Review: Botanical beauty Multi use butter Roos! 🌹

Gepubliceerd op 2 oktober 2020 om 08:51

Maak kennis met Botanical Beauty! Ik heb het volgende product mogen ontvangen: Multi use butter Roos! 🌹 Ik kan niet wachten om het voor jullie te reviewen. Lees je mee? 🤭

Het merk: Botanical Beauty

Botanical Beauty is een biologisch, dierproefvrij en 100% natuurzuiver merk. Ze proberen elke dag weer iets meer voor het milieu te doen, bijvoorbeeld door papieren plakband of glazen flessen te gebruiken. Ze verkopen producten zonder chemische en/of synthetische stoffen.

Welke producten je ook gebruikt (alles wat je op je huid aanbrengt) daar komt 60% ook echt van in je lichaam terecht! Dat wil je natuurlijk niet! Zo dacht Botanical beauty dus ook! Een heel mooi, natuurlijk en biologisch merk! 💚
Hun 'slogan' is dan ook : When you can't eat it, don't put it on your skin! 

Multi use Rose butter

Multi use butter Roos - Foto: Indra's Blog

Multi use butter Roos - Foto: Indra's Blog

Feitjes!

De butter is 100% natuurlijk en bestaat uit sheabutter, zoete amandelolie, avocado-olie, druivenpitolie en jojobaolie (allemaal koudgeperst). Ook is er een essentiële rozenolie in verwerkt die de butter een lichte rozengeur geeft!

De butter kan gebruikt worden als:

  • Dagcrème, vooral bij een zeer droge/vochtarme/schilferige huid
  • Nachtcrème, deze is dan intens verzorgend!
  • Masker, ook als leave-on masker! Je hoeft hem dus niet perse af te wassen
  • Bodycrème
  • Lippenbalsem
  • Aftersun
  • Verzorging na het scheren
  • Hand- en voetcrème

De butter maakt de droge en vochtarme huid weer soepel en zacht! Wie wil dat nou niet? 🤔 Wel is het belangrijk om de butter niet in de zon te bewaren. De zon laat de butter namelijk (licht) smelten en dat is absoluut niet wat je wilt!

De Multi use butter Roos is verkrijgbaar in de volgende maten:

  • 25 ml, €9,95
  • 100 ml, €24,95
  • 250 ml, €49,95

Botanical Beauty heeft ook nog 4 andere Multi use butters in de collectie:

  • Multi use butter Calendula/Rijstekiem
  • Multi use butter Eucalyptus/Mint/Rozemarijn
  • Multi use butter Lavendel
  • Multi use butter Calendula/Mandarijn

Wil je nog meer lezen over dit product? Klik dan hier!

Hoe gebruik je de butter?

Je kunt de butter (maximaal) 3 keer per dag gebruiken, breng wel een dun laagje aan want hij is vettig! Omdat het een vrij dikke butter is, kan het even duren voordat hij goed ingetrokken is. Tipje: breng hem met warme handen aan, door de warmte trekt hij iets sneller in! 

Textuur Multi use butter Roos - Foto: Indra's Blog

Textuur Multi use butter Roos - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

Wat mij zo erg aansprak aan dit product, is dat het zooo veelzijdig is! Je kunt het echt op heel veel manieren gebruiken. Zelf zou ik hem als nachtcrème gebruiken of wanneer ik een droog plekje heb, hem gebruiken als verzorgende crème. 

De butter is super romig, olieachtig en 'dik'.  De structuur is echt top! Het voelt al heel verzorgend en zacht aan vanuit het potje. Daardoor heb je dus ook echt weinig van het product nodig. Het is gemakkelijk uit te smeren en je huid voelt zijdezacht aan nadat je het maar even in laat trekken. Ook heeft het een hele zachte rozen geur! Dit ruikt echt zoo lekker! Echt de pure geur van rozen, omdat het een natuurlijk product is!

Ook vind ik de verpakking mooi en lekker simpel. Niet te veel verschillende dingen en mooi in de roze kleur van de rozen. Ik heb de verpakking met 25 ml butter ontvangen dus hij is ook van een mooi formaat om eventueel mee te nemen in je tas. Ook heb je dus maar super weinig van het product nodig! Je kunt dus vrij lang met een potje van (maar) 25 ml!

Kortom: een heerlijk voedend product! Hele lekkere subtiele geur en doet super goed zijn werk! Is lekker multifunctioneel en maakt de huid zacht! Ik ben fan! 💗

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❤️

Disclaimer: Ik heb dit product ontvangen van Botanical Beauty

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.