Goodiebox X Dutch Beauty Award box! 🌟

Gepubliceerd op 19 maart 2021 om 09:34

Deze keer wel een hele speciale box alleen maar gevuld met producten die genomineerd zijn voor de Dutch Beauty Awards! Stuk voor stuk heerlijke producten waar ook op gestemd kan worden! Benieuwd? Lees dan vooral verder! 🤩

Over deze box!

Goodiebox rijkt dit jaar samen met de Dutch Beauty Box de Goodiebox Award 2021 uit! In deze box zitten allemaal heerlijke producten die kans maken op deze titel! (behalve de figs & rouge natuurlijk, die hoorde eigenlijk in de vorige Goodiebox)

Korting op je eerste Goodiebox!

Ben jij nou ook enthousiast geworden van deze box of van eerdere unboxings op mijn blog? Dan heb ik goed nieuws voor je! Stuur me even een privéberichtje op Instagram (@indrasblog), reageer onderaan de blogpost of stuur een berichtje via de nieuwe chatfunctie!

Ik kan je namelijk een kortingscode geven van €5! Hierdoor betaal je niet €19,95 maar €14,95 voor je eerste Goodiebox! Dus ben je net zo enthousiast als ik en hou je ook zoveel van verassingen? Stuur me dan zeker een berichtje, want waarom zou je geen €5 besparen, toch?

Ps. als je een berichtje onderaan de blogpost achterlaat, komt je berichtje onderaan de blogpost te staan. Wanneer je dus liever niet hebt dat iedereen je berichtje kan lezen, stuur dan een chatberichtje of een berichtje via Instagram privé! 😊 

Figs & rouge Hydra matte pore correct velvet cream

Figs & rouge - €40,75 – 30 ml – Full size

Figs & rouge velvet cream - Foto: Indra's Blog

Laten we meteen beginnen met het product dat eigenlijk in de vorige Goodiebox zat, maar niet op tijd geleverd was: de Figs & rouge Hydra matte pore correct velvet cream!

Deze crème is een limited edition: in de variant ‘Blush pink’. Door de speciale formule geeft deze crème een opvullend, hydraterend en mat effect. Ook bevat het vitamine A, C en E die de natuurlijke straling van de huid helpt herstellen. Salicylzuur zorgt voor een zuiverende werking en helpt de poriën te ‘ontstoppen’ en verkleinen. Ook bevat het hyaluronzuur, wat zorgt voor een langdurige vitaliteit. Ook is deze crème 100% vegan! 🌿   

Hoe gebruik je deze crème?
Breng deze crème aan met je vingertoppen, op je t-zone en grote poriën. Doe dit net voordat je je makeup aanbrengt. Maaarr je kan hem ook aanbrengen na je moisturiser, voor een matte finish!

Mijn mening!

Ik ben heel benieuwd naar dit product, alleen de verpakking is al prachtig! Ik ga hem zeker de aankomende weken goed testen! Heb jij al ervaring met deze crème? Laat het me dan zeker even weten onder aan deze blogpost, Instagram of via de chat!

Structuur Figs & rouge velvet cream - Foto: Indra's Blog

Moshi moshi mind Hand sanitizer

Moshi moshi mind - €11 – 40 ml – Full size

Moshi moshi mind hand sanitizer - Foto: Indra's Blog

In deze tijd kunnen we al helemaal niet zonder: hand sanitizer of te wel: handalcohol. Deze sanitizer is van het merk moshi moshi mind. Naast de reinigende effecten van deze sanitizer heeft het ook een verzorgende kant. Door de amandelolie en shea butter zorgt het ook nog voor zachte handen! Breng een kleine hoeveelheid aan op je handen en verdeel het goed. Na 30 seconden zijn je handen schoon én zacht! Wat wil je nog meer?

Mijn mening!

Normaal ruikt handalcohol natuurlijk niet echt lekker. Het ruikt voornamelijk naar alcohol, ja duh! Maar deze ruikt toch nét iets anders. Hij ruikt toch iets lekkerder! Wanneer je deze handalcohol aanbrengt merk je inderdaad dat het ook een verzorgende kant heeft. Hij trekt supersnel in/droogt snel op en je huid is inderdaad superzacht erna! Echt top! Ook komt er dan een lichte citrus geur vrij wat (naar mijn mening) veel aangenamer is dan de typische handalcohol geur 😉

Structuur moshi moshi mind hand sanitizer - Foto: Indra's Blog

Naobay Illuminating micellar water

Naobay - €11 – 200 ml – Full size

Naobay illuminating micellar water - Foto: Indra's Blog

Dit micellair water is van het merk Naobay, wat je misschien wel herkent van eerder Goodiebox unboxings! Het is een verhelderend micellair water die zorgt voor een multifunctionele reiniging van de huid. Het zuivert de huid en bereidt het voor op een hydraterende verzorging. Geschikt voor zowel huidtypes die een efficiënte als milde reiniging nodig hebben. Én hij is ook geschikt om makeup te verwijderen! Het is gemaakt van 98% natuurlijke ingrediënten en bevat ook geen toegevoegde geurstoffen. Dit is dus de originele geur van de ingrediënten (en dat ruikt echt heerlijk!).

