Goodiebox - The 'First hint of summer' box! β˜€οΈ

Gepubliceerd op 28 mei 2021 om 10:20

Dé Goodiebox die je nodig hebt om je voor te bereiden op een heerlijke zomer! Benieuwd naar de producten uit deze box? Lees dan vooral  verder! πŸ˜‰

Over deze box!

Deze box staat in het thema van het begin van de zomer! Wie is er niet aan toe na al deze weken met (bijna) alleen maar regen?! Deze maand staat de Goodiebox in het teken van cleansing, ook om je gedachten vrij te maken. Met deze box tref je alle voorbereidingen voor een heerlijke zomer! β˜€οΈ

TONYMOLY I’m avocado sheet mask

TONYMOLY – 1 stuk – 21 gram - €5,90 - Full size

TONYMOLY I’m avocado sheet mask - Foto: Indra's Blog

TONYMOLY I’m avocado sheet mask detail - Foto: Indra's Blog

Dit is een sheet mask van het merk TONYMOLY. Het is een 3-laags masker dat is gevuld met natuurlijke ingrediënten. Daarnaast bevat het ook essences die de huid optimaal hydrateren.

In deze Goodiebox kun je 3 verschillende maskers krijgen: i’m avocado, i’m pomgranate of i’m seaweed. Ik heb de avocado variant ontvangen! πŸ₯‘

Hoe gebruik je dit masker?
Breng het masker aan op een gereinigde, schone, droge huid. Laat het masker 20-30 minuten zitten. Na het verwijderen van het masker kan je het overtollige serum nog extra inmasseren!

Mijn mening!

Yeah weer een maskertje in de Goodiebox! Hoe leuk zit deze er ook uit? Maakt je toch meteen vrolijk? Ik heb dit masker ondertussen nog niet kunnen testen. Ik wil dat zeker gaan doen binnenkort! Aan de verpakking zou het in ieder geval niet liggen πŸ˜‰

Mélusine Paris Eyelash serum

Mélusine Paris – 10 ml - €25 - Full size

Mélusine Paris Eyelash serum - Foto: Indra's Blog

Mélusine Paris Eyelash serum detail - Foto: Indra's Blog

Laat ik nou net opzoek zijn naar een goed wimper serum. Wat een toeval dat ik hem tegen kom in deze Goodiebox, betere timing kan bijna niet!

Misschien ken je dit merk wel van een eerdere Goodiebox unboxing waarin een mascara voorbij kwam. Dit wimperserum is verrijkt met natuurlijke ingrediënten die je wimpers hydrateren, verzachten, laten glanzen en voeden. Daarnaast maakt het je wimpers sterker, dikker en voorkomt het dat je wimpers uitvallen. 3 in 1 zou je zeggen toch? πŸ€”

Hoe gebruik je dit wimperserum?
Breng het serum elke avond aan op gereinigde oogleden. Doe dit wel voorzichtig! Je kan het serum op je boven- en onder wimpers aanbrengen.

Mijn mening!

Ik ben toen ik de Goodiebox binnen kreeg, meteen begonnen met dit wimperserum, dat is dus nu ongeveer een weekje. Ik heb nog geen resultaat gemerkt, maar dat duurt waarschijnlijk ook nog wel een aantal weken voordat dat zichtbaar is. Ik vind hem in ieder geval fijn aanbrengen en krijg er geen irritaties van. Dat is natuurlijk ook erg belangrijk! Heeft iemand van jullie ervaring met dit wimperserum? Let me know!

Rituals The ritual of namaste Skin brightening face exfoliator

Rituals – 75 ml - €12,90 - Full size

The ritual of namaste face exfoliator - Foto: Indra's Blog

The ritual of namaste face exfoliator swatch - Foto: Indra's Blog

Ik was al een hele tijd zoo benieuwd naar de skincare lijn van Rituals, en nu zit hij dus in deze Goodiebox! Ik ben echt super enthousiast, ik kan niet wachten om deze exfoliator te proberen!

Deze Skin brightening face exfoliator is van de Ritual of namaste lijn van Rituals. Het is een zachte, natuurlijke cleanser. De huid wordt diep gereinigd, verfrist en de huid wordt gladder.

Hij bevat moringa en bamboe. Moringa zorgt voor extra hydratatie, terwijl bamboe het scrubbende effect geeft, waardoor de huid goed gereinigd wordt zonder irritatie. De kleine scrubdeeltjes zijn dan ook gemaakt van bamboe.

Hoe gebruik je deze exfoliator?
Breng de exfoliator aan op een natte huid en/of nek. Het makkelijkste is onder de douche. Masseer licht in met de handen en spoel vervolgens goed af. Gebruik deze exfoliator 1-2 per week.

Mijn mening!

Wat een heeerlijk product! Ik heb dit product ook vrijwel als eerste getest uit de box. Hij heeft een hele subtiele, frisse en schone geur wat echt heerlijk ruikt. Hij bevat hele kleine scrubdeeltjes, waardoor je huid inderdaad niet snel irriteert, maar wel goed gescrubd wordt. Hij brengt gemakkelijk aan, je hebt er ook niet zoveel van nodig. Na het afspoelen voelt je huid zacht, verzorgd en gereinigd aan. Ik snap wel dat deze exfoliator een brighting effect heeft, dat is ook echt te zien aan je huid nadat je deze hebt gebruikt! Ik ben fan!

moshi moshi mind Mind Pumice stone

moshi moshi mind – 1 stuk - €11 – Full size

moshi moshi mind pumice stone - Foto: Indra's Blog

moshi moshi mind pumice stone detail - Foto: Indra's Blog

Deze steen is goed voor je voeten. Hij is gemaakt van 100% lavasteen en is goed te combineren met de foot peeling (ook uit deze Goodiebox). Hij maakt je voeten zacht en helemaal summer-ready!

