The Mimi company: Maansteen ring en Bergkristal edelsteen!

Gepubliceerd op 8 januari 2021 om 10:22

Edelstenen: misschien heb je er niets mee (of juist wel!) maar ze hebben toch iets speciaals! In deze blogpost laat ik je een ring (met een edelsteen) en een losse edelsteen zien. Benieuwd? Lees dan verder! 🙈

Edelstenen horen een beetje bij de spiritualiteit van de mens. Heb je hier nou helemaal niets mee? Maakt niet uit! Je hoeft deze ring of edelsteen natuurlijk niet te kopen puur voor je eigen spiritualiteit! Deze producten kan je natuurlijk ook gewoon kopen omdat jij ze mooi vind! 

Wat is The Mimi company?

The Mimi Company is een merk die vooral sieraden en edelstenen verkoopt. Ook kan je er bijvoorbeeld facerollers, drinkflessen en theelichthouders vinden! Allemaal met een edelstenen touch!

‘Mimi’ staat letterlijk voor welgevormd en schoon. Hierdoor zijn de kwaliteit en duurzaamheid ook erg belangrijk, met zo min mogelijk negatieve gevolgen voor het milieu! 🌎

Wat mij vooral opvalt én aanspreekt is dat er in elk product wel een edelsteen is verwerkt. Een beetje spiritualiteit is mooi om toe te voegen aan bijvoorbeeld je sieradencollectie of je interieur! (vind ik dan)

Ring: Oberon Moonstone

The Mimi company - €32,95 - 925 Sterling Silver

The Mimi company Oberon Moonstone ring - Foto: Indra's Blog

The Mimi company Oberon Moonstone ring - Foto: Indra's Blog

The Mimi company Oberon Moonstone ring - Foto: Indra's Blog

Hoe mooi is deze ring met een maansteen? Ik heb deze ring vooral gekozen omdat ruitvormig een apartere vorm is dan 'standaard'. Ook is dit ringetje mooi smal, dat goed past bij mijn andere ringen én niet te groot/lomp overkomt om mijn vingers. De ring is gemaakt van 925 sterling zilver. Deze zilversoort verkleurt wel na loop van tijd, maar is weer mooi op te poetsen met zilverpoets en gaat dus lekker lang mee! 

Ook is maansteen een hele mooie, neutrale en vrouwelijke steen. Leek me ook mooi om bij je te kunnen dragen! En als je geen interesse hebt in edelstenen en hun waarde: kan je deze ring ook gewoon dragen omdat de maansteen zo mooi is! Je hoeft natuurlijk niet deze ring te laten liggen omdat je niets met edelstenen te maken wilt hebben. Koop gewoon wat jij mooi vind en waar jij je goed bij voelt!

De kleur van Maansteen
Maansteen heeft geen saaie kleur als je het mij vraagt! Wanneer je de ring namelijk kantelt/draait zie je de maansteen verkleuren. Maansteen heeft namelijk een licht holografische gloed over zich heen. Waardoor het geen saaie witte steen meer is!

Kleur van maansteen in de ring - Foto: Indra's Blog

Algemene werking

Maansteen is een edelsteen die een sterke connectie heeft met de maan én vrouwelijke energie.

Mentale effecten

Maansteen heeft een ontgiftende werking, bevordert de stofwisseling en zorgt voor een betere waterhuishouding en een hormonaal evenwicht. Ook bevordert het de vruchtbaarheid, verminderd het slapeloosheid en helpt het om je dromen te herinneren.

Lichamelijke effecten

Maansteen zorgt voor helderheid van de geest en ondersteunt bij sterk wisselende stemmingen. Ook is maansteen kalmerend, helpt het met het uiten van je emoties en laat het je inzien wie je daadwerkelijk bent.

Klik hier om deze ring te bekijken!

Edelsteen: Bergkristal

The Mimi company - €12,95

Bergkristal cluster - Foto: Indra's Blog

Bergkristal cluster - Foto: Indra's Blog

Bergkristal cluster - Foto: Indra's Blog

Ik heb deze hele mooie bergkristal mogen ontvangen van The Mimi company! De laatste tijd ben ik steeds meer geïnteresseerd in edelstenen en daarom was ik ook heel blij met deze bergkristal! Het is namelijk een mooie maar ook veelzijdige edelsteen. 

Dit is een Bergkristal cluster, wat betekent dat het eigenlijk een soort 'tros' is van een edelsteen. Hierdoor is elke kant anders! De foto's hierboven zijn dan ook van één edelsteen. Alleen heb ik ze van allemaal verschillende kanten gefotografeerd!

De werking van Bergkristal

Bergkristal is een zuiverende en neutrale edelsteen, hierdoor kan het ook andere edelstenen versterken. Bergkristal regelt de hoeveelheid energie. Hij kan dus de energie geven, maar ook zeker absorberen.

Algemene werking

Bergkristal werkt zuiverend, verkoelend en vitaliserend. Maar ook is hij koortsverlagend en stimuleert hij het eigen afweersysteem.

Mentale effecten

Bevordert de concentratie, verminderd hoofdpijnklachten & stimuleert het heldere denken.

Lichamelijke effecten

Verminderd klachten van diarree, buikklachten en menstruatieklachten. Ook is bergkristal ondersteunend bij depressies.

Daarnaast vormt Bergkristal samen met Rozenkwarts en Amethist, de Gouden driehoek. Wanneer je deze 3 edelstenen samen combineert, heb je de optimale positieve energiestroom. De verschillende energieën van de 3 edelstenen gaan zo goed samen, dat ze de Gouden driehoek zijn genoemd. 

Klik hier om deze edelsteen te shoppen! 

Meer informatie

Voor meer informatie over verschillende edelstenen, kan je ook op de site van The Mimi Company kijken! Hier wordt kort toegelicht wat elke steen precies inhoudt. En als je hem alleen voor de 'mooiigheid' wilt kopen: zeker doen! Edelstenen kunnen ook een mooie toevoeging zijn in het interieur zonder de spirituele achtergrond!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❤️

Disclaimer: Ik heb deze producten ontvangen van The Mimi company

Reactie plaatsen

Reacties

Niels
4 jaar geleden

Super mooi geschreven!