Review: Boozyshop Niacinamide Blemish & Pore Serum! ✨

Gepubliceerd op 16 april 2021 om 09:27

Yeah Boozyshop heeft hun eigen huidverzorgingslijn gelanceerd! Ik review in deze blogpost het Niacinamide Blemish & Pore serum van deze lijn! Benieuwd? Lees dan vooral verder! 🥰

Laatst kwam de eerste eigen skincare lijn uit van Boozyshop! Ik was meteen excited en kan natuurlijk niet wachten om de producten te zien in de shop.

Deze lijn van Boozyshop bestaat uit:

  • Hyaluronic Acid Moisturiser
  • Niacinamide Blemish & Pore Serum
  • Salicylic Acid Cleanser
  • Pink Clay Detox Mask
  • Caffeine Under Eye Serum

Ik heb gekozen voor het Niacinamide Blemish & Pore Serum. Ik was super benieuwd naar hun eigen skincare lijn! Omdat ik nogal veel cleansers en maskers uit de Goodieboxen ontvang, ben ik dit keer voor een serum gegaan! Ik ben super benieuwd hoe deze mij gaat bevallen!

Ook kost dit serum maar €6,95! Dus naar mijn mening zeker het proberen waard! 😊

Klik hier om naar Boozyshop.nl te gaan!

Boozyshop Niacinamide Blemish & Pore Serum

Boozyshop – 30 ml - €6,95

Blemish & Pore Serum - Foto: Indra's Blog

Blemish & Pore Serum - Foto: Indra's Blog

Blemish & Pore Serum - Foto: Indra's Blog

Feitjes!

Dit serum:

  • Is 100% vegan
  • Is dierproefvrij
  • Bevat geen geurstoffen, alcohol en gluten!
  • Is geschikt voor alle huidtypen
  • Is vrij van siliconen, parabenen en sulfaten

Dit serum egaliseert de huid en helpt uitbraken van onzuiverheden te voorkomen. Daarnaast reinigt het de verstopte poriën. Hierdoor wordt overtollig talg en mee-eters verwijderd. Ook zijn hierdoor de vettige huid en roodheid verleden tijd! Niacinamide speelt hier een grote rol in. Dit heeft een ontstekingsremmende werking waardoor roodheid en onzuiverheden worden voorkomen. Hierdoor gaat je huid stralen en zit deze er helder uit! Dit serum bevat 10% Niacinamide en 1% Zink.

Hoe gebruik je dit serum?

Breng ’s ochtends én ’s avonds 1-2 druppels aan op een droge, gereinigde huid. Masseer hem licht in totdat het serum is opgenomen door de huid.

Mijn mening!

Blemish & Pore Serum swatch - Foto: Indra's Blog

In eerste instantie was ik niet super enthousiast. Natuurlijk is elk serum anders en moet je huid ook even wennen aan een nieuw product. 

Dit serum voelt aan als een combinatie tussen water en olie. Het is een beetje plakkerig en heeft dus ook eventjes nodig om in te trekken. Je hebt wel maar heel weinig van het serum over. Mocht je toch iets te veel aanbrengen op je gezicht, droogt het overtollige serum op en dit resulteert in een klein wit opgedroogd stukje serum. Dit is gemakkelijk te verwijderen en is niet van toepassing als je niet teveel (1-2 druppels) aanbrengt. Niet te enthousiast dus 😉

Ik gebruik dit serum nu ongeveer 1,5 week en ik merk al resultaat. Ik heb doordat ik veel mondkapjes graag, last van maskne (puistjes door mondkapjes). Op mijn kin heb ik daar een soort van ‘littekentjes’ van gekregen. Het zijn niet echt littekens maar meer achtergebleven onzuiverheden. Ik merk dat dit serum deze onzuiverheden verminderd en minder laat opvallen. Wat natuurlijk top is en precies is wat ik wil! Ook maakt het je huid zacht!

Ik vind het ook een voordeel dat je niet veel per keer nodig hebt. Zo doe je er lang mee! Ook is de prijs zeker goed! Leuk om zo kennis te maken met een nieuw product!

Ik zou dit product zeker aanraden aan mensen die een serum zoeken om onzuiverheden te verminderen! En voor de prijs hoef je het niet te laten 😊

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❤️

Disclaimer: Ik heb dit product zelf aangeschaft

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.