Review: L'oreal Air Volume mega mascara!

Gepubliceerd op 13 november 2020 om 09:54

Dé nieuwe mascara ven L'oreal Paris! Dit is de Air volume mega mascara! Je ziet ze overal in de winkels liggen en ik ben erg benieuwd. In deze blogpost review ik hem!  Lees vooral verder! 🙈

Deze mascara is van het merk: L'oreal Paris. Dit merk is al een langere tijd bekend in Nederland en de rest van Europa. Het merk is o.a. te koop bij bijvoorbeeld de Kruidvat en Etos. 

Ik heb deze mascara gekocht bij de Kruidvat. Hij was in de aanbieding omdat het een nieuwe mascara is van L'oreal. Normaal betaal je voor deze mascara €17,99. Ik heb hem nu voor €8,99 kunnen scoren. Ik wilde hem toch wel graag proberen. Ik zag namelijk ook wel veel goede reacties over deze mascara voorbij komen. Dit wilde ik natuurlijk zelf ook even ervaren én testen!

Air volume mega mascara

L'oreal Air volume mega mascara - Foto: Indra's Blog

Feitjes!

Het is een nieuwe volume mascara. Hij zorgt voor:

  • Extreem volume
  • Heeft een zachte, soepele applicator die de allerkleinste wimpers ook nog meepakt
  • De formule is luchtig, hierdoor worden de wimpers niet verzwaard 

Het brengt de wimpers naar een nieuwe hoogte, geeft de wimpers extreem volume waardoor je ogen geaccentueerd worden. Het mooie is dat je wimpers veel volume krijgen, maar niet zwaarder worden! Dit zorgt voor comfort en daardoor blijft de mascara gedurende de dag mooi zitten. Wat wil je nog meer toch?!

L'oreal Air volume mega mascara - Foto: Indra's Blog

Applicator L'oreal Air volume mega mascara - Foto: Indra's Blog

Hoe gebruik je de mascara?

Breng de mascara onderaan de wimperaanzet aan, met het borsteltje. Breng hem aan tot aan de wimperuiteinden. Voor het optimale resultaat: maak een zigzaggende beweging naar boven tijdens het aanbrengen. Door het zachte/soepele borsteltje brengt de mascara gemakkelijk aan! 

Mijn wimpers zonder mascara, wel gekruld - Foto: Indra's Blog

Mijn wimpers met de Air volume mega mascara - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

Je merkt wel echt dat de mascara suuuperlicht is! Het voelt echt alsof er niets op je wimpers zit, ook niet tijdens het aanbrengen. Dit verbaasde mij echt, dat had ik zeker niet verwacht. Vooral bij het aanbrengen stond ik echt te kijken haha! 

Wel vind ik het borsteltje vrij groot. Hierdoor knoei ik wel vaak met wat mascara op mijn oogleden. Het voordeel is daarbij dan weer wel, dat hij niet waterproof is en je het supermakkelijk kan corrigeren.

Ik merk dat de mascara eigenlijk over de gehele dag goed blijft zitten. 's Avonds zie je dat de wimpers wel ietsjes zijn ingezakt. Dit heb ik wel vaker met non-waterproof mascara's. Dus dit zou ook heel goed aan mijn wimpers kunnen liggen. Ik merk namelijk persoonlijk dat wanneer ik een waterproof mascara gebruik, mijn wimpers langer in 'model blijven zitten'. Ze blijven langer gekruld en behouden langer het volume.

Al met al ben ik zeker tevreden over deze mascara! Hij doet wat hij belooft, geeft veel volume en de formule voelt echt superlicht aan! 

Ik heb hiervoor eigenlijk nooit 'dure' mascara's aangeschaft. Daarom blijft de prijs bij mij wel een puntje... Ik gebruik zelf vaak mascara's van Catrice of Essence en die hebben eigenlijk hetzelfde effect als deze. Terwijl er zeker wel een (groot) verschil in prijzen zit. Ik weet dus niet of ik deze mascara nog een keer zou aanschaffen voor de volle prijs (€17,99).

Laat zeker ook even je mening weten (als je dat leuk vind) als jij deze mascara ook hebt geprobeerd! Ik ben super benieuwd naar hoe anderen deze mascara ervaren! 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❤️

Disclaimer: Ik heb dit product zelf aangeschaft

Shop deze mascara hier! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.