - €5 voor 150ml - deze verpakking bevat 75ml

Simply essentials haarmasker - Foto: Indra's Blog

Nu ik toch helemaal in de masker sferen zit, wordt ik helemaal happy van dit haarmasker! Dit masker bevat monoi-olie die je haar veel vocht inbrengt en zo je haar voed én herstelt. Ook werkt dit masker effectief tegen (schadelijke) invloeden van de zon en de wind.

Je kan het haarmasker niet aanbrengen onder de stromende douche. Maak je haar handdoek droog, breng het masker aan en laat het 3-5 minuten intrekken. Vergeet het daarna niet goed uit te spoelen!

Textuur monoi de tahiti haarmasker - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

Ik vind het wel jammer dat je dit masker niet direct onder de douche kan gebruiken. Omdat je je haar eerst handdoek droog moet maken, zou ik dit masker minder snel pakken dan een ander haarmasker die ik onder de douche kan gebruiken. 

Wel vind ik het masker echt heeeerlijk ruiken! Het heeft echt een hele lekkere bloemige geur! Toen ik mijn haar aan de lucht liet drogen, merkte ik wel dat mijn haar vrij zacht was. Helaas merkte ik hier de volgende dag niet suuper veel meer van!

Het is een prima masker, maar merk qua glans bijvoorbeeld geen verschil met een 'standaard' haarmasker.

Blue light protection mask

Mudmasky - €49 - Full size

Mudmasky blue light protection mask - Foto: Indra's Blog

We leven natuurlijk nu in een wereld waar telefoons, laptops en computers dagelijks gebruikt worden. Deze apparaten stralen allemaal het zogenaamde 'blue light' uit. Blue light kan je huid uitdrogen en kan zorgen voor een gevoelige huid.

Dit masker blokt 94% van de straling die je laptop, telefoon etc. uitzenden. Hij is dus speciaal ontwikkeld voor de mensen die dagelijks werken achter een laptop of computer bijvoorbeeld (ik blog vaak en gebruik de laptop iedere dag voor school, dus ook ideaal voor mij!) Dit masker zorgt ervoor dat je huid niet sneller verouderd door deze straling/blue light. 

Dit een masker beschermt je dus tegen onzichtbare straling! Hij is van het merk Mudmasky (geweldige naam toch?!). Tot mijn verbazing is dit een leave-on masker, wat betekent dat je het eigenlijk als een soort dagcrème kan gebruiken. Maar je kan hem ook over je dagcrème gebruiken! Je hoeft hem dus niet af te spoelen en kan hem dus lekker de hele dag laten intrekken 😌

Textuur blue light protection mask - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

Ik heb dit masker gebruikt als dagcrème. Je hebt maar een heel klein beetje nodig, een dikke laag is namelijk overbodig. Hij ruikt erg lekker fris en schoon. Hij is erg gemakkelijk aan te brengen omdat de structuur niet zo dik is en je hem dus gemakkelijk uit kan smeren. 

Ik heb het masker de gehele dag gedragen. Ik voelde wel dat ik wat op mijn gezicht had zitten. Het voelde licht plakkerig de gehele dag, maar wel verzorgend. Ook zorgde het voor een zachte huid! 

Het fijne aan dit masker is dat je hem eigenlijk gewoon als dagcrème kunt gebruiken. Je kan hem aanbrengen en je hoeft er eigenlijk niet meer over na te denken! 's Avonds wanneer je je makeup eraf haalt, haal je automatisch ook dit masker eraf. Geen extra handelingen dus! 😊

Sugar + Lemon Moisturizing Lip Buffer lipscrub

Seraphine botanicals - €24 - Full size

Seraphine botanicals lipscrub - Foto: Indra's Blog

Deze scrub is van het merk Seraphine botanicals. Toen ik deze scrub uit de Goodiebox haalde, dacht ik meteen van: 'wow, wat een mooie verpakking'! Ook de tube met de scrub zelf vind ik er erg mooi en luxe uitzien.

Deze scrub bevat onder andere rozenbottel, abrikoos, jojoba oliën en shea boter. Deze ingrediënten helpen om je lippen te hydrateren en te verjongen.

Gebruik je wijsvinger om de scrub licht in te masseren op je lippen. Masseer totdat de suikerdeeltjes weg smelten, spoel vervolgens af met koud/lauw water en je hebt zachte en verzorgde lippen! 👄

Textuur Seraphine botanicals lipscrub - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

De lipscrub ziet er heel verzorgend en olieachtig uit qua kleur. Wanneer je de lipscrub aanbrengt voelt hij heel verzorgend, dik en ruikt hij enorm naar citroen 🍋 Naar mijn mening, ietss te veel naar citroen... Wanneer je de scrub een beetje probeert in te masseren, voel je inderdaad dat de suikerdeeltjes als het ware 'weg smelten'. Je voelt gewoon dat de scrub verzorgend is! Ik heb het maar even ingemasseerd, want ik vond de citroengeur te heftig worden. Na het verwijderen van de scrub voel je echt dat de scrub iets heeft gedaan. Mijn lippen voelde erg zacht en verzorgd aan. 

The solution anti-wrinkle collagen

Oslo skin lab - €39,80 voor 28 sachets

Anti-rimpel sachets - Foto: Indra's Blog

Deze sachets van het merk 'The solution' zijn sachets met onder andere een collageen poeder. Deze sachets kan je mengen door bijvoorbeeld je koffie, smoothie of los hem gewoon op in een glas water. Het geeft het volgende effect aan je huid: het wordt elastischer, zachter en het voorkomt fijne lijntjes. 

Mijn mening!

Ik ben er niet aan toegekomen om 1 of 2 sachets te testen in deze 4 dagen 😳 Ik wilde wel erg graag deze unboxing meteen met jullie delen! Als jullie het leuk zouden vinden zou ik deze sachets kunnen reviewen in een aparte blogpost. Laat dat dan zeker even weten 😊

Kortingscode! Altijd goed toch?

Ben jij nou ook enthousiast geworden van deze box of van eerdere unboxings op mijn blog? Dan heb ik goed nieuws voor je! Stuur me even een privéberichtje op Instagram (@indrasblog), reageer onderaan de blogpost of stuur een berichtje via de nieuwe chatfunctie!

Ik kan je namelijk een kortingscode geven! Hierdoor betaal je niet €19,95 maar €14,95 voor je eerste Goodiebox! Dus ben je net zo enthousiast als ik en hou je ook zoveel van verassingen? Stuur me dan zeker een berichtje, want waarom zou je geen €5 besparen, toch?

Ps. als je een berichtje onderaan de blogpost achterlaat, komt je berichtje onderaan de blogpost te staan. Wanneer je dus liever niet hebt dat iedereen je berichtje kan lezen, stuur dan een chatberichtje of een berichtje via Instagram privé! 😊 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❤️

Disclaimer: Ik heb zelf een abonnement aangeschaft op de Goodiebox, deze betaal ik iedere maand zelf

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.