Review: Nivea Fresh Blends showergels! ๐Ÿ›

Gepubliceerd op 6 november 2020 om 09:49

Er zijn nieuwe frisse showergels van Nivea op de markt! Dit zijn de Nivea Fresh Blends showergels in 3 verschillende kleuren én geuren. Benieuwd naar deze showergels? Lees dan vooral verder! ๐Ÿ˜Š

Dit zijn dus de Fresh Blends showergels van Nivea. Ze zijn nog niet zo lang geleden uitgebracht en er bestaan 3 varianten! 
Toen ze uitkwamen vond ik ze meteen al erg interessant. De verpakking en ook vooral de kleuren en formule, spraken me direct aan. Alleen de prijs hield me meteen al weer tegen. Ze zijn absoluut niet goedkoop, ze zijn namelijk €6,99 per stuk. En dat is zeker niet niks, vooral niet als je nu bij de supermarkt voor een euro ook een prima showergel kan scoren. Waarom zou je dan deze duurdere van Nivea kopen? Ik ga je in deze blogpost mijn mening geven en ik neem de prijs zeker mee in mijn beoordeling!

Ik heb deze showergels in de aanbieding gekocht. De roze heb ik bij de DM in Duitsland gekocht, vandaar ook de andere naam en is alles in het duits beschreven ๐Ÿ˜‚ Het is precies hetzelfde product als uit Nederland, alleen heb ik hier €2,60 voor betaalt i.p.v. €6,99. Een tipje dus als je ze zelf ook wilt proberen!

De groene en oranje variant heb ik in de aanbieding bij de Etos kunnen scoren. Hier waren ze 2 voor €5, want eerlijk gezegd vond ik €6,99 per stuk ook een beetje veel geld om uit te geven om een showergel 'maar gewoon even te proberen'. Daarom heb ik de aanbiedingen afgewacht! Want tegenwoordig is alles vrij snel (en goed) in de aanbieding! Maaaar dat betekent niet dat ik mijn mening over deze showergels niet met jullie wilde delen, dus laten we gaan beginnen! ๐Ÿ˜Š

Waarom de Nivea Fresh Blends gebruiken onder de douche?

De Nivea Fresh Blends hebben alle drie dezelfde werking, zijn gemaakt van hetzelfde materiaal maar hebben alle drie hun eigen geur én kleur.

Nivea beschrijft de volgende voordelen over de Fresh Blends serie:

  • Het is een verfrissende showergel
  • Ze zorgen voor een zachte en soepele huid
  • De verpakkingen zijn gemaakt van 100% gerecyceled PET plastic
  • 90% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong
  • De showergels zijn geheel vegan! ๐ŸŒฟ

De showergels zijn dus gemaakt met ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Denk hierbij aan fruitextracten en plantaardige melk! Alle Fresh Blends hebben een inhoud van 300 ml!

Wat de showergels verschillend maakt zijn dus de kleur én geur. Deze ga ik nog beschrijven per Fresh Blend!

Fresh Blends Watermeloen, Munt en Kokosmelk ๐Ÿ’š

Nivea Fresh Blends Watermeloen, munt, kokosmelk - Foto: Indra's Blog

Nivea Fresh Blends Watermeloen, munt, kokosmelk swatch - Foto: Indra's Blog

Het rare aan deze showergel is dat ik hem in de verpakking anders vind ruiken dan onder de douche. 

In de verpakking: Deze shower gel heeft in de verpakking een lekkere frisse geur. Ik zou hem beschrijven als een lichte mint geur met een frisse twist. Ik ruik de watermeloen eerlijk gezegd niet.

Onder de douche: Het vreemde aan deze geur is dat hij onder de douche dus heel anders ruikt. Onder de douche ruikt hij veel 'planteriger', tenminste deze geur doet me erg aan planten denken. Wel komt er nu een hele lichte (niet zoetige) watermeloen geur vrij. Ook de groene kleur vind ik persoonlijk minder 'aantrekkelijk' voor een showergel.

Ik vind deze geur persoonlijk niets, ik heb liever iets fruitigers!

Fresh Blends Abrikoos, Mango en Rijstmelk ๐Ÿงก

Nivea Fresh Blends Abrikoos, mango, rijstmelk - Foto: Indra's Blog

Nivea Fresh Blends Abrikoos, mango, rijstmelk swatch - Foto: Indra's Blog

De geur van mango komt erg naar voren, het doet me een beetje denken aan een cocktail of een zomers strand. 

Ik vind dit verre weg de lekkerste geur! Ik ben de laatste tijd sowieso wel 'into the mango!' maar deze geur is echt heeerlijk! Lekker zoet en tropisch! De oranje kleur past daar ook goed bij!

Deze shower gel zou ik (als ik uit ga van de geur én kleur) zeker aanraden!

Fresh Blends Framboos, Bosbes, Amandelmelk ๐Ÿ’—

Nivea Fresh Blends Framsboos, bosbes, amandelmelk - Foto: Indra's Blog

Nivea Fresh Blends Framsboos, bosbes, amandelmelk swatch - Foto: Indra's Blog

Deze showergel ruikt echt naar framboos. De geur is zoet, fruitig en ruikt ook wel heel iets bloemig. Deze geur doet mij heel erg denken aan snoepjes en dan vooral een beetje naar de roze fruitella. Daarmee komt ook de kleur overeen! ๐Ÿ™ˆ

Ook een lekkere geur om in de douche te gebruiken!

Wat vind ik nou écht van de Nivea Fresh Blends?

De Nivea Fresh Blends zijn prima shower gels! Ik merk niet dat het bijvoorbeeld zoveel beter is dan een 'standaard' shower gel. Wel hebben de Fresh blends natuurlijk beter punten op het gebied van milieu, de verpakking is bijvoorbeeld 100% recyclebaar. Ook zijn ze 100% vegan dus dat is in dat opzicht ook een groot pluspunt!

Qua shower gel zou ik deze niet aanraden boven een 'normale' shower gel. Ze zijn namelijk vrij prijzig en hebben naar mijn mening geen extraatjes op het gebied van verzorging. Wel vind ik dat alle geuren intens zijn. Dit is voor mij zeker een pluspunt. Ik vind het altijd wel lekker als een showergel ook echt goed ruikt (als de geur lekker is tenminste). Een shower gel heeft niet voor niets een bepaalde geur toch? ๐Ÿคช

Heb jij nou zelf ook een Nivea Fresh blends geprobeerd? Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden! Ik zou het heel leuk vinden als je hieronder een berichtje achter zou laten met jou ervaring(en)! ๐Ÿ˜Š

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! โค๏ธ

Disclaimer: Ik heb deze producten zelf aangeschaft

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.