Goodiebox - The 'Upside down' box 💫

Gepubliceerd op 23 april 2021 om 10:08

De nieuwe Goodiebox voor de maand april is er! Deze vrolijke en kleurrijke box is gevuld met allemaal heerlijke producten! Benieuwd? Lees vooral verder! 😊

Over deze Goodiebox

Het 'motto' van deze box is eigenlijk de volgende uitspraak: 'If you change the way you look at things, the things you look at, change'. Dit hebben ze meegenomen in deze Goodiebox. Verander dingen door ze ondersteboven te draaien of ze binnenste buiten te keren. Ze moedigen je aan om op een andere en nieuwe manier naar jezelf te kijken. Daag jezelf uit, stap uit je comfortzone en voel je hier fantastisch bij! 😊

Able skincare 3-1 Glycolic Acid Molecular Boost Eye serum

Able skincare - 15 ml - €85 - Full size

Dit serum is ontworpen voor de gevoelige huid onder je ogen. De voedingsstoffen die zich bevinden in dit serum zijn bedoeld om wallen, droogheid, rimpels en donkere kringen te verminderen.

Hoe gebruik je dit serum?
Breng dit serum ’s ochtends en ’s avonds aan op de huid rondom de ogen. Doe dit met een deppende beweging en op een gereinigde huid, voordat je je dag- of nachtcrème aanbrengt.

Able skincare eye serum - Foto: Indra's Blog

Able skincare eye serum swatch - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

Ik gebruik zelf geen oogcrème eigenlijk. Wel vond ik hem tijdens het swatchen goed en gemakkelijk aanbrengen. Ook ruikt hij lekker licht en dus niet al te zwaar. Ook trekt hij snel in! Verder heb ik deze oogcrème dus niet getest.

MCo Beauty Glow highlighter stick

MCo Beauty - 14 gram - €24 - Full size 

Geeft een natuurlijke, stralende gloed aan je gezicht. Deze highlighter stick heeft een romige structuur, waardoor het goed in te blenden is. Ook blijft hij lang zitten en is de highlighter gemakkelijk aan te brengen doordat je de stick zelf op kan draaien.

Hoe gebruik je deze highlighter stick?
Breng deze highlighter stick aan met een deppende beweging op jukbeenderen, cupidoboog & wenkbrauwbeen en natuurlijk op elke andere plek die jij nét iets mooier uitgelicht wilt hebben. Je kan hem ook op je lichaam aanbrengen, op je sleutelbeen of decolleté bijvoorbeeld.

MCo beauty Glow highlighter stick - Foto: Indra's Blog 

MCo beauty Glow highlighter stick swatch - Foto: Indra's Blog 

Mijn mening!

Ik was helemaal excited van deze highlighter stick. Zoals jullie misschien weten heb ik een periode gehad waarin ik 'verslaafd' was aan highlighters. Mocht je hier meer over willen weten, lees dan vooral deze blogpost eens! Ik was vooral fan van poeder highlighters, maar het is altijd leuk om eens wat anders te proberen!

Deze highlighter is een beetje rosé goud achtig van kleur. Het is gemaakt om gemakkelijk aan te kunnen brengen, doordat je de highlighter op moet draaien, kan je er ook nog eens een hele tijd mee!

De structuur van deze highlighter is echt creamy. Na het aanbrengen geeft het een subtiele glans (deze kan je natuurlijk opbouwen). Wel vind ik hem direct na het aanbrengen een beetje plakkerig. Na een uurtje is deze wel verdwenen!

Huygens Hyaluronic Acid Concentrate

Huygens Paris - 15 ml - €36 voor 100 ml 

Dit is een serum van het merk: Huygens Paris. Het is een puur biologisch gel-serum die geconcentreerd is. Het zorgt voor optimale hydratatie! Het serum zit vol met natuurlijke ingrediënten, zoals komkommer, aloë vera & rozenwater. Deze ingrediënten helpen om de huidtextuur te verfijnen en jeugdigheid te behouden. Dit serum is geschikt voor elk huidtype!

Hoe gebruik je dit serum?
Je kan dit serum ‘alleen’ aanbrengen, maar ook net voor je dagcrème. Een aantal druppels is voldoende!

Huygens Hyaluronic acid concentrate - Foto: Indra's Blog

Huygens Hyaluronic acid concentrate swatch - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

Ik ben fan! Dit serum is echt fan-tas-tisch! Hij heeft een hele fijne structuur. Het is goed te verdelen over je gezicht, en je hebt echt maar 2 druppels nodig! Wel moest ik even wennen aan de geur. Wanneer je het serum 'opent', komt er al meteen een geur vrij van komkommer. Het lijkt wel alsof je een vloeibare komkommer over je gezicht smeert haha! Maar het ruikt daardoor wel fris en voelt ook verkoelend aan op de huid 🥒

Het serum trekt snel in, is niet plakkerig en maakt je huid intens zacht. Ook merk je dat je huid het serum goed kan opnemen en zo de huid ook goed voedt. Ik ben echt positief verrast! Ik kan dit serum aan iedereen aanraden!

