Goodiebox - The 'Pop the confetti' box! 🎉

Gepubliceerd op 26 februari 2021 om 10:24

De tweede box van 2021 alweer! Deze box staat in het thema van: confetti! Wie wordt daar nou niet blij van? Benieuwd naar de producten in deze box? Lees dan vooral verder! 🥰

Over the 'Pop the confetti' box!

Deze box staat in het teken van: we vieren alle krachtige vrouwen die de mooiste verzorgingsproducten hebben ontwikkeld. De producten in deze box zijn ook voornamelijk ontwikkeld door vrouwen!

Deze box wilt je ook nog een reminder meegeven: je kan je doelen bereiken! Dit vergt wat vertrouwen, doorzettingsvermogen en geduld. Maar de weg er naar toe is het waard!

Disclaimer

In deze Pop the confetti box hoorde eigenlijk een 'Hydro matte pore correct velvet cream' van het merk 'Figs & rouge' te zitten. Deze is alleen helaas niet aanwezig in deze box. Dit komt omdat het product niet op tijd geleverd was om in deze box te kunnen. Als vervangend product is er een haar olie van het merk 'BEAVER' te vinden!

NIRÉ The multitasker brush 113

NIRÉ beauty - €20 - Full size

Niré beauty multitasker brush 113 - Foto: Indra's Blog

Dit is de 113 The Multitasker van Niré beauty! Dit is een tweezijdige brush die perfect is voor het aanbrengen én blenden van bijvoorbeeld oogschaduw. Maar je kan bijvoorbeeld ook met de platte kant je concealer aanbrengen! 

Dit kwastje is vegan, recyclebaar, niet getest op dieren én hypoallergeen.

Niré beauty multitasker brush 113 close up - Foto: Indra's Blog

Niré beauty multitasker brush 113 close up - Foto: Indra's Blog

Mijn mening

Wat is dit kwastje zacht! Maar ook voelt hij stevig genoeg aan om mooi te kunnen blenden! 

Het leuke aan deze kwast is dat je dus alles met 1 kwast kan doen. Breng je oogschaduw aan met het plattere kwastje en blend het mooi uit met de fluffy kant! Superleuke en fijne kwast!

Miqura Décolleté mask

Miqura - €8 - Full size

Miqura Décolleté mask - Foto: Indra's Blog

Dit is een décolleté masker van Miqura. Dit is een 3-laags masker die veel verschillende voedingsstoffen bevat. Hij bevat camelia-olie, sheaboter, hyaluronzuur en verschillende plantenextracten die de huid intens voeden. Het masker is vocht inbrengend en versterkt de natuurlijke elasticiteit van de huid. 

Hoe gebruik je dit masker?
Breng dit masker aan op een droge huid. Laat hem 15 minuten intrekken en masseer het overtollige serum/crème in op de huid!

Mijn mening

Ik heb dit masker nog niet getest! Maar ik vind het wel leuk dat Miqura altijd wat aparte maskers heeft dan dat ik gewend ben. Het is niet een 'standaard' gezichts- of haarmasker. Dus kan niet wachten om dit décolleté masker te testen! 😊

Respire Solid face cleanser

Respire - 16 gram - €8,90 voor 50 gram

Respire Solid face cleanser - Foto: Indra's Blog

Deze cleansing bar is van het merk respire. Het is een vegan én ecologisch verantwoorde cleanser. Hij bevat biologische lijnzaad- en zonnebloemolie. Deze zorgen voor een gezonde, kalmerende en gehydrateerde huid! Ook bevat het sheabutter, dat voor zachtheid en bescherming zorgt. Door de natuurlijke en zachte geur ruikt hij ook nog eens lekker fris! 

Hoe gebruik je deze cleanser?
Zorg dat je huid vochtig is. Masseer daarna de bar tussen je natte handen of breng hem direct aan op je huid. Masseer het in op je huid en spoel vervolgens af! 

Respire Solid face cleanser swatch - Foto: Indra's Blog

Mijn mening

In eerste instantie dacht ik: wat een kleine cleanser, had liever een grotere gehad. Maar niets is minder waar! Door dit formaatje kan je de cleanser gemakkelijker aanbrengen.

Ik vind deze cleanser (persoonlijk) niet zo fijn. Doordat het toch een vaste vorm is, brengt het niet zo gemakkelijk aan. Ook vind ik de geur minder. De cleanser ruikt wat kruidig en zelf ben ik daar niet zo'n fan van. Wel doet de cleanser prima zijn werk: hij maakt mijn huid schoon en zacht.

