Je hebt misschien wel gemerkt dat ik het afgelopen jaar geen blogposts heb gepost. Ik moet eerlijk toegeven dat ik daar ook even geen zin in had. Ik heb een drukke periode achter de rug. Waarin ik een huis heb gekocht, samen ben gaan wonen: kortom een heel ander leven heb gekregen.

In deze drukke tijd was ik op zoek naar een rust moment en dat vond ik in het lezen van boeken. Op Tiktok heb je het bekend Booktok en dat heeft ook mijn interesse gewekt. Ik ben begonnen met lezen bij een van de meest bekende Booktok boeken: It ends with us van Colleen Hoover. Door dit boek te lezen (wat erg snel uit was tot mijn eigen verbazing) wakkerde mijn 'liefde voor lezen' weer aan. 

Ik dacht dat het wel leuk was om mijn blog ook een andere categorie te geven en waarom niet mijn liefde voor lezen met jullie delen? Bookblog is daar denk ik hét perfecte concept voor!

Hier review ik boeken die ik heb gelezen en graag met jullie wil delen. Mochten jullie zelf aanraders hebben, schrijf(st)ers, boeken deel dit met mij en mijn lezers! Let us know!

Nóg iets meer over Bookblog

Op dit nieuwe platform van mijn blog vind je (kleine) reviews over de boeken die ik heb gelezen. Ook zal ik eventuele aanraders of bijvoorbeeld verwachte boeken met jullie delen.

Ik moet toegeven dat mijn Engels niet het allerbest is en ik lezen in het Engels dan ook een uitdaging vind. Daarom zou je (vooral in het begin?) alleen maar Nederlandstalige boeken voorbij komen. Eigenlijk zijn de meeste boeken van oorsprong geschreven in het Engels, dus ook in het Engels verkrijgbaar!


Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen