Review: L'oreal Telescopic mascara! ✨

Gepubliceerd op 4 december 2020 om 09:57

De laatste tijd is Tiktok erg populair geworden. En natuurlijk maak ik daar ook gebruik van! Ik kwam deze mascara op gegeven moment zo vaak tegen, dat ik er niet meer omheen kon: ik moest hem zelf ook proberen. In deze blogpost deel ik mijn ervaring met jullie. Lees je mee? 😊

L'oreal Paris Telescopic mascara - Foto: Indra's Blog

Deze mascara is dus helemaal (opnieuw) bekend geworden door Tiktok! Ik kwam hem hier zelf ook op tegen en: wow het effect lijkt echt heel mooi te zijn! Ik kon natuurlijk niet wachten om hem zelf te gaan proberen. Hij zou namelijk voor extreme lengte, extra veel volume en een intense oogopslag zorgen. Ik ben benieuwd! 😊

L'oreal Paris Telescopic mascara

Deze mascara van L’oreal Paris heeft een aantal grote voordelen. De mascara zorgt voor extreem lange wimpers mét volume. Ook geeft de mascara je wimpers een intens zwarte kleur. Hij bevat verzorgende ingrediënten die de wimpers voeden en ze optimaal in model brengen.

Daarnaast heeft de mascara nog 2 voordelen!

  1. Hij intensiveert de wimpers vanaf de basis en verlengt ze tot wel 60%!
  2. De mascara is geschikt voor mensen met gevoelige ogen of mensen die contactlenzen dragen 👀

Wanneer je dus opzoek bent naar een mascara die je lange, diep zwarte en volumineuze wimpers geeft, zou de Telescopic mascara hét moeten zijn!

Ik heb de 'Magnetic black' aangeschaft met een inhoud van 8 ml.  

Applicator L'oreal Paris Telescopic mascara - Foto: Indra's Blog

De applicator van de Telescopic mascara!

De applicator/borsteltje wordt als volgt beschreven: het flexibele multi-precisie borsteltje heeft 4 platte zijkanten. Deze zorgen ervoor dat de wimpers worden verlengd tot het ‘oneindige’. Ook geeft het een telescopisch effect. 

Mijn wimpers zonder mascara - Foto: Indra's Blog

Mijn wimpers met de Telescopic mascara - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

Ik had echt hoge verwachtingen van deze mascara, op Tiktok zagen de resultaten er echt heel goed en mooi uit. 

In eerste instantie was ik echt verrast van het effect die de mascara me gaf: mijn wimpers werden mooi gesepareerd en leken echt langer. Later die dag merkte ik dat mijn wimpers begonnen in te zakken en het effect verdween. De volgende dag waagde ik een poging 2, helaas bracht de mascara nu iets minder mooi aan dan de dag daarvoor. Hierdoor was mijn eerste indruk eigenlijk al een beetje negatief. Ik vond het effect een beetje tegenvallen....

Ik dacht dat het inzakken zou kunnen komen doordat de mascara niet waterproof is. Ik heb namelijk zelf altijd een waterproof mascara, deze houdt namelijk mijn wimpers de hele dag gekruld én ‘omhoog’. Dat miste ik in eerste instantie bij deze Telescopic mascara.

Wel vindt ik de applicator van deze mascara heel fijn. Hij brengt mooi aan en pakt écht alle haartjes mee! Ook wordt hij door de huls goed ‘afgestreken’. Hierdoor heb je echt precies genoeg mascara op de applicator zitten (ook wel heel satisfying als ik eerlijk ben 🙈)

Ik wilde het blijven proberen, want het zou zo mooi effect moeten geven op je wimpers. Gelukkig heb ik deze mascara nog een paar extra kansen gegeven! Na een aantal dagen testen vind ik de mascara zeker wel een mooi effect geven. Hij separeert de wimpers erg mooi en doet dit al na 1 laagje. Je hoeft ook helemaal niet vaak de applicator over je wimpers te halen. Hij pakt ze eigenlijk al na 1 à 2 keer knipperen. Ik denk dat het uitzakken typisch voor die dagen was, ik merk er nu namelijk niet zoveel meer van. Mijn wimpers krijgen zeker meer lengte dan dat ze zonder mascara zijn. Ook worden ze mooi gesepareerd. 

Ik vind deze mascara zeker een aanrader! Geef het dus niet op na 2 dagen proberen, want deze mascara heeft denk ik gewoon even zijn tijd nodig! 🙈

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❤️

Disclaimer: Ik heb dit product zelf aangeschaft

Shop deze mascara hier!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.