Review: Masque me up Heel mask! 💙

Gepubliceerd op 25 september 2020 om 09:45

Maskertjes, maskertjes en nog eens maskertjes! Zelf dacht ik altijd dat er alleen maskertjes waren voor gezicht of haren, maar niets is minder waar! Tegenwoordig heb je maskertjes voor vanalless! Vandaag een hielmasker van Masque me up. Lees je mee? 😌

Een hielmasker, ik had er nog nooit van gehoord! Ik vind het leuk om zulke 'aparte' maskers te testen! Maskers van Masque me up spreken mij sowieso al erg aan. Kijk eens naar de verpakking: die is toch zo leuk, kleurrijk en die spreekt je toch meteen aan?! (mij tenminste wel 😊)

Het merk Masque me Up

Masque me up is een merk uit Denemarken. Op hun site zijn zooo veel maskertjes te vinden! Ze kosten ook allemaal niet zoveel, dat is ook weer mooi meegenomen. Ik ben in aanraking met dit merk gekomen door mijn verschillende Goodieboxen, en wat ben ik daar blij mee! ðŸĨģ

Ik heb van hun al eens een masker getest: Masque me up Hennep sheet mask. Een review vind je op mijn Instagram account (@indrasblog) bij de highlights!

Voor de rest is er niet erg veel informatie te vinden over dit merk, en eerlijk gezegd vind ik dat best wel vreemd. Er is helaas geen 'Over ons' of 'Wat is Masque me up voor een merk' pagina op hun site te vinden. Vind ik echt jammer want de producten zijn gewoon zo fijn! Zou jullie er graag wat meer over willen vertellen, zelf ben ik namelijk ook wel benieuwd naar de oorsprong van dit merk.

Voorkant Masque me up heel mask - Foto: Indra's Blog

Achterkant Masque me up heel mask - Foto: Indra's Blog

Werking

Dit hielmasker is innovatief en verzachtend. Het bevat een crème-serum die een verharde huid goed kan verzorgen. De huid op je hak en/of hiel is natuurlijk iets steviger. Het serum bevat verrijkende voedingsstoffen: avocado, gotu kola (Aziatische waternavel, heb er echt nog noooitt van gehoord!) en kamille. Deze ingrediënten hydrateren en regenereren de huid!

Het leuke aan dit masker is dat je hem 20 minuten kan laten inwerken of hem 's nachts kan gebruiken. Superleuk als overnight masker dus! Ook is het masker geschikt voor alle huidtypen dus ik zou zeggen: zeker proberen, denk dat het een hele ervaring is!

Hoe gebruik je dit masker?

  • Zorg ervoor dat je voeten goed droog zijn
  • Vouw het masker voorzichtig open
  • Breng het masker aan rondom de hiel en hak en zet het masker 'vast'
  • Laat het masker 20 minuten (of dus 's nachts) zitten. Je kunt er sokken overheen dragen! Hierdoor voorkom je natuurlijk ook dat er meer serum in je dekbed zit, dan op je voeten/hielen ðŸĪŠ

Masque me up heel mask uit verpakking - Foto: Indra's Blog

Masque me up Heel mask uit verpakking - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

Ik moet eerlijk toegeven: aan het begin zat ik echt te kijken naar hoe moet ik dit masker in vredesnaam open maken?! Er staat niet echt duidelijk aangegeven dat je op een bepaalde manier het masker open moet scheuren. Heb zelf wel even goed naar de instructie gekeken en na 5 minuten puzzelen is het gelukt! Het is een superleuk masker omdat je eigenlijk niet weet wat je ervan kan verwachten, tenminste als dit de eerste keer is dat je een hielmasker gebruikt. Het is eigenlijk een soort zakje waar je je hak in moet zetten en vervolgens aan de voorkant van je enkel kan vastplakken. Er zit namelijk een stukje ‘tape’ waar je het beschermlaagje vanaf kan halen en daardoor kun je heeel makkelijk het masker vastzetten! ðŸĪ­

Tijdens het openen van het masker zie je aan de binnenkant (vooral onderin) een wit kleurige crème zitten. Hier komt je hak uiteindelijk in, dus die krijgt ook de meeste verzorging. Deze crème ruikt heel neutraal en is totaal niet heftig aanwezig. Wel heb ik, na het vastzetten, de crème een beetje geprobeerd in te masseren (door de ‘zak’ heen). Had zelf het gevoel dat dat wel nodig was om de crème een beetje goed te kunnen verdelen over de hak. 

Ik heb het masker ongeveer 30 minuten laten zitten. Je hebt er namelijk echt totaal geen last van, je kan er ook gewoon mee lopen als je wilt! Hij sluit goed aan en je hebt echt geen gevoel dat je hem binnen 3 minuten zou verliezen

Na die 30 minuten heb ik het masker eraf gehaald. Wel zag ik dat er best veel crème nog op mijn hak/hiel te vinden was. Zonde om dat weg te halen en weg te gooien! Ik heb het verder ingemasseerd en heb ook meteen mijn gehele voet meegenomen. Wel voelde je dat je hiel/hak echt een verzorging heeft gehad. De crème is ook van een vrij dikke structuur, waardoor je ook merkt dat hij ook echt wel door een verharde huid kan komen. 

Conclusie: heel leuk masker om te proberen! Denk dat het ook goed kan helpen als je inderdaad een wat harder laagje hebt op bijvoorbeeld je hak. Verzorgd ook prima op een ‘normale’ huid! 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! âĪïļ

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.