Goodiebox - The 'Get naked' box! 🌸

Gepubliceerd op 18 juni 2021 om 10:43

De Goodiebox van de maand: juli! Deze box staat in het teken van jezelf zijn en omarmen! Benieuwd naar de producten uit deze box? Lees dan vooral verder! πŸ€—

Over the ‘Get naked’ box!

Het design van deze box is al anders dan anders. Hij is geheel bruin van kleur en dat ben ik niet gewend van Goodiebox! Ook is deze box ‘speciaal’ omdat hij in 9 verschillende uitvoeringen is gemaakt. Ik heb dus geen idee of jullie dezelfde box hebben gehad als ik. Maar in deze blogpost review ik de box die ik heb gekregen voor de maand Juli!

Deze box staat voor Goodiebox in het teken van diversiteit & authenticiteit. Ze vinden het belangrijk dat de Goodiebox members zich empowered voelen en dat je fantastisch bent, just the way you are.

Lavish care Rescue me hair mask

Lavish care - 100 ml - €10 - Full size

Lavish care Rescue me hair mask - Foto: Indra’s Blog

Dit masker zit vol met voedende ingrediënten. Daarnaast versterkt en herstelt het beschadigd haar. Het bevat natuurlijke oliën die het haar onmiddelijk hydrateren. Na slechts één behandeling ziet je haar er glanzend, gezond en  zacht uit. Je kunt dit masker gebruiken op elk huidtype en geschikt voor dagelijks gebruik.

Hoe gebruik je dit haarmasker?

Breng dit masker aan op net gewassen haar. Masseer het ongeveer 30 seconden in de puntjes van je haar en laat het vervolgens 2-5 minuten intrekken. Spoel vervolgens je haar goed uit. En klaar is kees!

Lavish care Rescue me hair mask swatch - Foto: Indra’s Blog

Mijn mening!

Wat een heerlijke geur heeft dit haarmasker! Het ruikt een beetje tropisch en warm, doet je meteen denken aan een zonvakantie! Een groot voordeel vind ik dat hij maar 2-5 minuten hoeft in te werken en je hem dan alweer uit kan spoelen! Fijn masker, zou hem zelf weer kopen!

Rønsbøl Day cream SPF 15

Rønsbøl - 50 ml -€22,70 - Full size

Rønsbøl Dagcrème SPF15 - Foto: Indra’s Blog

Dit is een hydraterende, anti aging, beschermende en kalmerende dagcrème van het merk Rønsbøl. Het heeft een lichte textuur en trekt snel in de huid. Helpt bij het voorkomen van rimpels en helpt tegen een vermoeide huid.

Hoe gebruik je deze dagcrème?

Breng deze dagcrème ‘s ochtends aan op een gereinigde huid. Je kan deze crème voor de rest van de dag aan blijven brengen, zoveel als jij wilt. Let op! Wil je de werking van het SPF goed behouden? Breng het dan vaker per dag aan!

Rønsbøl Dagcrème SPF15 swatch - Foto: Indra’s Blog

Mijn mening!

Ik ben zelf niet zo'n fan van deze dagcrème. Hij is vrij dik en een beetje plakkerig. Waardoor je ook echt de gehele dag voelt dat je iets op je gezicht hebt zitten. Persoonlijk zou ik ook liever een dagcrème hebben met een iets hogere SPF waarde, 30 bijvoorbeeld. Nee, zou deze crème niet vaak meer gaan gebruiken denk ik.

Tromborg Facial ice roller

Tromborg - €25 - Full size

Tromborg Facial ice roller - Foto: Indra’s Blog

Deze face tool is een echte toevoeging aan je skincare routine! Door deze tool dagelijks te gebruiken, stimuleer je je huidelasticiteit en de doorbloeding van je huid. Ook verminderd het wallen en zwellingen en kalmeert tegelijkertijd de huid. Wil je meer te weten komen over face tools? Ik heb hier blogpost over geschreven, klik hier voor deel 1 en hier voor deel 2!

Hoe gebruik je deze tool?

Voor het beste effect, leg deze tool 15 minuten voor gebruik in de koelkast. Masseer de plekken op je gezicht waar je graag een verstevigend effect en een mooie glow wilt. That’s it! Maak na gebruik je tool wel goed schoon met bijvoorbeeld een makeup remover!