Ecooking Repair shampoo

Ecooking - 250 ml - €23 - Full size

Ecooking Repair shampoo - Foto: Indra's Blog

Dit is de nieuwste shampoo van Ecooking! Hij is vegan, bevat enzymen en daarnaast alleen natuurlijke ingrediënten. Deze shampoo is geschikt voor normaal en droog haar. Hij heeft een frisse geur van bloemen en groene bladeren. Hij herstelt en hydrateert het haar. Ook beschermt hij (gekleurd) haar tegen zon, water, lucht en vervuiling! Een echte multitasker dus 🤔 

Hoe gebruik je deze shampoo?
Breng deze shampoo aan op nat haar. Masseer goed in en spoel uit. Herhaal (wanneer nodig) deze stappen nogmaals! Je haar is nu schoon en verzorgd!

Ecooking Repair shampoo swatch - Foto: Indra's Blog

Mijn mening

Wat een top shampoo en de timing is ook perfect! Ik had nét mijn 'oude' shampoo opgemaakt, dus deze komt perfect van pas! En ik ben er ook super blij mee! Hij schuimt meteen erg snel, ruikt heerlijk en maakt mijn haar goed schoon! Meer kan ik er eigenlijk ook niet over zeggen, het is gewoon een fijne shampoo! 🥰

BEAVER Love hair color protection hair oil

BEAVER - 30 ml - €15 - Full size

BEAVER Hair oil - Foto: Indra's Blog

Eerst dacht ik: ja hoor daar gaan we weer, alweer een haarolie... Maar deze haarolie was meteen al anders dan mijn andere haaroliën. Hij is namelijk waterdun! Wat mij wel meteen aansprak omdat je de olie dan beter door je haar kan verdelen! 

Dit is de haarolie van BEAVER! Hij beschermt je haarkleur, voedt het haar en geeft het een mooie glans! Deze olie bevat argan- en rozenbottelolie. Door deze oliën krijgt het haar een mooie glans én voelt het zijdezacht aan. 

Hoe gebruik je deze haarolie?
Breng deze haarolie aan op handdoekdroog haar. Breng het alleen aan de onderkant (in de puntjes) aan en masseer even goed in (dit zorgt voor een goede adsorptie). En klaar is kees! Je hoeft het namelijk niet uit te spoelen 😊

BEAVER Hair oil detail- Foto: Indra's Blog

Mijn mening

Wat ben ik blij dat deze toch in de box terecht is gekomen! Omdat deze haarolie anders is dan haaroliën die ik gewend ben, ben ik er wel helemaal enthousiast over! Je brengt hem na het douchen aan, waardoor je ook niet meteen 'vettige strengen' in je haar krijgt. Wat voor mij echt top is! Wanneer je haar ook opgedroogd is, heeft het zo'n mooie glans en ziet het er supermooi uit! Ik ben echt superblij met deze olie, zeker een aanrader!

Korting op je eerste Goodiebox!

Ben jij nou ook enthousiast geworden van deze box of van eerdere unboxings op mijn blog? Dan heb ik goed nieuws voor je! Stuur me even een privéberichtje op Instagram (@indrasblog), reageer onderaan de blogpost of stuur een berichtje via de nieuwe chatfunctie!

Ik kan je namelijk een kortingscode geven van €5! Hierdoor betaal je niet €19,95 maar €14,95 voor je eerste Goodiebox! Dus ben je net zo enthousiast als ik en hou je ook zoveel van verassingen? Stuur me dan zeker een berichtje, want waarom zou je geen €5 besparen, toch?

Ps. als je een berichtje onderaan de blogpost achterlaat, komt je berichtje onderaan de blogpost te staan. Wanneer je dus liever niet hebt dat iedereen je berichtje kan lezen, stuur dan een chatberichtje of een berichtje via Instagram privé! 😊 

Eerdere Goodiebox unboxingen!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❤️

Disclaimer: Ik heb zelf een abonnement aangeschaft op de Goodiebox, deze betaal ik iedere maand zelf

Reactie plaatsen

Reacties

Christel Fabri
3 jaar geleden

Beste, waar kan je pergect oil Beaver kopen ?
Groeten

Sabine Hick
2 jaar geleden

Bonjour je voudrais commander de l'huile capilaire de chez beaver mais pas moyen de trouver sur le net. Avez-vous une idée
Merci à vous