Het vervolg: Face tools 2.0! 🌟

Gepubliceerd op 5 maart 2021 om 10:02

Yeaah eindelijk een deel 2! Deze blogpost is een vervolg op mijn eerder blogpost over face tools! Vandaag stel ik jullie aan 2 hele nieuwe face tools voor! Benieuwd? Lees dan vooral verder! 🥰

Wat is het leuk om te zien dat veel mensen iets hebben gehad aan mijn face tools blogpost! In mijn poll die ik op mijn home pagina én bij de face tool blogpost had geplaatst, kwamen alleen maar positieve reacties naar boven! Dus hier is het beloofde tweede deel! Mijn eerste blogpost niet gelezen? Klik hier om deze te lezen! Of klik op de afbeelding hiernaast/hieronder!

Deze keer stel ik jullie voor aan twee totaal andere face tools dan dat je die misschien kan kennen van mijn vorige blogpost. Ik wilde jullie ook graag wat anders laten zien, niet iets wat erg op de vorige lijkt.
Daarom heb ik de volgende producten voor jullie:

Beauty Bar 24k Golden Pulse Energy

Ik heb deze aangeschaft via Dermarolling.nl (voor €17,99 incl. verzenden), maar Dermarolling verkoopt ze ook via op bol.com! Waardoor je €8 kan besparen, tenminste als je bol.com select hebt! Natuurlijk kom ik hier weer achteraf achter, maar gelukkig kunnen jullie hem goedkoper scoren!

Shop hem hier!

Catrice Cooling facial globes

Ik heb deze set van globes aangeschaft op Boozyshop voor €12,95! Dit is naar mijn idee een goede set om kennis te maken met facial globes!

Shop hem hier!

Klik hier voor de link naar Boozyshop

Nog even de voordelen op een rijtje!

Face tools hebben een aantal voordelen voor de huid:

  • Geeft je huid een boost! Weg met de doffe huid!
  • Stimuleert de doorbloeding van de huid
  • Heeft een verkoelend effect door dat je 'stenen' gebruikt
  • Werkt ontspannend
  • Je serum, gezichtsolie etc. kan extra goed intrekken!

Beauty Bar 24k Golden Pulse Energy

Deze face tool trok eigenlijk gelijk mijn aandacht toen ik opzoek was naar nieuwe (en leuke) face tools voor deze blogpost. Hij heeft een vorm die ik eigenlijk nog nooit gezien heb, maar wat me meteen liet denken aan een soort 'kammetje' waarmee je dode huidcellen van je gezicht kan verwijderen. Ook werkt deze 'bar' op batterijen wat ook wel weer anders is dan in mijn vorige blogpost. Nou laten we snel kijken wat deze tool allemaal in huis heeft!

Beauty bar 24k golden pulse energy - Foto: Indra's Blog

Beauty bar 24k Golden verpakking - Foto: Indra's Blog

Beauty bar 24k golden pulse energy detail - Foto: Indra's Blog

Deze beauty bar is vooral erg gewild in Japan en Taiwan. Deze bar heeft een verstevigend en verbeterend effect op de huid. Zo kan het bijvoorbeeld rimpels rond ogen, lippen en voorhoofd verminderen. Maar ook kan het contouren van het gezicht veranderen waardoor een jeugdige uitstraling naar voren komt.

Het stimuleert de stofwisseling en activeert huidcellen waardoor de huid stralend en elastisch wordt. Deze bar heeft micro-vibratie en trilt 6000 keer per minuut. Hij is gemaakt van messing en is waterdicht! Hierdoor kan je hem ook onder de douche of in bad gebruiken. Hij heeft wel een AA-batterij nodig!

Gebruik Beauty bar 24k Golden - Foto: Indra's Blog

Hoe gebruik je de Beauty bar 24k Golden Pulse energy?

Je kan deze bar dagelijks gebruiken, gedurende 2-3 minuten.

Doordat deze tool een recht uiteinde heeft, kan er een relatief 'grote' oppervlakte in een keer worden 'behandeld'.

