The Mimi company: Himalaya zout lamp en Witte agaat geode! 🌟

Gepubliceerd op 12 maart 2021 om 10:02

Misschien heb je zelf wel een zoutlamp in huis staan, ze zijn momenteel ook erg populair! In deze blogpost laat ik je een zoutlamp én een agaat geode zien! Benieuwd? Lees dan vooral verder đŸĨ°

Ik was zo enthousiast van mijn vorige samenwerking met The Mimi company (en hun gelukkig ook) dat we besloten om nog een keer samen te werken! Ik wilde me nu iets algemener opstellen en ik was al een tijdje opzoek naar een zoutlamp. Want hoe leuk en mooi zijn die? 🤩

Himalaya zoutlamp

The Mimi company - €19,95/24,95 

Himalaya zoutlamp - Foto: Indra's Blog

Himalaya zoutlamp - Foto: Indra's Blog

Himalaya zoutlamp detail - Foto: Indra's Blog

Hoe mooi ziet deze zoutlamp eruit? Hij heeft een rustige en schone uitstraling als je het mij vraagt. Ik ben er dan ook superblij mee! Deze foto's zijn allemaal gemaakt van dezelfde zoutlamp, de zijkant ziet er net iets anders uit! 😊

Werking van een zoutlamp

Zout heeft een zuiverende werking. Dit komt doordat zout negatieve ionen kan produceren wanneer het zout warm wordt. Deze negatieve ionen kunnen de positieve ionen (die in de lucht rondhangen door bijvoorbeeld mobiele straling maar ook pollen, stofjes, bacteriën etc.) eigenlijk ‘uit de weg ruimen’. Daardoor kan een zoutlamp zeker een positieve werking hebben bij mensen met bijvoorbeeld astma, COPD of allergieën.

Deze zoutlamp is gemaakt van Himalaya zout. Himalaya zout is aantrekkelijk voor waterdamp en ook de daaraan verbonden ‘stoffen’, dus dit kunnen de stofdeeltjes zijn maar ook kleine deeltjes die in de lucht hangen. Deze stofjes blijven dan achter op het zout, dus langzaam ‘vult’ de lamp zich met de waterdamp. Door de hitte die ze krijgen van de lamp, verdampt dit water ook weer en komt het weer in de lucht terecht. Himalaya zout heeft dus nog een extra werking naast de 'normale' werking van zouten 😉

Ik vind het persoonlijk heel interessant (en bijzonder) dat een lamp deze functie kan hebben! Je merkt inderdaad als hij een half uurtje aanstaat, dat hij warm begint te worden en dus ook begint te werken! Daarnaast geeft hij ook super mooi zacht licht. Veel warmer licht dan een normale lamp, wat het meteen wel gezellig maakt! Ideaal om ('s avonds) aan te zetten voor sfeer!

Klik hier om deze zoutlamp te shoppen! 

Edelstenen horen een beetje bij de spiritualiteit van de mens. Heb je hier nou helemaal niets mee? Maakt niet uit! Je hoeft deze zoutlamp of edelsteen geode natuurlijk niet te kopen puur voor je eigen spiritualiteit! Deze producten kan je natuurlijk ook gewoon kopen omdat jij ze mooi vind! 

Witte agaat geode

The Mimi company - €15

Witte agaat geode - Foto: Indra's Blog

Witte agaat geode - Foto: Indra's Blog

Wat ik zo bijzonder vind aan deze steen is de vorm. Deze edelsteen is in de vorm van een geode, dat meteen een andere indruk geeft van de edelsteen (als je het mij vraagt). Vooral de mooie kristalvorming binnenin, is erg mooi! 

Agaat is een steen die zorgt voor innerlijke rust. Ook ondersteunt deze steen het logisch en analytisch denken, wat ook helpt bij het oplossen van problemen. Het is een beschermende steen die je een veilig gevoel kan geven.

Daarnaast is het ook een steen die je objectiever naar dingen laat kijken en inzicht geeft. Helpt je doelen te stellen en stimuleer persoonlijke ontwikkeling én groei.

Algemene werking

Agaat werkt stabiliserend, beschermend, kalmerend en aardend.

Mentale effecten

Brengt geestelijke en emotionele rust, maar ook balans. Draagt ook bij aan zelfacceptatie en vertrouwen hebben in jezelf.

Lichamelijke effecten

Agaat heeft een gunstige invloed op de maag, ogen, bloedvaten. Daarnaast helpt agaat bij klachten van een blaasontsteking & stimuleert het de stofwisseling.

Er zijn verschillende soorten agaat. Zo heeft witte agaat nog extra eigenschappen, naast de algemene eigenschappen van agaat zelf. Witte agaat verwijderd negatieve energie en blokkades. Het verminderd pijnklachten en helpt tegen misselijkheid. Ook is het een mooie steen voor een zwangere vrouw. Het stimuleert namelijk de groei van het ongeboren kind, maar stimuleert na de bevalling ook de melkproductie.

Klik hier om een agaat geode te shoppen!

Meer informatie

Voor meer informatie over verschillende edelstenen, kan je ook op de site van The Mimi Company kijken! Hier wordt kort toegelicht wat elke steen precies inhoudt. En als je hem alleen voor de 'mooiigheid' wilt kopen: zeker doen! Edelstenen kunnen ook een mooie toevoeging zijn in het interieur zonder de spirituele achtergrond!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❤ī¸

Disclaimer: Ik heb deze producten gekregen van The Mimi company

Shop drinkflessen met edelstenen van The Mimi company op bol.com

Ben je opzoek naar een mooie face roller? Ook die verkopen ze op bol.com!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.