Tromborg Facial ice roller detail - Foto: Indra’s Blog

Mijn mening!

Heerlijke tool! Superleuk dat er weer iets anders is in 'face tool land'. Leuk om aan je collectie toe te voegen! Hij is van zichzelf al lekker koel, maar als je hem uit de koelkast haalt al helemaal! Fijn in gebruik en ligt ook lekker in de hand. Leuke toevoeging aan de box!

Miqura Boob mask

Miqura - 2 stuks - €9 - Full size

Miqura Boob mask - Foto: Indra’s Blog

Misschien heb je er als eens van gehoord, maar dit is een masker voor je borsten?! Het bevat 2 aparte maskers, die je huid verstevigen en hydrateren. Het masker bevat onder andere ginseng-extract en hyaluronzuur. Ook heeft dit masker een anti-aging effect.

Hoe gebruik je dit masker?

Zorg ervoor dat je het gebied gereinigd hebt en dat je huid droog is. Breng daarna het masker aan, zorg dat hij goed zit. Laat het masker vervolgens 15-20 minuten inwerken. Verwijder het masker en masseer het overtollige serum nog even goed in je huid. Je kan dit masker 1 tot 2 keer per week gebruiken.

 

Miqura Boob mask detail - Foto: Indra’s Blog

Mijn mening!

Ik ben erg benieuwd naar dit masker, ik heb er zelf nog noooitt van gehoord! Miqura heeft wel vaker van die apartere maskers, zo ken je misschien hun ‘Butt mask’ ook wel. Ik ben erg benieuwd! Heeft een van jullie wel eens een boob masker geprobeerd? Let me know! 😊

Evoluderm Detox body jelly

Evoluderm - 200 ml - €5,50 - Full size

Evoluderm Detox body jelly - Foto: Indra’s Blog

Een body jelly? Weer iets nieuws ontdekt! Dit is een body jelly van het merk Evoluderm, ken je misschien wel van eerdere Goodiebox unboxings. Deze jelly bevat duo kokoswater en groene thee extract. Deze zorgen voor een gehydrateerd, verkoelend & voedend effect. Het heeft een luchtige formule, smelt op je huid en begint dan meteen te hydrateren. Het heeft een niet-plakkerige structuur en trekt daardoor snel in de huid.

Hoe gebruik je deze body jelly?

Breng deze jelly dagelijks aan, in ronddraaiende bewegingen. Doe dit totdat de jelly volledig is opgenomen door de huid.

Evoluderm Detox body jelly swatch - Foto: Indra’s Blog

Mijn mening! 

Wat een leuk product! Het heeft een beetje een kokosachtige geur, maar wel heel zacht! Het heeft inderdaad een beetje een jelly-achtige structuur. Deze body jelly werkt super gemakkelijk en is heel fijn in gebruik. Na het afspoelen blijft de geur ook nog even op je huid hangen (wat ik zelf altijd wel lekker vind). Ook dit vind ik een heerlijk product!

Teeez Fury lip pencil

Teeez - 1,1 gram - €17 - Full size

Teeez Fury lip pencil - Foto: Indra’s Blog

Deze lipliner heb ik gekregen in de kleur ‘Smooth force’. Het is een dieprode, bruinige kleur. Een lipliner is bedoeld op je liplook perfect af te maken. Deze liner is gemaakt van plantaardige bessenwas en heeft een pure en creamy formule wat ervoor zorgt dat je hem gemakkelijk aan kan brengen.

Hoe gebruik je deze liner?

Breng deze lip liner aan op de rand van je lippen. Doe dit voorzichtig, want uitschieten is natuurlijk niet de bedoeling. Het makkelijkste kan je beginnen bij je cupidoboog!

Teeez Fury lip pencil swatch - Foto: Indra’s Blog

Mijn mening!

Ik ben zelf niet zo van de lipliners en lipstick, dus deze gebruik ik eigenlijk niet tot nauwelijks. Maar deze lipliner brengt wel romig en fijn aan. Staat super mooi bij een matchende lipstick kleur! 

Eerdere Goodiebox unboxings!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❀️

Disclaimer: Ik betaal elke maand zelf voor de Goodiebox

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.