Zoals hiernaast te zien in het schema kun je eigenlijk deze tool in alle richtingen op je gezicht gebruiken. Rechte lijnen zijn het makkelijkst, dat heeft te maken met het kopstukje dat in de vorm van een cilinder is. Wissel gedurende 2-3 minuten af van verschillende rechte lijnen. Hierdoor kan je serum/crème of ander verzorgingsproduct extra goed intrekken! De trillingen zorgen ervoor dat de huid gestimuleerd wordt, wat zorgt voor een betere doorbloeding!

Ik vind deze beauty bar echt heel fijn én gemakkelijk in gebruik! Hij pakt meteen een groot deel van je gezicht mee, waardoor je niet teveel 'stroken' moet maken. Ook merk ik de mijn crème of serum beter is ingetrokken dan dat je dat zonder face tool doet. Heel erg handig en leuk om deze te proberen!

Even tussendoor...

Was na elk gebruik de face tools even om met lauwwarm water & zeep. Hierdoor voorkom je dat je de micro-organismen van de vorige keer bijvoorbeeld weer terugbrengt op je huid. Dat is natuurlijk wat je niét wilt!

Catrice Cooling facial globes

Ik zat al een tijdje te kijken naar facial globes, omdat dat echt iets is dat ik moest proberen. Ik vind dat zo'n leuk en nieuw product, dat ik daar meteen al zo nieuwsgierig naar was! Ik vond ze alleen eerst altijd vrij prijzig. Ik kwam er veel tegen waar je dan 1 globe kon kopen voor €40. Dat vond ik wel een beetje overpriced en heb toen besloten om het toch maar even te laten. Totdat ik een keer Instagram opende en zag dat Boozyshop ineens deze budgetproof facial globes van Catrice verkocht! Ik heb ze meteen aangeschaft en kon niet wachten om ze te proberen!

Catrice Cooling facial globes - Foto: Indra's Blog

Catrice Cooling facial globes verpakking - Foto: Indra's Blog

Catrice Cooling facial globes detail - Foto: Indra's Blog

Globes zijn in eerste instantie vooral geschikt voor de huid onder de ogen. Het verminderd wallen en zorgt voor een frisse blik. Deze globes van Catrice kunnen gebruikt worden op een 'droge' huid zonder een verzorgingsproduct. Maar een verzorgingsproduct zoals een serum of crème kunnen ook gecombineerd worden met deze globes. 2 in 1 dus!

Deze globes zijn gemaakt van glas en zijn dus super breekbaar! Pas hier wel mee op, gebruik ze niet meer wanneer er net een barstje is ontstaan bijvoorbeeld. Je wilt natuurlijk niet kleine glassplintertjes in je huid, auw!

Gebruik Catrice Cooling facial globes - Foto: Indra's Blog

Hoe gebruik je de Catrice cooling facial globes?

Je kunt deze globes van te voren ook 10-30 minuten in de koelkast leggen voor nét een verfrissender effect. Leg ze niet in de vriezer! Daar kunnen ze niet tegen. 

Zoals je hiernaast schematisch kan zien gebruik je de globes in een soort stroken/lijnen. Oefen niet te veel druk uit op de globes, ze zijn namelijk erg breekbaar! Ik heb de stroken hiernaast uitgewerkt in een schemaatje, zodat het allemaal net iets duidelijker is. Gebruik de globes in bewegingen vanuit het midden van je gezicht naar de buitenkant. Eigenlijk dus 'from the inside out'! Begin dus altijd in het midden van je gezicht en breng de globes met een vloeiende beweging naar de zijkant van je gezicht. Dit zorgt voor een verkoelend effect voor de huid!

Deze globes liggen zo lekker in de hand! Ook leuk om een keer iets totaal anders te gebruiken. Zonder ze in de koelkast te leggen werken ze al fijn, vooral het gebied onder je ogen, daar kan je met de globe perfect bij! 

Ze werken gewoon super prettig! Ook wordt je serum/crème beter opgenomen, dat merk je gewoon meteen nadat je klaar bent. Het kan dus ook nog een extra verkoelend effect hebben als je ze van te voren eventjes in de koelkast legt! Heerlijk!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❤️

Disclaimer: Ik heb deze producten zelf aangeschaft

Nog opzoek naar andere face tools? Bekijk deze pagina op bol.com eens!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.