Review: Botanical beauty Aloë vera gel! 💚

Gepubliceerd op 25 juni 2021 om 06:51

In deze blogpost review ik de verkoelende, hydraterende en herstellende aloë vera gel van het merk Botanical Beauty! Benieuwd naar deze gel? Lees dan vooral verder! 💫

Botanical Beauty 

Misschien ken je het merk Botanical Beauty nog wel van een eerdere blogpost die ik in samenwerking met hun geschreven heb. Mocht je het nog niet gelezen hebben of Botanical Beauty nog helemaal niet kennen:

Botanical Beauty is een biologisch, dierproefvrij en 100% natuurzuiver merk. Ze proberen elke dag weer iets meer voor het milieu te doen, bijvoorbeeld door papieren plakband of glazen flessen te gebruiken. Ze verkopen producten zonder chemische en/of synthetische stoffen.

Welke producten je ook gebruikt (alles wat je op je huid aanbrengt) daar komt 60% ook echt van in je lichaam terecht! Dat wil je natuurlijk niet! Zo dacht Botanical beauty dus ook! Een heel mooi, natuurlijk en biologisch merk! 💚
Hun 'slogan' is dan ook : When you can't eat it, don't put it on your skin! 

Mijn vorige blogpost in samenwerking met Botanical Beauty nog niet gelezen? Klik hier!

Botanical Beauty Aloë vera gel

Botanical beauty – 150 ml - €24,95

Botanical beauty Aloë vera gel - Foto: Indra's Blog

Ik houd van producten met aloë vera. Het heeft zo'n verkoelend en hydraterend effect op mijn huid. Ik vond het dus ook superleuk toen ik van Botanical Beauty de vraag kreeg of ik het leuk vond om hun aloë vera gel te reviewen! Daar kan ik natuurlijk geen nee op zeggen! 😊

Deze gel is ook beschikbaar in een 30 ml variant, daar betaal je €10,95 voor!

Deze aloë vera gel is:

  • Geschikt voor alle huidtypen
  • 100% vegan
  • Dierproefvrij

Deze aloë vera gel is puur en biologisch verkregen uit de bladeren van een aloë vera plant. De gel is verzachtend en hydraterend en is daardoor ook zeer geschikt voor de gevoelige, aangedane en kwetsbare huid. Door de verkoelende en heilzame werking is hij ook geschikt om naast de zonnebrand te gebruiken, bijvoorbeeld als after sun!

Het heeft een positief effect op het herstellend vermogen op de huid. Én kan het gebruikt worden als bescherming tegen UV-straling.

Ook werkt deze gel goed tegen de klachten van de haartjes van de eikenprocessierups!

Botanical beauty Aloë vera gel detail - Foto: Indra's Blog

Botanical beauty Aloë vera gel swatch - Foto: Indra's Blog

Hoe gebruik je deze gel?

Gebruik de gel na behoefte per dag. Hij kan meerdere malen per dag aangebracht worden. Het leuke aan deze gel is, dat je hem ook als masker kan gebruiken! Breng hem aan op je gezicht en laat vervolgens 15 minuten intrekken. Verwijder het masker (eventueel) met een warm washandje!

Je kan deze gel gebruiken op je gezicht, lichaam, handen én voeten! Multifunctioneel dus! 🤭

Mijn mening!

Eerst moest ik even wennen aan deze gel. Je hebt echt maar suuupeerr weinig nodig en het is echt een intens verzorgend product. Ik moest even wennen aan de geur, het deed me meteen denken aan bitterkoekjes. Dit vond ik in het begin een beetje storend, maar aan de andere kant je went er zo aan en de geur is zo verdwenen! 

Zoals ik al zei heb je maar super weinig nodig van de gel, je pakt echt al heel snel te veel. Door de wat dunnere substantie smeert het heerlijk uit. Ook plakt het niet en trekt het vrij snel in!

Wat ik ook zo leuk vind aan dit product is dat je er zoveel mee kan! Je kan het goed als masker gebruiken, als intensieve verzorging maar ook gewoon als dagelijkse 'crème'. De hoeveelheid in de fles is ook gewoon top! Voor de €25 dat je ervoor betaald krijg je echt een flinke fles, en je hebt maar heel weinig nodig, dus je kan er ook erg lang mee denk ik :)

Zeker een product die ik aanraad om zelf een keertje te proberen!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❤️

Disclaimer: Ik heb dit product mogen ontvangen van Botanical Beauty

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.