Review: Rose Quartz face tool van de Action! 💗

Gepubliceerd op 16 oktober 2020 om 09:27

Een masserende face tool? Dit klinkt toch al té leuk? Ik kon het als blogger niet laten om hem niet te testen! Voor een klein prijsje gekocht bij de Action. Benieuwd? Lees dan vooral verder! 🤭

Na mijn blogpost over face tools (klik hier om deze te lezen!) ben ik nogsteeds super benieuwd naar nieuwe of andere face tools! Laatst liep ik door de Action en kwam ik deze elektrische gezichts 'massager' tegen. Het trok eigenlijk meteen mijn aandacht en ik kon hem (zoals gewoonlijk) niet laten liggen 😊

Electric face massager met Rose Quartz

Electric face massager in verpakking - Foto: Indra's Blog

Electric face massager - Foto: Indra's Blog

We kennen de Action denk ik allemaal wel: het staat bekend om het ruime assortiment voor kleine prijsjes. Ik vind het altijd wel leuk om regelmatig even langs te gaan en even te snuffelen door de beauty spulletjes. Op deze manier kwam ik ook deze 'massager' tegen. Door de super vrolijke en opvallende verpakking trok het meteen mijn aandacht. Ik ben ook nogal gevoelig voor goedkope, beautyachtige dingetjes. Ik zie meteen een kans om een review voor jullie te maken! Kon niet wachten om hem ook daadwerkelijk te kunnen testen!

Informatie over deze face tool!

Helaas is er op de verpakking vrij weinig informatie te vinden over deze 'tool'. Het volgende kan je van de verpakking afhalen:

  • De Rose Quartz die is gebruikt is 100% natuurlijk
  • De tool werkt op 1 AA batterij
  • Zorgt voor een glanzende en kalme huid
  • Je hem dagelijks 5-10 minuten kan gebruiken. Dit vind ik dit persoonlijk nogal lang, maar we zullen zien!
  • Maakt de huid strakker en verhoogd de elasticiteit
  • Werkt ontspannend

Ik vind het altijd wel jammer als een verpakking niet zoveel informatie biedt. Nu merk je toch wel dat informatie op een verpakking wel handig is en je daar dan toch wel gebruik van maakt. Niet alleen voor mij als blogger, maar ook gewoon om even na te lezen hoe je deze tool bijvoorbeeld het beste kan gebruiken.

Ik mis dat bij dit product wel een beetje. Het belemmerd je niet in het gebruik van de tool, maar het is wel jammer! 🤭 Wil je weten op welke manieren je deze tool kan gebruiken op je gezicht? Lees dan vooral even mijn blogpost over face tools! Hier worden een aantal stenen behandeld, zo ook de manier van gebruiken! Klik hier om deze blogpost te bekijken! 😊

De face massager!

De massager heeft aan de onderkant een knop die je kan draaien om hem aan en uit te zetten. Ik was zelf nogal een beetje aan het klooien met het batterijtje. Er is een gewone standaard batterij (AA) nodig om de tool aan te kunnen zetten. De batterij is gemakkelijk te plaatsen maar het uiteinde daar in tegen... Deze is heel erg makkelijk er verkeerd op te draaien. Dan draai je hem er nét niet lekker op, waardoor hij er een beetje scheef op zit. Ik ben er zelf wel een minuut of 5 mee bezig geweest om hem er weer goed op te draaien 🤭

Ook draait de onderkant (de aan en uit 'knop') mee als je hem vast wilt draaien. Dus je draait hem ook regelmatig aan (of uit) wanneer je de dop erop draait. Gelukkig hoef je niet elke keer de batterij te vervangen! 😉

Electric face massager - Foto: Indra's Blog

Volgens de verpakking kan je vrij zijn in de bewegingen die je kan maken met deze tool. Er wordt namelijk niets aangegeven op de verpakking, dus je kan in principe niks fout doen! Experimenteer vooral wat jij fijn vind werken en waar je ook echt resultaat van gaat zien.

Zelf zou ik het niet aanraden om het bijvoorbeeld direct op een bot te gebruiken. Niet omdat dit niet kan, maar vooral omdat dit gewoon niet prettig aanvoelt. Je kan deze tool ook goed gebruiken om bijvoorbeeld je serum nét iets beter in te masseren 🤭 Doe vooral wat jij wilt en misschien heb je wel een nieuw gebied op skincare/beauty ondekt!

Mijn mening!

Het is erg leuk om een face tool te testen die een beetje 'apart' is door de trilfunctie. Ik moet ook toegeven dat het wel iets heeft! Door de 'steen' van Rose Quartz (die koud aanvoelt) heeft het naast een verkoelend, ook echt een masserend effect! Hij trilt niet hard en is daarom gebruiksvriendelijk. In het begin voelt het wel een beetje apart aan hoor, hier moet je even aan wennen! Vond het in eerste instantie ook best wel lachwekkend 🤭

Je voelt ook echt dat het wat met je huid doet. Je huidt wordt lichtelijk warm en er ontstaat een lichtelijke roodheid. Maar dit is juist een goed teken! Dit betekent namelijk dat je doorbloeding wordt gestimuleerd en er dus extra bloed door je huid 'stroomt'. Dit zorgt ook de rode verkleuring van de huid!

Verder vind ik de vorm van de tool ook gemakkelijk! Hij ligt lekker in de hand en de ronde bovenkant werkt ook fijn! Hierdoor kan je hem op je voorhoofd maar ook op je jukbeenderen, wangen of kaken gebruiken!

Ik ben eigenlijk positief verrast! Ik zou zeker zeggen: probeer hem zelf! Leuk om te proberen en het heeft vele goede effecten voor je huid!

Voor het geld hoef je het ook niet te laten. Je kan hem voor een klein prijsje kopen bij Action. Het precieze bedrag weet ik helaas niet meer (ben het bonnetje ergens verloren 🤦🏽‍♀️) Ik dacht dat hij rond de €2/€3 was, het kostte in ieder geval niet zo veel! 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❤️

Disclaimer: Ik heb dit product zelf aangeschaft

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.