Vegan skincare van Action! ðŸŒŋ

Gepubliceerd op 30 oktober 2020 om 09:32

Ik houd ervan om nieuwe skincare te testen! Zo kwam ik deze nieuwe vegan collectie tegen bij de Action! ðŸŒŋ Ik ben echt zo benieuwd naar deze nieuwe skincare lijn! Jij ook? Lees dan vooral verder! ðŸĪ­

Deze skincare lijn is van Action haar 'eigen merk': Alvira! Ik kom regelmatig bij de Action en loop dan eigenlijk altijd even langs het verzorgingsschap. Zo ben ik deze nieuwe lijn niet tegen gekomen... Ik keek even op de Action site (waar je overigens niet online kan shoppen helaas..) en kwam een artikel tegen over deze nieuwe lijn. Ik was eerlijk gezegd best wel verbaasd 🙈 De collectie ziet er namelijk best wel mooi uit en het kost vrijwel niks! Ik kon het niet laten en ben vrijwel meteen even gaan kijken. Ik wilde niet de gehele collectie meenemen dus heb de volgende 4 producten er uit gepikt:

  • Alvira Soft exfoliating face scrub €1,39
  • Alvira Gentle foam cleanser €1,79

  • Alvira Purifying cleansing face wash €1,29

  • Alvira 24h moisture face cream €1,69

Verder bestaat de Alvira Skincare lijn uit nog een aantal andere producten. Alle producten zijn vegan & dermatologisch getest!

Alvira Soft exfoliating face scrub

Alvira - 100 ml - €1,39

Alvira soft exfoliating face scrub - Foto: Indra's Blog

Informatie over deze face scrub!

Deze scrub heeft een exfoliërende werking zonder zeep te gebruiken. Ook verwijderd het dode huidcellen en makeup resten van je gezicht. 

De scrub bevat cranberry (die hydrateert) & duindoorn extract. De rijst- en bamboe deeltjes zorgen ervoor dat de scrub een scrub wordt ðŸĪŠ 

Geschikt voor alle huidtypen!

Hoe gebruik je de scrub?

  1. Zorg ervoor dat je gezicht nat/vochtig is. Bijvoorbeeld onder de douche. Dit is de ideale plek om deze scrub te gebruiken!
  2. Breng daarna de scrub aan op je huid en masseer hem zachtjes in.
  3. Spoel hem af met lauw/warm water
  4. Als het goed is, is je huid nu goed gescrubd!

Deze scrub kan je 2-3 keer per week gebruiken. Vermijd het contact met ogen! 👀

Textuur Alvira face scrub - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

Ik heb de scrub zelf uitgetest onder de douche zodat ik hem gemakkelijk kon afspoelen. Ik vind hem echt goed zijn werk doen en de geur....!

De scrub is niet overdreven gevuld met scrubdeeltjes, hiermee bedoel ik te zeggen dat hij niet super 'korrelig' is en daardoor niet zo intensief scrubt. Sommige scrubs bevatten namelijk veel meer deeltjes, waardoor je intensiever kan scrubben. Maar dat heeft deze scrub dus niet! Je kan hem dus gemakkelijker even snel (tussendoor) gebruiken.

Maar vooral de geur, die maakt het echt voor mij. Hij ruikt zo fris en totaal niet chemisch! (wat ik wel eerder zou verwachten voor een goedkope scrub). Ook heeft het wel wat weg van een mannelijke geur ofzo, je weet wel een mannen douchegel of shampoo. Normaal ben ik niet zo dol op deze geuren, maar deze daar in tegen ruikt echt heeeerlijk!

Kortom ben ik dus fan van deze scrub! Ook als je kijkt naar de prijs/kwaliteit verhouding, vind ik het zeker een aanrader en zou ik ook zeggen: probeer hem zelf! 😊

Alvira Gentle foam cleanser

Alvira - 150 ml - €1,79

Alvira gentle foam cleanser - Foto: Indra's Blog

Informatie over deze foaming cleanser!

Deze cleanser verwijderd makeup en ondersteunt ook de natuurlijke barrière van je huid. 

De cleanser bevat alpine mineraalwater (beschermt de huid) en bloem extracten (deze geven je huid een hydratatie boost!). 

Geschikt voor alle huidtypen, ook goed voor de gevoelige huid!

Hoe gebruik je de foam cleanser?

  1. Maak je huid nat en breng een beetje foam aan op je huid
  2. Begin met inmasseren 
  3. Spoel af met lauw/warm water 
  4. En je huid is gereinigd!

Is geschikt voor dagelijks gebruik! Pas op met de foam i.c.m. je ogen! 👀

Textuur Alvira gentle foam cleanser - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

Ik gebruik wel eens een micellair water of andere cleanser om mijn huid nog éxtra goed te reinigen. Maar ik vind deze foam cleanser toch echt veel leuker 🙈

Ook werkt de cleanser gewoon zoals hij moet werken, geen poespas maar gewoon goed. Ook deze ruikt weer heerlijk fris en bloemig. Het verbaast me echt hoe goed en lekker deze producten allemaal ruiken!

