Limited edition: Ps... Lipverzorging Vanilla & Jojoba lijn!

Gepubliceerd op 18 december 2020 om 10:29

Een leuke verzorgingsset voor een klein prijsje? Ik kan ze nooit laten liggen! Zo heb ik ook deze set lipverzorging gekocht bij de Primark! Benieuwd naar deze Vanilla & Jojoba set? Lees dan vooral verder! 🥰

Ik kwam deze lijn tegen op de Instagram pagina van Primark. Meteen toen ik de verpakking, naam en prijs zag, werd ik enthousiast. Je kan namelijk de gehele 'set' kopen voor €4,50. En dat heb ik dus gedaan! Ik ben super benieuwd naar de kwaliteit  én de geur van de producten. 

Welke producten heb ik gekocht?

  • Ps... Lip exfoliator - €1,50
  • Ps... Lip balm - €1,50
  • Ps... Lip scrub - €1,50

Helaas is er niet veel informatie te vinden over de producten op de verpakkingen 😢

Ps... Vanilla & Jojoba Lip exfoliator 

Ps... - Primark - 4 gram - €1,50

Een lip exfoliator is eigenlijk een soort van 'mini scrub'. Het doet eigenlijk hetzelfde als een scrub alleen dan wat lichter. Het heeft bijvoorbeeld ook kleinere/subtielere scrubdeeltjes en ook zie je een exfoliator vaak in lipstick vorm. Waarbij je een scrub vaak in een potje tegenkomt.

Deze lip exfoliator is van de Ps... Vanilla & Jojoba lijn van Primark. Hierdoor heeft hij ook een heeeerlijke vanille geur! Zoals eigenlijk de gehele reeks. 

Ps... lip exfoliator - Foto: Indra's Blog

Ps.. lip exfoliator verpakking - Foto: Indra's Blog

Ps... lip exfoliator structuur - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

Ik vind het wel fijn zo'n exfoliator! Het is toch even wat sneller en minder intensief dan een echte scrub. Ik pak hem toch iets sneller dan de scrub, maar dat is persoonlijk. Ook omdat de exfoliator 'minder intensief' is dan een scrub, kan je deze vaker gebruiken. 

Na het aanbrengen en het licht inmasseren van de exfoliator, voel je ook dat hij voedende oliën bevat. Je lippen voelen verzorgd en zacht aan na het eraf halen van de overgebleven scrubdeeltjes. Dit had ik eerlijk gezegd niet zo snel verwacht voor een lip exfoliator van maar €1,50!

Deze exfoliator is zeker leuk om een keer te proberen! Vooral wanneer je bijvoorbeeld eens kennis wilt maken met exfoliators! Ook een dikke aanrader is de geur, vooral als je sowieso van vanille geur houdt! 😍

Ps... Vanilla & Jojoba Lip balm

Ps... - Primark -  14 ml - €1,50

Lippenbalsem is bedoeld om je lippen te verzorgen en te verzachten. Helaas zijn er ook lippenbalsems die de lippen juist alleen maar uitdrogen... Deze lippenbalsem is verrijkt met vanille & jojoba olie. Olie heeft een verzorgende eigenschap dus ben benieuwd of deze lippenbalsem je lippen niet uitdroogt! 

Ps... Lip balm - Foto: Indra's Blog

Ps... Lip balm structuur - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

Wat een heerlijke lipbalm! Ik hield nooit zo van de geur van vanille, maar deze ruikt toch zo lekker! Ook is de balm zelf romig, olieachtig en verzorgend! Hij plakt ook niet op je lippen na het aanbrengen en blijft best wel lang zitten zonder dat het eraf slijt. Ik gebruik deze lipbalm op dit moment echt het meeste op het moment! Echt een nieuw favorietje 😊 Hopelijk houdt Primark deze lipbalm nog lang in het assortiment!

Ps... Vanilla & Jojoba Lip scrub

Ps... - Primark - 9 gram - €1,50

Een lipscrub is eigenlijk een grovere variant van een exfoliator. Zoals ik al beschreef bij de exfoliator zit een scrub vaak in een potje en zo ook dus deze scrub! Een scrub is eigenlijk een soort 'pasta' die suikerdeeltjes bevat. Een scrub verwijderd dode huidcellen en zorgt zo voor verzorgde lippen. Ook zitten er in scrubs vaak voedende oliën, voor extra verzorging!

Ps... Lip scrub- Foto: Indra's Blog

Ps... Lip scrub binnenkant - Foto: Indra's Blog

Ps... Lip scrub structuur - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

Deze scrub is veel grover dan de exfoliator uit deze collectie. Ik moet zeggen dat ik verbaasd was van het extra 'laagje' onder de dop. Dat zorgt toch wel voor een luxere uitstraling (vind ik dan). Ik had dus best wel een goede eerste indruk.

Totdat ik de scrub echt goed openmaakte... De scrub zelf is echt een soort blok, die zo in het potje is gezet. Het blokje is ook los van de bodem dus eigenlijk heb je een blok scrub die je zo uit de verpakking kan halen. 

Wanneer je hem op je lippen wilt gebruiken is hij voor mij persoonlijk echt te grof. De scrubdeeltjes zijn echt even groot als een normale suikerkorrel. Ik vind dat persoonlijk niet zo prettig... Hierdoor 'brokkelt' hij ook heel gemakkelijk af wanneer je hem aan wilt brengen en valt er eigenlijk meer scrub op de grond dan er op je lippen blijft zitten 😂 Ook vind ik hem niet super voedend na het weghalen van de scrubdeeltjes die dan wel op je lippen zijn blijven zitten. Wel ruikt de scrub ook weer zo lekker als de andere producten!

Eindoordeel

Op zich ben ik tevreden over de prijs kwaliteit verhouding van deze producten! Ik ben het meeste fan van de lippenbalsem, maar de exfoliator is ook zeker een aanrader! Ik zou als ik jou was, de scrub even laten liggen en andere lipscrub proberen 🙈

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❤️

Disclaimer: Ik heb deze producten zelf aangeschaft

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.