Goodiebox - The &C box!

Gepubliceerd op 24 juli 2020 om 08:48

Wat kijk ik toch uit naar dit maandelijkse momentje! Mijn maandelijkse unboxing van de Goodieboxen! Ben je benieuwd wat er in deze box in samenwerking met &C zit? Lees dan verder! πŸ€—

Deze Goodiebox is dus in samenwerking met &C. Chantal Janzen heeft deze box zelf samengesteld met als gedachtegang om (meer) me-time momentjes in te lassen voor jezelf. Want hoe heerlijk (en nodig) is dat?

Deze box bevat 6 verschillende producten, deze staan hieronder beschreven!

Masque me up - Heel mask

Masque me up - €7,50 - full size

Heel mask - Foto: Indra's Blog

Ik begin steeds meer 'te houden' van maskertjes. En hoe leuk is het om zo'n 'vreemd' masker te ontvangen en uit te proberen? Ik had zelf nog nooit gehoord van een masker voor je hielen. Erg leuk om te proberen!

Dit masker zorgt voor zachte en verzorgde voeten binnen 20 minuten! Ook kun je het masker net voordat je gaat slapen aanbrengen en hem de gehele nacht laten intrekken.

Mijn mening

Ik heb zelf nog geen mogelijkheid gehad om dit masker binnen 5 dagen te testen (ik wilde erg graag deze blogpost zo snel mogelijk online zetten, because i lovee it!). Ik ga deze binnenkort testen en geef mijn (uitgebreide) mening op mijn Instagram! (@indrasblog)

The lekker company - Creme deodorant

The lekker company - €7,49 - Full size

Creme deodorant - Foto: Indra's Blog

Ik vind deze verpakking al he-le-maal geweldig! Ook de naam is origineel! Het is een deodorant die je niet hoeft te spuiten of rollen maar moet aanbrengen met je vingers! Elke dag een bolletje van ongeveer de grootte een erwt is voldoende! Hij is 100% natuurlijk en bevat onder andere sheaboter, kokosolie en zuiveringzout. 
Ik heb de 'pepermunt & rozemarijn' variant ontvangen. Heel erg benieuwd naar deze!

Mijn mening

Ik vind het (persoonlijk) heel apart om deo ‘te smeren’. Ik ben gewend om deodorant te spuiten of te rollen. Het is misschien even anders dan anders maar het is zeker leuk om een keer iets anders te proberen. En al helemaal om een kleine twist aan te brengen in je dagelijkse routine, toch?

Ik zou de geur meer omschrijven als mint/pepermunt geur. Ik ruik zelf de rozemarijn niet tot nauwelijks. Maar pepermunt ruikt lekker fris en dat is precies wat ik wil van een deodorant🀫

Wel geeft de deodorant (helaass) af aan de binnenkant van mijn zwarte t-shirtje. Ook heb ik het gevoel dat ik niet zo goed 'beschermd wordt' tegen zweetluchtjes als dat ik met mijn huidige deodorant heb. Erg leuk om te proberen alleen niet echt een deodorant die goed voor mij werkt denk ik 😳

Naobay - Orange juice handcream

Noabay - €14 - full size

Handcream - Foto: Indra's Blog

Deze handcreme van Naobay is verrijkt met extracten van onder andere sinasappelsap. Het hydrateert en zorgt voor zachte handen. 

Het is een natuurvriendelijke en organische handcreme. Het wordt aangeraden om de handcreme meerdere malen per dag te smeren voor het optimale resultaat!

Mijn mening

Wanneer je de dop eraf draait ruik je meteen dat het een sinaasappelsap handcreme is. Het ruikt écht naar sinaasappelsap. Dit is alleen niet te heftig waardoor het ook geen overdreven geur is (dat vind ik ook niet zo fijn voor een handcreme, dus helemaal top!) Ook ruik ik (naast de sinaasappelsapgeur) ook een lichte citrusgeur die me doet denken aan citroen πŸŠπŸ‹

Tijdens het aanbrengen komt deze citrus geur ook vrij. De creme is lekker romig en trekt snel in! Wel zijn je handen iets plakkerig na het aanbrengen. Maar na het volledig intrekken van de creme, voelen mijn handen verzorgd aan!

Paese - Silky kiss lipgloss

Paese - €21 - full size

Lipgloss - Foto: Indra's Blog

Dit is een silky kiss lipgloss van Paese. Op de verpakking is geen naam te vinden. Wel bevat hij 8 ml en heeft het een felle baby roze kleur!

