Goodiebox - the 'Happy moments' box! 🙂

Gepubliceerd op 23 juli 2021 om 11:03

Yeah het is weer tijd voor een gloednieuwe Goodiebox unboxing! Deze box staat in het teken van geluksmomentjes voor jezelf. Benieuwd naar de producten in de box? Lees dan vooral verder! 😊

Over de 'Happy moments' box!

Het thema van deze box is ‘happiness’. Iedereen vind zijn of haar geluk in andere dingen, gewoontes of personen. Deze zijn verschillend per individu. Daarnaast is er nog een side note toegevoegd: als Goodiebox member maak je de aankomende maanden kennis met het concept ‘Happy moments’. Ik ben heel benieuwd! 😊

Naobay Brighten Orange vitamin C2 Body milk

Naobay – 250 ml - €15 – Full size

Naobay Brighten orange body milk - Foto: Indra's Blog

Naobay Brighten orange body milk detail - Foto: Indra's Blog

Dit product van Naobay is een bodylotion/bodymilk met een lichte textuur. Hij is rijk aan vitamine C & natuurlijke avocado- en olijfolie. Het effect van dit product is een verbeterde elasticiteit, verminderd de droge huid en geeft de huid stevigheid. Daarnaast geeft het intense en langdurige hydratatie en ruikt de milk naar sinaasappel! 🍊

Hoe gebruik je deze body milk?
Breng deze body milk aan op de gehele huid. Masseer het goed in en laat het intrekken in je huid. Wacht totdat hij volledig is opgenomen en klaar is kees!   

Naobay Brighten orange body milk swatch - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

Wat een heeerlijke body milk is dit! Ik ben sowieso een fan geworden van het merk Naobay sinds hun vorige product in de Goodiebox. Ook dit product is weer een toppertje! De geur is weer heerlijk, deze keer iets citrusachtiger en je ruikt een vleugje sinaasappel, maar totaal niet overdreven! Hij trekt snel in en plakt niet! Ook voelt je huid na het aanbrengen en intrekken verzorgd en zacht aan! Echt een aanrader!

Nails inc. Nagellak ‘Looking super juicy’

Nails inc – 14 ml - €11 – Full size

Nails inc Looking super juicy nagellak - Foto: Indra's Blog

Nails inc Looking super juicy nagellak detail - Foto: Indra's Blog

Deze nagellak is van het merk Nails inc. Naast het kleurtje dat je wilt van een nagellak, heeft deze nagellak ook een verzorgend effect. Hij bevat vitamine C en zit vol met essentiële oliën die je nagels een gezonde glans geven. Daarnaast zou deze nagellak naar watermeloen moeten ruiken? 🤔

Nails inc Looking super juicy nagellak applicator - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

Ik ben zelf geen nagellak liefhebber. Maar dit kleurtje is wel heel mooi! Ik was in het begin een beetje skeptisch over de 'watermeloen geur' van deze nagellak. maaarr je ruikt toch echt een vleugje watermeloen! Voor de rest is deze nagellak prima! Gewoon een goede nagellak!

Batiste Dry Shampoo ‘Nude’

Batiste – 200 ml - €5,59 – Full size

Batiste droogshampoo Nude - Foto: Indra's Blog

Batiste droogshampoo Nude detail - Foto: Indra's Blog

Ik denk dat bijna iedereen deze droogshampoo wel herkend. Er bestaan ook veel verschillende soorten van en is voor vele een favorietje! In deze Goodiebox zit de ‘Nude’ variant van deze droogshampoo. Hij reinigt je haar tot in de puntjes, heeft een heerlijke zomerse geur én helpt vet en vuil te verwijderen van je hoofdhuid. Daarnaast geeft het je haar ook meer volume en textuur.

Hoe gebruik je deze droogshampoo?
Voordat je hem gaat gebruiken, schud hem eerst goed! Breng hem aan op ongeveer 30 cm van je hoofdhuid. Masseer de droogshampoo vervolgens licht in met je vingertoppen. Mocht je toch ietsjes teveel droogshampoo in je haar hebben, kan je dit gemakkelijk uit je haar borstelen!

Batiste droogshampoo Nude spray - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

Ik heb dit product extra nog niet uitgebreid getest. Zouden jullie het leuk vinden om hier een uitgebreidere review van te lezen op mijn blog? Waar bij ik ook nog een andere Batiste droogshampoo review en vergelijk met deze 'Nude' uitvoering? Let me know!