Dit micellair water bevat veel goede ingrediënten voor de huid:

  • Groene thee & framboos 🌱: beschermen samen je huid tegen milievervuilende deeltjes in de lucht.
  • Citroen 🍋: egaliseert de huid.
  • Salie en aloë vera 🌿: hydrateren en kalmeren de huid.

Hoe gebruik je dit micellair water?
Breng een aantal druppels aan op een wattenschijfje en haal deze over je gezicht heen. En je kan er dus ook makeup mee verwijderen!

Mijn mening!

Ik ben echt zoo enthousiast over dit product! Die geur is echt heeerlijk! Zo puur en fruitig, ik hou ervan! Ook de werking van dit micellair water is top! Je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig en je hebt je makeup zo verwijderd! Daarnaast verzorgd het je huid ook na het aanbrengen/reinigen. Je huid is erna superzacht! Ik ben echt super enthousiast en ik zou hem zeker nog een keer kopen als hij op is, een echte aanrader! 🤩

Naobay illuminating micellar water detail - Foto: Indra's Blog

Benefit The POREfessional Face Primer

Benefit Cosmetics - €36,10 voor 22 ml – 7,5 ml

Benefit The POREfessional face primer - Foto: Indra's Blog

Dit is een primer van het merk Benefit Cosmetics. Een primer zorgt ervoor dat je makeup beter op zijn plek blijft zitten. Daarnaast minimaliseert deze primer fijne lijntjes en poriën. Hij is zijdezacht en licht van structuur. Hij bevat geen olie, past bij ieder huidtype en heeft een matterend effect.

Hoe gebruik je deze primer?
Breng hem aan onder je makeup of er overheen. Het kan allebei!

Mijn mening!

Ik gebruik zelf eigenlijk nooit een primer, omdat ik ook nauwelijks BB cream of foundation draag. Wel wil ik deze primer misschien als eventuele oogschaduwprimer gaan gebruiken. Dus daar wil ik hem zeker voor testen!

Benefit The POREfessional face primer swatch - Foto: Indra's Blog

Marie-Stella-Maris Lipbalm

Marie-Stella-Maris - €12 – 12ml – Full size

Marie-stella-maris lipbalm - Foto: Indra's Blog

Dit is een 100% natuurlijke lipbalsem van Marie Stella Maris. Hij bevat shea butter, amandelolie & jojoba olie. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat droge lippen kunnen herstellen. Ook hydrateert en verzacht het de lippen. Hij trekt snel in en heeft een subtiele geur van menthol en eucalyptus.

Mijn mening!

Wat een fijne lippenbalsem! De menthol geur is gelukkig niet zo heftig. Hij trekt inderdaad snel in en plakt niet. Gewoon een fijne lippenbalsem!

Marie-stella-maris lipbalm detail - Foto: Indra's Blog

Essence Lash princess False lash effect mascara waterproof

Essence – 12 ml - €3,29 – Full size

Essence Lash princess waterproof mascara - Foto: Indra's Blog

Dit is een mascara van Essence, misschien ken je het wel. Je komt het vaak tegen in bijvoorbeeld de Kruidvat en Trekpleister. Dit is de waterproof variant van de False lash effect mascara lijn. Hij geeft je wimpers veel volume en zorgt voor meer lengte.

Hoe gebruik je deze mascara?
Voor het beste effect begin je met het aanbrengen aan de wimperaanzet. Breng de mascara op de rest van je wimpers aan met een zigzaggende beweging. Laat het drogen en breng vervolgens nog een laagje aan, zoveel als je wilt!

Mijn mening!

Volgens mij heb ik deze mascara al een keertje eerder gehad! Ik ben op het moment zoveel mascara's aan het testen, dat ik deze maar toe voeg aan mijn rijtje haha! Maar wat ik me kan herinneren is dit altijd een fijne mascara geweest én waterproof! 

Essence Lash princess waterproof mascara applicator - Foto: Indra's Blog

Jorgobé Peel off mask

Jorgobé – 100 ml - €26,90 – Full size

Jorgobé peel off mask - Foto: Indra's Blog

Dit is een zwart peel off masker van het merk Jorgobé. Hij reinigt je poriën, vermindert aanmaak van overtollig vet en voorkomt mee-eters.

Hoe gebruik je dit masker?
Schud ten eerste het masker even goed. Breng daarna een gelijkmatige laag aan op de t-zone en vermijd het gebied rondom de ogen en de haargrens. Laat het masker 25-30 minuten intrekken. Trek daarna het masker er voorzichtig af en was je gezicht met lauw warm water. Je kan dit masker 1-2 keer per week gebruiken.

Mijn mening!

Door mijn drukke week heb ik deze helaas nog niet goed kunnen testen! Wel heb ik gemerkt tijdens het 'swatchen' dat het een masker is met een jelly achtige structuur, dus ben erg benieuwd hoe dit masker is! 

Jorgobé peel off mask swatch - Foto: Indra's Blog

Eerdere Goodiebox unboxings! 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❤️

Disclaimer: Ik betaal elke maand zelf voor de Goodiebox

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.