Goodiebox - The 'Wrap it up' box! 🎄

Gepubliceerd op 25 december 2020 om 12:56

De decembermaand is er! Deze Goodiebox staat daarom ook in het teken van deze maand en natuurlijk kerst! Deze box is gevuld met allemaal producten die samen een ultieme binnenblijf-kit vormen! Benieuwd naar deze producten? Lees dan snel verder! 😊

Goodiebox The 'Wrap it up' box! 

Deze box is geïnspireerd op de jaarlijkse traditie: kerst! De beauty experts hebben er producten in gestopt deze maand die de crème de la crème van de beauty producten zijn. Door alle omstandigheden van dit moment, is dit een ultieme verwennerij voor je body, mind en soul!

Ps. alle producten uit deze box samen, zijn toch een plaatje? Zulke mooie verpakkingen! 😍

Korting op je eerste Goodiebox?

Ben jij nou ook enthousiast geworden van deze box of van eerdere unboxings op mijn blog? Dan heb ik goed nieuws voor je! Stuur me even een privéberichtje op Instagram (@indrasblog), reageer onderaan de blogpost of stuur een berichtje via de nieuwe chatfunctie!

Ik kan je namelijk een kortingscode geven! Hierdoor betaal je niet €19,95 maar €14,95 voor je eerste Goodiebox! Dus ben je net zo enthousiast als ik en hou je ook zoveel van verassingen? Stuur me dan zeker een berichtje, want waarom zou je geen €5 besparen, toch?

Ps. als je een berichtje onderaan de blogpost achterlaat, komt je berichtje onderaan de blogpost te staan. Wanneer je dus liever niet hebt dat iedereen je berichtje kan lezen, stuur dan een chatberichtje of een berichtje via Instagram privé! 😊 

Jorgobé Niacinamide Serum

Jorgobé - 50 ml - €23,90 - Full size

Niacinamide serum - Foto: Indra's Blog

Niacinamide serum - Foto: Indra's Blog

Dit is een hoog geconcentreerd serum, om de natuurlijke balans van de huid te herstellen. Niacinamide (ook wel vitamine B3 genoemd) egaliseert je huid, maakt je huidstructuur glad & verminderd pigmentvlekken. Ook bevat dit serum paddenstoelenextract wat de poriën verkleint, en hyaluronzuur wat de huid beschermt en hydrateert. Dit serum is 100% vegan en heeft geen geur. 

Hoe gebruik je dit serum?
Voor het optimale resultaat: breng hem 's ochtends en 's avonds aan, op een gereinigde huid. 

Mijn mening!

Sowieso een heel fijn punt vind ik dat dit serum écht geen geur heeft. Sommige producten 'zeggen' wel dat ze geen geur hebben, maar hebben dan echt zo'n typische chemische geur. Maaarr dit serum dus niet! Wat ik wel erg prettig vind.

Ik vind vooral de structuur heel erg fijn. Hij is heel licht en eigenlijk zo goed als doorzichtig van kleur. Ook plakt hij niet en trekt hij vrij snel in. 

Realher Eye am inspiring Definer brow pencil

REALHER - 0,07 gram - €14,20 - Full size

Definer brow pencil - Foto: Indra's Blog

Definer brow pencil - Foto: Indra's Blog

Definer brow pencil - Foto: Indra's Blog

Dit is een longlasting wenkbrauwpotlood met een heel smal puntje. Door dit smalle puntje is het ook mogelijk/gemakkelijk om individuele haartjes te creëren. Ook is hij waterproof en heeft het een crème achtige structuur. Hierdoor brengt hij ook soepel aan!

Hoe gebruik je dit wenkbrauwpotlood?
Bepaal, verbeter en breng je wenkbrauwen in vorm. Hoe meer druk je uitoefent op het potloodje, hoe donkerder de kleur.

Mijn mening!

Ik heb eerst altijd een wenkbrauwpoeder gebruikt. Een paar weken geleden ben ik overgestapt op een 2 in 1 pomade, wat me eigenlijk ook wel goed bevalt! Toen ik deze binnen in de Goodiebox zag, was ik wel meteen enthousiast om weer een ander wenkbrauw product te proberen. En ik had geluk: het is ook nog mijn wenkbrauw kleur! 😊

Het puntje van het product is wel zacht en voelt ook romig aan als je het aan wilt brengen. Ik kan me voorstellen dat mensen hier gemakkelijk haartjes mee kunnen tekenen, ik ben hier niet zo'n fan van bij mezelf, dus ik gebruik hem vooral om mijn wenkbrauwen in te vullen.

Zelf moest ik wel even wennen aan een potloodje, dit ben ik natuurlijk heleemaaal niet gewend. Er wordt wel veel product afgegeven wanneer je een streepje probeert te zetten, en hier hoef je niet eens hard voor te drukken.

Dus als je van een wenkbrauwpotloodje houdt, zou ik zeker zeggen probeer deze eens! Je hoeft hem namelijk niet te slijpen, voelt zacht aan op je huid én geeft genoeg pigment af. 