The Beauty Crop Wing woman liquid eyeliner

The Beauty Crop - 1,5 gram - €15 - Full size

Deze eyeliner zou een goede eyeliner moeten zijn voor welke eyeliner je ook draagt. Geschikt voor een flirterige, klassieke of juist de dramatische oogopslag. Door de arganolie die in deze eyeliner zit, verzorgt en hydrateert het ook de oogleden tijdens het dragen. Ook bevat deze eyeliner zoethout. Dit verminderd roodheid, irritatie en wallen rondom de oogleden. Ook bevat het braam extract.

Daarnaast bevat deze eyeliner geen: parabenen, minerale oliën & ftalaten. Is het hypoallergeen en geschikt voor mensen die contactlenzen dragen (zoals ik 😉).

The Beauty Crop liquid eyeliner - Foto: Indra's Blog

The Beauty Crop liquid eyeliner swatch - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

Ik moet zeggen: ik had meer van deze eyeliner verwacht. Ik probeer de laatste tijd meer eyeliner te dragen. Ik heb zelf al een aantal eyeliners moeten proberen, voordat ik een beetje doorhad welke 'soort' eyeliner ik prettig vond. 

Ik merk dat ik zelf de wat soepelere eyeliner 'puntjes', laat ik het zo maar noemen, prettiger aan vind brengen. Ik vind dit puntje te hard, waardoor je ook geen mooie strakke lijnen kan trekken. Helaas, maar dit is geen eyeliner voor mij.

Rose la Lune Peachy Moon nagellak

Rose la Lune - 12 ml - €15 - Full size

Dit is een nagellak van Rose la Lune. Vanuit de verpakking is te zien dat het een felle en aanwezige kleur is. Hij lijkt een beetje op een beetje een peachy rood/oranje kleur. Volgens Rose la Lune is deze nagellak intens van kleur, heeft een mooie glans en droogt snel, binnen een paar minuten. Deze nagellak is dierproefvrij en vegan!

Voor het mooiste resultaat breng na het eerste laagje, een tweede laagje aan. Dit zorgt voor de perfecte look en hierdoor wordt de nagellak gelijkmatiger verdeeld.

Rose la Lune peachy moon - Foto: Indra's Blog

Rose la Lune peachy moon swatch - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

Wat een mooie kleur! In het potje lijkt het een roodachtige kleur, maar als je hem op je nagels aanbrengt, is het overduidelijk een oranje tint! Ik vind hem supermooi! Ook brengt hij goed en royaal aan. Je kan het op zich met 1 laagje redden (op de swatch foto heb ik ook maar één laagje aangebracht) maar ik denk dat twee laagjes wel mooier is! Door het tweede laagje aan te brengen, zorg je er denk ik ook voor dat de nagellak wat 'stootvaster' is. Waardoor hij langer mooi blijft zitten!

Rabens Saloner Makeup bag

Rabens Saloner - One size - Full size

Dit makeup tasje is gemaakt van 100% RPET. Dat betekent dat dit tasje 100% van gerecycled polyester (dus van plastic flessen) is gemaakt! Hoe cool! Hij heeft een klein vakje binnenin, ideaal voor kleine spulletjes zoals een elastiekje of bobby pins!

Rabens Saloner makeup bag - Foto: Indra's Blog

Rabens Saloner makeup bag detail - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

Wat een mooi makeup tasje! Ik had niet verwacht dit ooit in een Goodiebox te krijgen! Ik vind het een mooi en vrolijk tasje waar denk ik mooi je dagelijkse makeup in past! Mooi formaat en ik ga hem zeker gebruiken! 😊

Korting op je eerste Goodiebox!

Let op! Vanaf deze maand betaal je €24,95 voor je maandelijkse Goodiebox! Dit komt omdat ze de hoge kwaliteit van de Goodieboxen wilde behouden en om deze ook te blijven garanderen! Ook kunnen ze zo meer full size producten garanderen, ipv kleine proefverpakkingen.

Ben jij nou ook enthousiast geworden van deze box of van eerdere unboxings op mijn blog? Dan heb ik goed nieuws voor je! Stuur me even een privéberichtje op Instagram (@indrasblog), reageer onderaan de blogpost of stuur een berichtje via de nieuwe chatfunctie!

Ik kan je namelijk een kortingscode geven van €5! Hierdoor betaal je niet €24,95 maar €19,95 voor je eerste Goodiebox! Dus ben je net zo enthousiast als ik en hou je ook zoveel van verassingen? Stuur me dan zeker een berichtje, want waarom zou je geen €5 besparen, toch?

Ps. als je een berichtje onderaan de blogpost achterlaat, komt je berichtje onderaan de blogpost te staan. Wanneer je dus liever niet hebt dat iedereen je berichtje kan lezen, stuur dan een chatberichtje of een berichtje via Instagram privé! 😊 

Eerdere Goodiebox unboxings!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❤️

Disclaimer: Ik betaal zelf elke maand voor de Goodiebox

Mooi en gezondMooi en gezond

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.