Je huid is na afloop goed gereinigd en voelt zacht aan. Omdat je het als schuim gebruikt, heb je niet veel product nodig en kan je er dus lekker lang mee! Ook werkt het pompje prima en krijg je precies de goede hoeveelheid uit het pompje na 1x drukken!

Ik ben erg tevreden! Zeker aan te raden en (ook) leuker dan een 'normale' cleanser! ðŸĪ­

Alvira Purifying cleansing face wash

Alvira - 150 ml - €1,29

Alvira Purifying cleansing face wash - Foto: Indra's Blog

Informatie over deze face wash!

Deze face wash maakt de huid schoon, verwijderd oliën, makeup resten en viezigheid.

De face wash bevat camu camu en guarana extracten. Bevat geen alcohol en/of kleurstoffen.

Geschikt voor alle huidtypen!

Hoe gebruik je deze face wash?

  1. Gebruik de face wash op een nat gezicht en masseer deze in.
  2. Je kan bijvoorbeeld ook een gezichtsborstel/reiniger gebruiken om deze face wash mee aan te brengen en in te masseren!
  3. Spoel de face wash af met lauw/warm water en je hebt je huid goed gereinigd!

Deze face wash kan je dagelijks gebruiken! Voorkom wederom contact met je ogen!

Textuur purifying cleansing face wash - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

Natuurlijk wanneer ik dit product nét wil testen, laat ik hem op de grond vallen ðŸ˜ī Dat zal je natuurlijk altijd zien... Maar gelukkig had dit geen effect op de face wash zelf en kon ik hem nog goed uittesten!

Deze face wash heb ik gebruikt i.c.m. mijn face tool van Niré (gekregen uit mijn allereerste Goodiebox, voor deze unboxing klik hier) Je kan hem natuurlijk ook met een andere gezichtsborstel (of misschien heb je wel een foreo) gebruiken. Hierdoor kan je je huid extra goed reinigen en dat merkte ik ook zeker! Ik had op dat moment een beetje een onrustige huid met veel onzuiverheden. Ik wilde dus even mijn huid extra goed reinigen en verzorgen. Ik wilde namelijk zo snel mogelijk van die onzuiverheden af. 

Ik heb ook deze onder de douche getest omdat ik dat gewoon makkelijker vind met afspoelen. Ook de geur van dit product is licht en fris.

Deze face wash werkt naar mijn mening zoals een face wash hoort te werken. Het werkt prettig, heeft de typsiche face wash structuur en verzacht/reinigt/verzorgt de huid goed. Na het gebruik voelde mijn huid echt superzacht en schoon aan.

Ik zeg: een goede face wash! Lekker goedkoop & vegan. Zeker aan te raden!

Alvira 24h moisture face cream

Alvira - 50 ml - €1,69

Alvira 24h moisture face cream - Foto: Indra's Blog

Informatie over deze face cream!

Deze hydraterende face cream verzacht je huid ook, naast het te hydrateren. Deze crème belooft 24 uur lange hydratatie! 

Deze crème is verrijkt met allantoïne (stimuleert huidvernieuwing) & panthenol (maakt de huid soepeler én beschermt ook). Ook bevat het aloë vera extract, shea butter, avocado olie én macadamia olie!

Geschikt voor alle huidtypen!

Hoe gebruik je deze face cream?

  1. Breng de crème 's avonds en 's ochtends aan op een gereinigde huid.
  2. Je hoeft de crème niet af te spoelen, dus je bent eigenlijk na het aanbrengen meteen klaar!

Deze crème mag je dus elke dag gebruiken!

Textuur 24h moisture face cream - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

Wat is deze crème luchtig! Hij is vrij vloeibaar en dat brengt lekker gemakkelijk aan! En de geur.. je waant je echt in een wereld van aloë vera. Het ruikt zooo lekker! Fris maar ook zeker luchtig en niet te veel aanwezig.

Ook het effect van de crème is de volgende ochtend te merken. Ik breng hem namelijk 's avonds voor het slapen aan, en 's ochtends is mijn huid goed gehydrateerd! Je merkt dit aan je huid omdat het zacht en verzorgd aanvoelt. 

Ik vind dit echt een prima basic alternatief! Deze crème doet wat hij belooft en voor die €1,69 ook zeker een aanrader! Leuk om te proberen. Maar nog leuker is dat het ook nog eens goed werkt! 😉

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! âĪïļ

Disclaimer: Ik heb deze producten zelf aangeschaft

Reactie plaatsen

Reacties

R de Vries
2 jaar geleden

wij kopen altijd alvira skin care 24h moisture face cream bij de action maar de action heeft het niet meer kunt u mij vertellen waar we dit nog kunnen kopen.
met vriendelijke groet,