Volgens Paese plakt deze lipgloss niet, is hij longlasting en loopt hij niet uit. 

Mijn mening

Ik ben zelf niet echt een lipgloss persoon, maar moet zeggen dat na het aanbrengen van deze lipgloss, voelen mijn lippen wel verzorgd aan. Wel vind ik hem (persoonlijk) plakkerig, maar dat zijn in mijn mening alle lipglossen πŸ€”

De kleur lijkt op de foto erg fel, maar valt op mijn lippen (gelukkig) erg mee. Hij is namelijk niet volledig dekkend, maar geeft echt alleen die glans die een lipgloss hoort te geven. Naar mijn mening een prima lipgloss! πŸ’—

Lavish care - Ocean mist salt spray

Lavish care - €9,90 - full size

Salt spray - Foto: Indra's Blog

Deze maand konden we (als member van Goodiebox) zelf een keuze maken in verzorging/styling van haren. Ik ontving deze salt spray van Lavish care. Deze spray beloofd je haar volume en textuur te geven. Het bevat vitamine E en zeezout, die beide zorgen voor een vermindering van vettige haren!

Zout sprays voor je haar staan vaak bekend om de ‘beachy waves’ die ze dan creeëren. Ik ben benieuwd! Aan de verpakking ligt het in ieder geval niet, want die vind ik echt mooi! πŸ€ͺ

Mijn mening

Ik was zo enthousiast om deze spray te testen dat ik ben vergeten om de beschrijving te lezen. Het moet namelijk eerst geschud worden voor gebruik (wat ik dus al niet had gedaan🀦🏽‍♀️) en het moet op nat haar worden aangebracht. Ik had het natuurlijk gewoon getest op droog haar. Dat is niet echt aan te raden πŸ˜‚ Ik had juist het gevoel dat mijn haar hier vettiger en stugger door werd. Dat is niet het effect dat je hiermee wilt bereiken natuurlijk! 

Ik heb van mezelf al wel een lichte slag in mijn haren waardoor het aanbrengen van deze spray niet veel verandering bracht. Ik kan er (naar mijn mening) nu nog geen goed oordeel over geven. Ik ga hem nog vaker en uitgebreider testen en laat jullie mijn mening zeker nog weten! 😊

Gosh nagellak

Gosh - €8 - full size

Gosh nagellak - Foto: Indra's Blog

GOSH is wel een nagellak merk die vrij bekend is en (volgens mij) ook wel redelijk goed is. Ik heb er zelf niet zo veel ervaring mee, maar deze ziet er leuk uit! Het is een beetje een lichtgrijze kleur met fijne glittertjes. Ik heb de kleur: 629 ‘milky way’. Deze nagellak beloofd een ‘pearly shiny’ finish πŸ€”

Mijn mening

Ik vind persoonlijk de nagellakjes van Essence erg fijn, omdat ze zo’n breed kwastje hebben. Hierdoor heb je in één beweging je gehele nagel mooi gelakt. Dit lakje van GOSH heeft het ‘standaard’, wat smallere, kwastje. Maar ondanks dat brengt hij vrij gemakkelijk aan! De nagellak is zelf mooi dun (niet zo dik en stroperig).

De glitters zijn meteen zichtbaar na het aanbrengen!✨ Wel zijn er 2 laagjes van de nagellak nodig om hem mooi te kunnen dekken. Maar dit is een prima nagellakje als je het mij vraagt! πŸ’…πŸ»

Ben jij nou ook enthousiast geworden van deze box of van eerdere unboxings op mijn blog? Dan heb ik goed nieuws voor je! Stuur me even een privéberichtje op Instagram (@indrasblog), reageer onderaan de blogpost of stuur een berichtje via de nieuwe chatfunctie!

Ik kan je namelijk een kortingscode geven! Hierdoor betaal je niet €19,95 maar €14,95 voor je eerste Goodiebox! Dus ben je net zo enthousiast als ik en hou je ook zoveel van verassingen? Stuur me dan zeker een berichtje, want waarom zou je geen €5 besparen, toch?

Ps. als je een berichtje onderaan de blogpost achterlaat, komt je berichtje onderaan de blogpost te staan. Wanneer je dus liever niet hebt dat iedereen je berichtje kan lezen, stuur dan een chatberichtje of een berichtje via Instagram privé! 😊 

Eerdere Goodiebox unboxingen

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❀️

Disclaimer: Ik heb zelf een abonnement aangeschaft op de Goodiebox, deze betaal ik iedere maand zelf

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.