Goodiebox - The 'You got this' box! 💗

Gepubliceerd op 27 november 2020 om 09:31

Weer een nieuwe Goodiebox unboxing! Deze box heeft het thema: you got this! Door de roze en goude kleuren wordt je meteen helemaal vrolijk van deze box! Benieuwd naar de inhoud? Lees dan vooral verder! ðŸĨ°

The 'You got this' box van Goodiebox!

Deze box staat in het teken van een schouderklopje voor de dingen die je dag in, dag uit goed doet. Blijf jezelf er aan herinneren dat je soms wel dingen fout doet, maar er zeker ook veel dingen zijn die je elke dag weer goed doet! Vier je fanatische zelf, you got this!

Phase zero 'Bare Necessities Eyeshadow Palette

Phase zero - 12 gram - €39,50 - Full size

Bare Necessities eyeshadow palette - Foto: Indra's Blog

Dit palette van Phase zero is een multifunctioneel palette! Hij bevat namelijk matte én metallic oogschaduws, een blush en een bronzer. 

Dit palette is ideaal om van een every day look een echte avondlook te maken. Ook door de toegevoegde blush en bronzer is het een handig meeneem palette. Hierdoor heb je maar 1 palette nodig en hoef je niet 3 losse producten mee te nemen ðŸĪŠ

Bare Necessities eyeshadow palette binnenkant - Foto: Indra's Blog

Bare Necessities eyeshadow palette swatches - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

De oogschaduw, blush én bronzer zijn allemaal super intens van kleur! Tijdens het maken van de swatches merkte ik ook meteen op dat de blush ook een lichte shimmer bevat! De zilveren kleur voelt ook wat stroever aan, omdat het gewoon bijna pure glitter is!

De vierde kleur van links, de beetje bronzige kleur, is superzacht. Hiermee bedoel ik dat je tijdens het maken van een swatch, de hele oogschaduw eigenlijk plat drukt en er hierdoor al superveel oogschaduw verloren gaat! Je hebt er zo maar een 'gat' in zitten. Erg zonde! Ik heb namelijk even 'hard' gedrukt met het maken van de andere swatches. 

De 3de kleur van links (de donkerbruine tint) en de bronzer hadden helaas al veel fall out tijdens het maken van de swatch...

Wel zijn de kleuren echt heel mooi en kan ik niet wachten om dit oogschaduw palette echt goed te testen (hopelijk met bijna tot geen fall out)!

Nails Inc. 45 second Top coat with Retinol

Nails Inc - 14 ml - €15 - Full size 

Nails Inc. top coat with retinol - Foto: Indra's Blog

Dit is de topcoat van Nails Inc. Wanneer je deze topcoat gebruikt, hoef je nooit meer lang te wachten totdat je top coat is opgedroogd én uitgehard!

Breng deze top coat aan nadat je je nagels hebt gelakt en laten drogen. Door de retinol in de top coat droogt de top coat op binnen 45 seconden! Daarna horen ze stootvast te zijn. Ook heeft deze top coat een glanzende finish.

Nails Inc. top coat with retinol swatch - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

Deze top coat doet wat hij beloofd! Hij droogt supersnel op en is dan ook echt stootvast! Er staan ook geen vingerafdrukken of deukjes in de nagellak! 

Meer kan ik er niet over zeggen, echt een goede top coat die doet wat hij beloofd! Zeker de €15 waard als je opzoek bent naar een stootvaste top coat!

Luxliss Nourishing Hair care serum

Luxliss - 30 ml - €22,90 (voor 55 ml)

Luxiliss hair serum - Foto: Indra's Blog

Je haar onbeschadigd laten is eigenlijk onmogelijk. Door het stylen, föhnen en het dragen van haarelastiekjes beschadig je je haar. Dit serum van Luxliss kan je haar de extra liefde geven die het nodig heeft. Het zorgt voor een mooie glans, voedt en beschermt het haar. 

Het mooie aan dit serum is, dat je hem niet uit hoeft te spoelen! Het serum heeft een warme geur en is verrijkt met argan olie.