Hoe gebruik je deze puimsteen?
Zorg ervoor dat je je voeten en de puimsteen nat maakt. Dit is het makkelijkste onder de douche of tijdens een voetenbad bijvoorbeeld. Beweeg de steen in lichte, cirkelvormige bewegingen, hierdoor zullen de hardere delen van je voet verdwijnen. Spoel de steen vervolgens goed af en laat hem hangend drogen. Gebruik deze steen 1-2 per week!

Mijn mening!

Er zat al eens eerder een product van moshi moshi mind in de Goodiebox, en die worden altijd zo leuk geleverd met een extra opbergzakje. Hoe cute met die stipjes!

De steen blijft zijn harde structuur houden, ook als je hem nat maakt. Het is dus belangrijk dat je er wel iets van een serum of gel bij gebruikt, anders kan het nog wel hard aanvoelen op je voeten. Ik heb hem getest i.c.m. de foot peeling (zie einde van deze blogpost). Je merkt wel dat je hierdoor met de steen gemakkelijker je cirkelvormige bewegingen kan maken. Het is dan minder stroef! Het resultaat na 1x proberen is nog niet helemaal toppie. Ik wil hem zeker nog wel vaker gaan testen en de tijd zal het leren!

Human + kind Hand scrub Elderflower & Raspberry

Human + kind – 75 ml - €15 – Full size

Human + kind hand scrub elderflower & raspberry - Foto: Indra's Blog

Human + kind hand scrub elderflower & raspberry swatch - Foto: Indra's Blog

Ten eerste hoe vrolijk is deze verpakking?! Het merk Human + kind heb je ook wel eens eerder voorbij zien komen in de Goodiebox unboxings. Dit keer is het een hand scrub. Deze hand scrub is een toevoeging aan je hand verzorging (routine). Hij is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Frambozenzaden en gehydrateerde silica verwijderen voorzichtig de dode huidcellen van de handen. Shea butter en zonnebloemolie houden je handen zacht en gehydrateerd.

Hoe gebruik je deze handscrub?
Je kan de scrub aanbrengen op natte/vochtige handen maar ook op droge handen. Masseer het goed op de huid en spoel vervolgens de scrub goed af! Hierna heb je gladde, zachte en goed ruikende handen! πŸ˜‰ Je kan deze scrub ook gebruiken voor je voeten en elle bogen!

Mijn mening!

De geur van deze handscrub is echt heeerlijk! Hij ruikt heel fris en fruitig, je ruikt echt de frambozen die aanwezig zijn! Hij bevat veel kleine scrubdeeltjes, waardoor je je handen goed kan scrubben. Hij is gemakkelijk af te spoelen en je voelt na het afdrogen van je handen ook echt het verzorgende effect van de scrub. Je krijgt er heerlijke zachte handen van en die geur blijft ook nog eventjes hangen. Echt een heel fijn product!

Foot Lab Co Instant foot peeling

Foot Lab Co – 30 ml - €20 voor 100 ml

Foot lab co instant foot peeling - Foto: Indra's Blog

Foot lab co instant foot peeling detail - Foto: Indra's Blog

Dit serum is perfect te combineren met de puimsteen van moshi moshi mind! Dit serum is een peeling voor je voeten. Het verzacht de droge, verharde huid, waardoor de huid van je voeten fris en soepel wordt.

Hoe gebruik je deze peeling?
Spray het serum op de plekken van je voeten die je graag verzacht en verzorgd wilt hebben. Smeer het vervolgens uit en laat het 1 minuutje inwerken. Scrub de huid met een voetvijl (of de puimsteen van moshi moshi mind natuurlijk!) en spoel goed af.

Mijn mening!

Het is erg gemakkelijk dat deze peeling een spraydop heeft. Hierdoor kan je de peeling gemakkelijk aanbrengen op de delen van je voet die je 'gepeeld' wilt hebben. 

I.c.m. de puimsteen van moshi moshi mind, werkt dit serum goed! Je merkt dat het allereerst de huid verzacht, en je hierdoor gemakkelijker de puimsteen kan gebruiken. 

Ik moet hem nog vaker proberen voor een echt goede review. Ik ben zeker niet ontevreden over dit product, en wil hem graag nog vaker proberen! 

Korting op je allereerste Goodiebox!

Let op! Vanaf deze maand betaal je €24,95 voor je maandelijkse Goodiebox! Dit komt omdat ze de hoge kwaliteit van de Goodieboxen wilde behouden en om deze ook te blijven garanderen! Ook kunnen ze zo meer full size producten garanderen, ipv kleine proefverpakkingen.

Ben jij nou ook enthousiast geworden van deze box of van eerdere unboxings op mijn blog? Dan heb ik goed nieuws voor je! Stuur me even een privéberichtje op Instagram (@indrasblog), reageer onderaan de blogpost of stuur een berichtje via de nieuwe chatfunctie!

Ik kan je namelijk een kortingscode geven van €5! Hierdoor betaal je niet €24,95 maar €19,95 voor je eerste Goodiebox! Dus ben je net zo enthousiast als ik en hou je ook zoveel van verassingen? Stuur me dan zeker een berichtje, want waarom zou je geen €5 besparen, toch?

Ps. als je een berichtje onderaan de blogpost achterlaat, komt je berichtje onderaan de blogpost te staan. Wanneer je dus liever niet hebt dat iedereen je berichtje kan lezen, stuur dan een chatberichtje of een berichtje via Instagram privé! 😊 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❀️

Disclaimer: Ik betaal maandelijks zelf voor de Goodiebox

Eerdere Goodiebox unboxings

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.