Review: Kruidvat Originals Vitamin C lijn! ✨

Gepubliceerd op 31 juli 2020 om 09:35

Skincare i loveee it! Ik hou ervan om allerlei nieuwe skincare te proberen (en te reviewen voor jullie natuurlijk!) Zo ook deze vitamine C lijn van Kruidvat Originals, bestaande uit een dagcrème, booster en nachtcrème. Nieuwsgierig naar mijn mening? Lees dan vooral verder!

Kruidvat heeft een best ruim assortiment met eigenmerk skincare. Genoeg keuze dus om uit te kiezen maar ik koos voor de vitamine C lijn. Deze lijn bestaat uit 3 artikelen: een dagcrème, nachtcrème en een booster. Ik heb deze in de aanbieding kunnen scoren. Er was namelijk een actie op alle gezichtsverzorging van kruidvat eigen merk. Hierdoor betaalde je voor 3 producten maar €6! Normaal is deze lijn ook helemaal niet duur hoor, maar is toch mooi meegenomen! En voor een leuk prijsje kon ik het natuurlijk niet laten om het niet te proberen 😉

De vitamine C lijn van Kruidvat Originals:

  • Is geschikt voor alle huidtypen
  • Zorgt voor een gladde, egalere en stralende huid
  • De vitamine C die erin is verwerkt heeft een antioxidante werking
  • De toegevoegde roze pompelmoes/grapefruit zorgt voor celvernieuwing en verbetert de oppervlakkige laag van de huid

Dagcrème

De dagcrème heb ik als laatste van de 3 aangeschaft. Ik ben namelijk niet zo van de dagcrème maar omdat ik zo enthousiast was over de booster én nachtcrème (lees vooral verder voor de uitgebreide review) moest ik deze ook proberen!

Deze dagcrème biedt dagelijkse verzorging van de huid. Het geeft je huid een glow boost en zorgt ook voor een stralende, gladde en egale huid. Ook is hij niet aan een bepaald huidtype gebonden. Hij is geschikt voor ieder huidtype!

Dagcrème vitamine C - Foto: Indra's Blog

Textuur dagcrème - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

De structuur van deze crème is luchtig en totaal niet dik, beetje te omschrijven als een ‘jellyachtige’ structuur. Hij is lichtoranje van kleur en zit in een bruin glazen potje. Ook de verpakking van deze lijn is top als je het mij vraagt. Lekker simpel en overzichtelijk!

Doordat hij zo luchtig is trekt hij snel in en plakt hij eigenlijk niet tot nauwelijks. Heerlijke crème om je dag mee te beginnen! Om de crème nog beter door je huid te laten opnemen kan je deze crème ook combineren met een gezichtsroller. Meer informatie hierover? Check even mijn ‘Tips!’ hoogtepuntje op mijn instagram!

Nachtcrème

De nachtcrème met vitamine C heeft dezelfde werking als de dagcrème: zorgt voor een glow boost en voor een strakke, glanzende en egale huid. Ook deze crème is geschikt voor alle huidtypen!

De verpakking is eigenlijk precies dezelfde als de dagcrème. Dezelfde bruinkleurige glazen pot. De crème is licht oranje van kleur en heeft een lichte grapefruit geur. Wel is de structuur anders dan die van de dagcrème. Deze is wat dikker, ook logisch want het is een nachtcrème die de gehele nacht de tijd heeft om goede verzorging te bieden! Ik vind het peroonlijk wel fijn als een nachtcrème íets dikker is en niet zo ‘waterig’. Dit geeft mij ook het gevoel dat hij lekker verzorgend en voedend is voor je huid 🙈

Nachtcrème vitamine C - Foto: Indra's Blog

Textuur nachtcrème - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

Zelf vind ik deze nachtcrème een van de fijnste nachtcrèmes die ik ooit heb geprobeerd! Hij is iets dikker maar toch nog licht en luchtig, trekt snel in én heeft geen heftig aanwezige geur! Ik breng deze crème echt net voordat ik ga slapen aan. Hij geeft niet af op bijvoorbeeld mijn kussen of deken, maar dat komt omdat hij zo snel intrekt! Binnen een paar minuutjes is hij helemaal ingetrokken! De volgende ochtend voelt mijn huid verzorgd en heeeerlijk zacht! Superfijne crème, echt een aanrader! 😍

Booster

Naast de dag- en nachtcrème heeft deze lijn van Kruidvat Originals ook een booster met vitamine C! Deze booster is apart maar ook in combinatie met de dag- en / of nachtcrème te gebruiken. 

Deze booster heeft wel een andere werking dan de crèmes: hij werkt namelijk verkwikkend en vitaliserend voor de huid. Maar ook zorgt hij voor een glow boost en een stralende, egale en gladde huid! Deze booster kan je 2x per dag gebruiken. En je kan dus zelf beslissen of je deze mengt met je dag- of nachtcrème of dat je hem puur op je huid gebruikt! 😊

Booster vitamine C - Foto: Indra's Blog

Textuur booster - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

Meestal wanneer ik even snel iets op mijn huid wil hebben qua skincare pak ik de booster ipv een van de crèmes. Hij is lekker licht en gemakkelijk aan te brengen met het pipetje. Enkele druppels op je gezicht aanbrengen, met je handen snel inmasseren en klaar is kees! Gaat super makkelijk en lekker snel! 

Ook gebruik ik deze booster wel eens samen met de nachtcrème. Dit zorgt voor een nog betere verzorging en dat voel je ‘s ochtends ook zeker! Leuk om mee te spelen en ook ideaal omdat hij ook los te gebruiken is 🥰

Ben jij nou een leuke verzorgingslijn tegen gekomen bij bijvoorbeeld de drogist? Of wil je al heel lang weten wat een bepaald nou doet voor je huid? Laat het zeker even hieronder weten en wie weet test ik hem! 

Heb je nog vragen over deze lijn? Stuur dan ook zeker even een berichtje hieronder! Wil je persoonlijke reactie? Laat dan ook even je emailadres achter dan stuur ik je een mailtje! Ook mag je me altijd een priveberichtje sturen op instagram!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❤️

Reactie plaatsen

Reacties

Congo/Koula Zalissa
7 maanden geleden

Très bonne créme, je l utulise et ç est ulluminates. Je l achete a Kruidvat en Hollande. Merci bne soirée.