Zelf vind ik een potloodje toch minder fijn, omdat je echt een soort 'strepen' zet. Ik vind het effect van een poeder of pomade fijner werken.   

Mélusine Paris Mascara & conditioner 3 in 1 

Mélusine Paris - €21 - Full size

Mascara & conditioner 3 in 1 - Foto: Indra's Blog

Mascara & conditioner 3 in 1 - Foto: Indra's Blog

Deze mascara is van het Franse merk Mélusine Paris. Deze mascara versterkt, regenereert en stimuleert de wimpergroei. Hij bevat ricinusolie, argan olie & hennepolie verrijkt met vitamine E. Vrij van parabenen en sulfaten!

Gebruikers tip!
Breng de mascara goed aan en laat 1 minuut drogen!

Mijn mening!

Deze verpakking is wel echt een van de mooiere die ik in de Goodiebox heb gezien! De verpakking heeft veel wit getekende bloemetjes/takjes wat mij eigenlijk weer meteen aan de lente doet denken. Maaarr door deze bloemetjes is de tekst op de mascara wel weer slecht te lezen... Ik moest eerst even goed kijken naar waar ik uberhaupt kon lezen wat voor een mascara het was 🤫

Zelf ben ik niet zo'n fan van deze mascara. Hij geeft mijn wimpers niet echt lengte en ook niet zoveel volume... Maar ik vind deze applicator wel weer fijn werken.

Het gaat natuurlijk wel om het eindresultaat. Zelf mis ik nét iets meer volume en lengte. Ik heb deze mascara natuurlijk nog niet lang genoeg kunnen testen om echt te kunnen zeggen of hij de wimpergroei stimuleert. Misschien moet ik de mascara daar nog een tweede kans voor geven 🙈

Hair lust Hair growth & protection hair mask

Hair lust - 50 ml - €26,95 voor 200 ml

Hair growth & protection hair mask - Foto: Indra's Blog

Hair growth & protection hair mask - Foto: Indra's Blog

Dit haarmasker is verrijkt met proteïnen die een goede oplossing biedt voor droog, beschadigd en dun haar. Bevat micro-proteïnen afkomstig van rijst, deze dringt tot diep in de haren en wortels door. Dit versterkt het haar en stimuleert de natuurlijke haargroei. Ook is dit masker vegan 🌿

Hoe gebruik je dit haarmasker?
Breng aan op vochtig en net gewassen haar. Let op! Je brengt dit masker over je gehele haar aan en dus niet alleen op de puntjes! Laat daarna 5-10 minuten intrekken en spoel vervolgens uit.

Mijn mening!

Dit haarmasker ruikt echt heel lekker! Het heeft een frisse maar ook een lichtzoete geur die niet overdreven aanwezig is. Deze geur ruik je ook nog heel licht na het afdrogen van je haar 😊

Het haarmasker zelf is niet zo dik als je van een haarmasker verwacht. Wat ook wel fijn is want hierdoor verdeel je het masker gemakkelijker over je haren. Ik moet er zelf wel aan wennen dat ik het masker over geheel mijn haar aan moet brengen i.p.v. alleen de puntjes 🙈

Het masker brengt soepel aan en ruikt heerlijk! Het effect kan ik helaas nog niet goed beoordelen. Ik heb hem namelijk pas 2x kunnen gebruiken. Maar dit masker ga ik zeker nog vaker gebruiken/testen!

de_CURE N° Glow AHA + BHA Glow cleanser

de CURE - 20 ml - €55 voor 100 ml

de_CURE Glow Cleanser - Foto: Indra's Blog

de_CURE Glow Cleanser - Foto: Indra's Blog

Dit is een licht exfoliërende cleanser die helpt om makeup en onzuiverheden op/van je huid te verwijderen. Dit wordt gedaan door poriën te ontstoppen en celvernieuwing te stimuleren. Het bevat superfood-concentraat én hyaluronzuur die zorgen voor een stralende, gevoede en gehydrateerde huid.

Hoe gebruik je deze Glow cleanser?
Breng met droge handen aan op een droge huid. Masseer deze in en eindig in het gebied rondom de ogen. Breng vervolgens een klein beetje water aan en masseer deze opnieuw in. Er ontstaat een schuimlaagje die de huid schoonmaakt en zo 'vuil' uit de huid verwijderd. Als laatste stap: verwijder het schuim met lauw warm water.

Mijn mening!

Deze cleanser is wel superfijn! Ik heb hem gebruikt met een reinigingssponsje en lauw warm water. Ik heb ongeveer een minuutje 'gescrubd'. De cleanser schuimt inderdaad licht, wat ik ook wel prettig vind.

Na het afspoelen is mijn huid superzacht, schoon en glad! Ik ben onder de indruk! Wat een cleanser wel niet allemaal kan doen! 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❤️

Disclaimer: Ik heb zelf een abonnement aangeschaft op de Goodiebox, deze betaal ik iedere maand zelf

Mijn eerdere Goodiebox unboxingen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.