Apart reviewen? (samen met andere uitvoering?)

Bekijk resultaten

Ciaté London Everyday Vacay Coconut lip oil

Ciaté – 10 ml - €15,50 – Full size

Ciaté coconut lip oil - Foto: Indra's Blog

Ciaté coconut lip oil detail - Foto: Indra's Blog

Ten eerste: wauw wat een mooie verpakking! Dit is een lip olie die je dagelijks kan gebruiken om je lippen te verzorgen. Hij plakt niet, geeft je lippen een mooie glans én verzorgt. Het bevat kokos-, jojoba- én avocado olie. Ook hydrateert het je lippen, en heeft het de geur van kokosnoot! 🥥

Hoe gebruik je deze lip olie?
Je brengt deze lip olie gemakkelijk aan door de applicator die zich op de tube bevindt. Voor dagelijks gebruik!

Ciaté coconut lip oil swatch- Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

Ik ben fan! Dit is echt een super product! Je hebt maar super weinig van het product nodig, hij ruikt superlekker naar vanille en kokosnoot én een supergroot voordeel is dat deze lip olie niet plakt! Hij trekt goed in en verzorgt je lippen top! Echt een aanrader als je het aan mij vraagt!

ShaveSafe Woman Shaving gel

ShaveSafe – 100 ml - €17,30 – Full size

ShaveSafe woman shaving gel - Foto: Indra's Blog

ShaveSafe woman shaving gel detail - Foto: Indra's Blog

Deze gel zorgt ervoor dat scheren gemakkelijker wordt, omdat je scheermes hierdoor over je huid heen kan glijden! Het voorkomt bultjes, ingegroeide haartjes én jeuk. Hij laat je huid zacht achter, zonder enige irritaties. Ook is de gel vrij van kleurstoffen en parfum!

Hoe gebruik je deze gel?
Je kan deze ShaveSafe gel gebruiken in je intieme zones, maar ook voor je armen, benen en je gezicht. Je kan hem gebruiken wanneer je hem nodig hebt, er zit geen maximum aan 😉

ShaveSafe woman shaving gel swatch - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

Ik moet zeggen dat ik deze gel nog niet goed heb kunnen testen om er een eerlijk oordeel over te geven. De structuur van deze gel is wel erg fijn, echt een goede gel-structuur. Hij ruikt niet en is inderdaad kleurloos. Heeft een van jullie ervaring met deze shaving gel? Laat het me dan zeker weten, ik ben benieuwd naar jullie ervaringen! 

de CURE Vitamin D Barrier drops

de CURE – 7 ml - €85 voor 30 ml – 7 ml: €33

de CURE vitamin D barrier drops - Foto: Indra's Blog

de CURE vitamin D barrier drops detail - Foto: Indra's Blog

Dit is een serum van het merk de CURE. Het is verrijkt met de paddenstoelen: shiitake & reishi. Daarnaast bevat het ook van zwarte thee gefermenteerde kombucha. Dit werkt als probiotica en verbetert hierdoor je huideigen microbioom. Het serum bevat een hoog gehalte aan vitamine D. Het versterkt de natuurlijke barrière van de huid, beschermt je huid van invloeden van buitenaf en stressbestendige omstandigheden én bouwt veerkracht op. Geschikt voor alle huidtypen!

Hoe gebruik je dit serum?
Je kan dit serum zowel ’s ochtends als ’s avonds aanbrengen, na het reinigen van je gezicht. Verdeel vervolgens het serum over je gezicht, hals en decolleté. Maar je kan dit serum ook heel goed mengen met je favoriete crème!

de CURE vitamin D barrier drops swatch - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

Dit serum is erg gemakkelijk aan te brengen. Hij is licht van textuur, wat ervoor zorgt dat je hem gemakkelijk kan verdelen. Ook trekt hij snel in, en heb je niet veel nodig. Wel zit er vrij weinig in de tube, dus je zult er geen jaren mee doen. Na het intrekken voelt de huid zacht aan, maar plakt de huid niet!

Eerdere Goodiebox unboxings!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❤️

Disclaimer: Ik betaal maandelijks zelf voor de Goodiebox

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.