The Mimi Company: Oranje Calciet edelsteen en Malachiet ring! 💫

Gepubliceerd op 4 juni 2021 om 10:36

In deze blogpost lees je alles over de edelstenen Oranje Calciet en Malachiet! Benieuwd naar deze producten van The Mimi Company? Lees dan vooral verder! 🤗

Misschien kennen jullie The Mimi company al van mijn eerdere blogposts. The Mimi company is een merk met veel verschillende producten op het gebied van spiritualiteit. Ze verkopen vooral sieraden met edelstenen, maar ook lifestyle producten en zoutlampen bijvoorbeeld!

Benieuwd naar mijn eerdere blogposts i.s.m. The Mimi company?

Klik hier voor mijn blogpost over de Maansteen ring en Bergkristal
Klik hier voor mijn blogpost over de Himalaya Zoutlamp en Witte Agaat geode

Malachiet ring

The Mimi company - €39,95

Malachiet ring - Foto: Indra's Blog

Malachiet ring - Foto: Indra's Blog

Hoe mooi is deze ring?! Deze ring is een beetje ruitvormig van vorm en heeft een prachtige edelsteen in het midden! Dit is de edelsteen Malachiet. Ik zag deze op de site van The Mimi Company en ik was meteen verkocht! Hij ziet er zo prachtig uit en heeft ook wel een frisse uitstraling vind ik zelf. 

Malachiet heeft haar diep groene kleur te denken aan het hoge kopergehalte dat deze edelsteen bezit.

Algemene werking

Malachiet is een sterk zuiverende en beschermende steen. Hij beschermt tegen allerlei soorten straling, zoals elektromagnetische straling en aardstralen. Maar ook tegen vervuiling en andere bronnen van negatieve energie.

Mentale effecten

Bevordert het concentratievermogen, zorgt voor emotionele stabiliteit (brengt emoties in balans). Malachiet kan je angsten en/of fobieën verminderen en maakt je weerbaarder.

Lichamelijke effecten

Malachiet stimuleert de nieren, helpt goed tegen jicht en blaasontstekingen. Malachiet ondersteunt reuma- en gewrichtsklachten, maar versterkt ook het immuunsysteem. Daarnaast werkt het ook goed bij longproblemen, zoals astma en bronchitis.

Op spiritueel gebied heeft malachiet een reinigende werking op alle chakra’s, heft het (eventuele) blokkades op en stimuleert het de energetische stromingen in het lichaam.

De ring is gemaakt van 925 sterling zilver. Deze zilversoort verkleurt wel na loop van tijd, maar is weer mooi op te poetsen met zilverpoets en gaat dus lekker lang mee! 

Let op! Zorg ervoor dat malachiet niet te veel aan fel zonlicht wordt blootgesteld. Hierdoor kan malachiet namelijk zijn mooie groene kleur verliezen! En dat is zeker niet wat je wilt 😉

Daarnaast is het belangrijk om malachiet regelmatig te reinigen. Dit moet omdat het negatieve energie absorbeert. Doe dit bij voorkeur niet met water!

Klik hier om de Malachiet ring te bekijken op de site van The Mimi company!

Calciet edelsteen

The Mimi company - €9,95

Calciet edelsteen - Foto: Indra's Blog

Calciet edelsteen - Foto: Indra's Blog

Calciet edelsteen - Foto: Indra's Blog

Ik heb toevallig al een blauw calciet in mijn collectie en was ook erg benieuwd naar de andere Calciet varianten. The Mimi Company verkoopt deze mooie Oranje Calciet. De werking van deze edelsteen sprak me meteen aan en ik vind de kleur ook echt prachtig! Ik kon deze edelsteen niet aan mij voorbij laten gaan 🙈

Let op! Voor €9,95 krijg je 1 stuk Calciet!

Algemene werking

Calciet is een steen die een activerende en stimulerende werking heeft op lichamelijke, geestelijke én spirituele groei. Calciet kan negatieve energie adsorberen.

Mentale effecten

Calciet zorgt voor innerlijke rust, kalmeert de geest en heeft een motiverende werking. Ook bevordert calciet analytisch denken en trekt het succes aan.

Lichamelijke effecten

Stimuleert de stofwisseling en het immuunsysteem. Ook bevordert het de opname van calcium in het lichaam. Daarnaast heeft het een helende werking bij huidaandoeningen en reinigt calciet de darmen.

Calciet komt in veel verschillende kleuren voor. Elke kleur heeft naast de algemene werking van calciet, aanvullende eigenschappen:

Blauwe calciet
Kalmeert en helpt ontspannen, bevordert de communicatie & beschermt tegen negatieve energie. Blauwe calciet is erg fijn voor gevoelige/emotionele personen. Daarnaast is het pijnstillend en werkt blauwe calciet bloeddruk verlagend.

Groene calciet
Groene calciet helpt bij het loslaten oude van denk- en gedragspatronen. Ook heeft het een ontgiftende en ondersteunende werking bij infecties en ontstekingen.

Oranje calciet
Heeft een sterke vitaliserende en reinigende werking. Oranje calciet herstelt de geestelijke balans en helpt bij het verwerken van eigen emoties. Daarnaast bevordert het de spijsvertering en helpt het tegen maagzuur. Ook maakt de steen vrolijk en heeft het een positief effect bij depressies en angst.

Let op! Je kan calciet beter niet reinigen met water!

Klik hier om de oranje calciet te bekijken op de site van The Mimi company!

Meer informatie

Voor meer informatie over verschillende edelstenen, kan je ook op de site van The Mimi Company kijken! Hier wordt kort toegelicht wat elke steen precies inhoudt. En als je hem alleen voor de 'mooiigheid' wilt kopen: zeker doen! Edelstenen kunnen ook een mooie toevoeging zijn in het interieur zonder de spirituele achtergrond!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❤️

Disclaimer: Ik heb deze producten mogen ontvangen van The Mimi company

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.