Review: Sleek 'Distorted dreams' highlighting palette

Gepubliceerd op 7 augustus 2020 om 08:58

Een nieuw highlighting palet, of nou ja nieuw? Nieuw voor mij! ðŸĪŠ Ik vond dit highlighter palet in de sale van de DA. Ik (met een vroegere 'lichte verslaving' van highlighter palets) kon hem natuurlijk niet laten liggen! Benieuwd hoe hij mij bevalt? Lees dan vooral verder! 😊

Zoals ik net al zei had ik vroeger (nou een aantal jaar geleden) een lichte 'verslaving' als het om highlighter palets ging. Wanneer ik een mooie highlighter tegenkwam moest ik hem meteen kopen. Gelukkig is deze 'verslaving' niet uitgebreid naar duurdere makeup merken. Dat had me echt een vermogen gekost ben ik bang ðŸĪ” Ik kocht vooral highlighters van Essence, Catrice maar ook zeker van Sleek. En de palets van Sleek waren écht mijn favoriet! Sleek is wel een íets duurder merk dan bijvoorbeeld Essence of Catrice, maar dit was ook zeker te merken aan de kwaliteit van de producten (en dan vooral de highlighters). Je betaald gemiddeld €14 voor een highlighter paletje van Sleek. 

Even snel wat feitjes op een rij

  • Dit highlighting palet bevat in totaal 6 gram aan highlighters
  • Aan te brengen op het gehele gezicht dus ook de ogen én lippen
  • Bevat 2 poeder highlighters en 3 creamy highlighters

De highlighters van Sleek vind ik altijd echt goed gepigmenteerd. Vaak hebben ze 'afwijkende' maar leuke kleurtjes in hun highlighters verwerkt. Ik vind dat zelf erg leuk om mee te spelen. Natuurlijk zijn sommige highlighters meer gericht op een lichtere huid en de andere juist voor op een iets donkerdere huid. Dit is alleen maar leuk om mee te experimenteren en er lekker je eigen draai aan te kunnen geven!

Highlighter palets van Sleek staan er ook om bekend dat ze een reflecterende verpakking hebben. Dit doet mij denken aan spiegels en i like it! Wel staan je vingerafdrukken er méteen op. Maar ja, dat heeft gelukkig geen effect op de binnenkant! 😉

Distored dreams palette - Foto: Indra's Blog

Binnenkant Distorted dreams palette - Foto: Indra's Blog

Dit highlighter palet 'Distored dreams' heeft aan de binnenkant 5 verschillende vakjes, met ieder een andere highlighter. Zoals er bij de feitjes al beschreven staat zitten er 3 creamy highlighters en 2 poedervormige highlighters in dit palet.

De eerste twee swatches zijn van de 2 poeder highlighters en de laatste drie van de creamy highlighters. De poederhighlighters kan je in het doosje herkennen aan de horizontale vlakken 🙈

Tijdens het maken van de swatches voelde de creamy highlighters heeel romig aan. Ze zijn wel erg 'fel' van kleur voor een pastel kleur. Dus ze zijn wel opvallend op je huid. Maar dat horen highlighters te zijn naar mijn mening 😉 Leuk om naast een every day highlighter in je collectie te hebben! 

Ook de poeder highlighters voelen zacht aan. Ook deze zijn intens van kleur en dus lekker opvallend! Al moet ik wel zeggen dat ik de bruinige/bronze kleur heb aangebracht op mijn best wel lichte huid maar deze blendde echt heel erg mooi in tot mijn verbazing! Sommige kunnen dan echt een bronze 'streep' achterlaten maar deze deed dat niet!

Zelf vind ik het ook leuk om highlighters aan te brengen in de binnenste ooghoek. Daar vind ik deze erg geschikt voor. Leuk om hier toch een 'touch of color' aan te geven i.p.v. zo opvallend op je jukbeen. Dus daar is het ook zeker een leuk paletje voor! ðŸĪĐ

Swatches distorted dreams palet - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

Ik ben tevreden over dit paletje! Maar dat had ik stiekem ook al wel verwacht van Sleek, want de andere paletjes die ik heb (staan hieronder nog even kort beschreven) bevielen mij ook erg goed! Zelf ben ik nooit echt fan geweest van creamy highlighters, maar voor een innercorner highlight vind ik ze wel geschikt! Op mijn jukbeen gebruik ik wel liever nog een poeder highlighter. 

Persoonlijk vind ik het wel leuk om een ‘apart’ en kleurrijk paletje te hebben in mijn collectie. Kan ik lekker afwisselen en in de zomer de fellere kleurtjes uitproberen. Kan natuurlijk ook in de winter maar persoonlijk vind ik dit leuker in de zomer. Als je opzoek bent naar een standaard en every day highlighter zou ik deze niet meteen aanraden. Door de felle kleuren zijn ze toch opvallend en daardoor misschien minder geschikt voor een every day highlighter.

Als jij juist een uitdagend en speels paletje zoekt, zou ik zeggen: probeer hem! De highlighters zijn gewoon van een goede kwaliteit en niet al te duur. 

 

Mijn andere highlighter palets van Sleek - Foto: Indra's Blog

Mijn andere highlighters van Sleek

Ik vertelde al dat ik meerdere highlighter palets heb van Sleek. Naast het 'Distorted dreams' palet heb ik ook nog het 'Solstice' en 'Copperplate' highlighting palette van Sleek. Ook over deze paletjes ben ik erg tevreden! ðŸĪ—

Solstice (rechts op de foto)

  • Bevat 3 poeder highlighters en 1 creamy highlighter
  • Heeft een goudkleurige spiegelende verpakking 
  • Er wordt een klein 'kwastje' meegeleverd

Copperplate (links op de foto)

  • Bevat 4 poeder highlighters
  • Heeft een koperkleurige, spiegelende verpakking
  • Ook hier wordt een klein 'kwastje' meegeleverd

Heb jij zelf al eens een highlighter palette van Sleek geprobeerd, of heb jij er zelf een?

Bekijk resultaten

Heb je nog vragen over een van deze highlighters? Wil je even overleggen voordat je een Sleek highlighter aanschaft? Laat dan een berichtje achter hieronder en ik neem contact met je op! Ook kan je altijd een priveberichtje sturen naar mijn Instagrm (@indrasblog)!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! âĪïļ

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.