Review: Catrice Lip Pyjama Night Mask! 💟

Gepubliceerd op 30 juli 2021 om 07:13

Dé nieuwe Lip Pyjama van Catrice die ik eigenlijk aanraad aan iedereen! Benieuwd waarom? Lees dan vooral verder!😊

Hoe leuk is de naam van dit product alleen al?! Lip pyjama, het sprak me meteen aan en ik moést het proberen! Sowieso ben ik wel gek op lip verzorgingsproducten. Ik had vroeger al een hele verzameling met verschillende Labello’s, Eos lipbalsems en Maybelline baby lips (OMG wie kent die nog?!)

Dit lipverzorgingsproduct van Catrice kon dan natuurlijk niet ontbreken in mijn collectie! Ik vind het ook een leuk en interessant product omdat het echt een ‘lipmasker’ is. Je denkt (tenminste ik) bij een lipverzorgingsproduct snel aan een lippenbalsem die je even tussendoor smeert omdat je droge lippen hebt, of omdat het een deel is van je ochtend skincare routine en je het eigenlijk op de automatische piloot doet.

Ik heb dit lipmasker gekocht bij de Kruidvat, maar hij is ook te shoppen bij Boozyshop!

Catrice Lip Pyjama Night Mask

Catrice cosmetics - 15 ml - €3,99

Catrice Lip Pyjama Lip Mask - Foto: Indra's Blog

Catrice Lip Pyjama Lip Mask detail - Foto: Indra's Blog

Dit ‘lipmasker’ verzacht en voedt de lippen. Het bevat sheaboter, hyaluronzuur, lavendelolie én cranberry-extract. Deze ingrediënten hebben deze voedende en verzachtende werking. Dode huidcellen worden voorzichtig verwijderd waardoor je lippen weer super zacht en ‘smooooth’ aanvoelen. Daarnaast zorgt de geur van lavendel er ook voor dat je rustiger wordt en hierdoor gemakkelijker/beter in slaap kan vallen. Eigenlijk heb je dus 2 vliegen in één klap: het verzorgt de lippen én je krijgt meer rust door de heerlijke geur van lavendel! 💜

‘Mooie en zachte lippen na het slapen’ dat wordt je beloofd als je deze Lip Pyjama gebruikt!

Ik heb deze Lip pyjama in de kleur 010: Kiss your lips goodnight en is 100% vegan!

Hoe gebruik je dit lip masker?

Breng dit lip masker aan op je lippen voordat je gaat slapen en laat het goed intrekken. De volgende ochtend heb je resultaat!

Catrice Lip Pyjama Lip Mask applicator - Foto: Indra's Blog

Catrice Lip Pyjama Lip Mask swatch - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

Wat een top product! Ik ben echt een fan geworden! Je hebt helemaal niet veel nodig, het heeft een lekkere lichte lavendel geur én voedt de lippen intens! Je brengt dit masker ’s avonds voordat je gaat slapen aan en de volgende ochtend voel je nog een heeeel klein beetje op je lippen zitten. Dit betekent dat het dus gedurende een langere tijd intrekt en je lippen dus de gehele nacht gevoed worden! Daarnaast vind ik de lichte geur van lavendel ook prettig, omdat dit toch een werking heeft op je slaap.

Het lipmasker heeft een lichte paarse/doorzichtige kleur, maar daar zie je op je lippen helemaal niets van! Wat ik ook wel een groot voordeel vind, anders heb je straks alles in je hoofdkussen zitten 😉

De volgende ochtend zijn je lippen echt superzacht en je voelt dat ze echt even een boost hebben gekregen in de nacht. Daarnaast is het ook een voordeel dat je er eigenlijk niets aan hoeft te doen en je eigenlijk tijdens je slaap je lippen verzorgd! Sleeping beauty!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❤️

Disclaimer: Ik heb dit product zelf aangeschaft

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.