Luxliss hair serum textuur - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

De geur van dit serum is zo warm! Het ruikt echt superlekker! Het serum is ook voor mijn gevoel vrij licht en niet supervettig. Hierdoor kan je het gemakkelijk door je haar verdelen en krijg je minder snel dat alles op één stuk haar terecht komt 🙈

Het serum zorgt voor een mooie glans en zacht haar! Ideaal voor wanneer je punten nét iets droger zijn dan normaal 😊

Naobay Vitality and Shine shampoo

Naobay - 200 ml - €18,60 voor 250 ml

Naobay shampoo - Foto: Indra's Blog

Dit is een sulfaatvrije shampoo van Naobay. Het bevat aloë vera, rijstproteïnen, salie en munt. Salie en munt helpen om de hoofdhuid gezond te houden. Het maakt het haar zacht, glanzend en stevig. 

Van deze shampoo heb je maar een klein beetje nodig! Het mooiste effect krijg je als je het op handdoek droog haar aanbrengt en masseer het licht in op je hoofdhuid. Spoel het vervolgens na 2 minuten uit.

Naobay shampoo textuur - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

De shampoo ruikt erg fris, de geur van munt komt daarbij ook meteen in me op. Ook ruik je licht de geur van salie.

De shampoo ruikt echt heel lekker! Wel vind ik het wat minder dat de shampoo niet zo goed schuimt. Je hebt voor mijn gevoel iets meer shampoo nodig om hem goed te kunnen laten schuimen.

De shampoo maakt je haar wel supergoed schoon! Ook de geur blijft achteraf heel licht in je haar hangen. Dat vind ik wel 2 pluspunten!

Starskin VIP Revitalizing luxury gold foil eye masks

Starskin - 2 patches - €25 voor 5 stuks

Starskin Gold foil eye masks - Foto: Indra's Blog

Een masker van Starskin, eindelijk! Ik wilde er zo graag al een eentje proberen! Ik was dus ook erg blij toen ik deze goodiebox openmaakte, en ik dit masker zag! 

Dit masker zorgt ervoor dat donkere kringen en gezwollen (onder) ogen verdwijnen. Het resultaat: een stralende oogopslag!

Hoe gebruik je dit masker?

  1. Zorg ervoor dat je huid schoon en droog is.
  2. Verwijder de beschermlaag van de maskers
  3. Breng de maskers aan onder je ogen, net onder de wimperrand
  4. Laat de maskers 10-15 minuten intrekken. Het overtollige serum kun je achteraf goed inmasseren!  

Starskin Gold foil eye masks textuur - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

Wauw, deze oogmaskertjes zien er zo mooi en leuk uit! Ze ruiken super fris en zijn echt mooi goud van kleur. Ze zijn helemaal doordrongen met het serum. Hierdoor blijven ze ook goed op de huid plakken. 

Achteraf houd je best veel serum op je huid over om in te masseren. Ik moet zeggen dat dit wel heel fijn vond. Hierdoor kan je je huid nog even die extra verzorging geven.

De huid voelt goed verzorgd en zacht aan na het intrekken van het overtollige serum. Zeker een aanrader! 

Ik heb het masker 's  avonds aangebracht. De volgende ochtend ziet mijn ook opslag er ook inderdaad stralend en verzorgend uit. Heerlijk maskertje! 💗

Korting op je eerste Goodiebox!

Ben jij nou ook enthousiast geworden van deze box of van eerdere unboxings op mijn blog? Dan heb ik goed nieuws voor je! Stuur me even een privéberichtje op Instagram (@indrasblog), reageer onderaan de blogpost of stuur een berichtje via de nieuwe chatfunctie!

Ik kan je namelijk een kortingscode geven! Hierdoor betaal je niet €19,95 maar €14,95 voor je eerste Goodiebox! Dus ben je net zo enthousiast als ik en hou je ook zoveel van verassingen? Stuur me dan zeker een berichtje, want waarom zou je geen €5 besparen, toch?

Ps. als je een berichtje onderaan de blogpost achterlaat, komt je berichtje onderaan de blogpost te staan. Wanneer je dus liever niet hebt dat iedereen je berichtje kan lezen, stuur dan een chatberichtje of een berichtje via Instagram privé! 😊 

Hier kan je een aantal producten uit deze box scoren!

Vorige Goodiebox unboxingen!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! âĪïļ

Disclaimer: Ik heb zelf een abonnement aangeschaft op de Goodiebox, deze betaal ik iedere maand zelf

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.