Review: Lush Tea tree water! 🌿

Gepubliceerd op 6 augustus 2021 om 18:29

Dit zou dé oplossing moeten zijn voor een huid zonder puistjes! Maar is dit echt zo? Lees hieronder mijn review, met persoonlijke ervaring! 🥰 

Je kent de Lush vast wel: ze staan vooral bekend om hun heerlijk ruikende bath bombs en bubble bars! Maar naast deze producten die onder de douche of in bad te gebruiken zijn, verkopen ze ook een heel assortiment aan skincare prodcuten! Ik kon natuurlijk niet de Lush verlaten zonder een skincare product mee naar huis te nemen. Ik heb deze keer gekozen voor de: Lush Tea tree water! 🌿

Lush Tea tree water

Lush – 100 gram – €7,50

Lush Tea tree water - Foto: Indra's Blog

Lush Tea tree water detail - Foto: Indra's Blog

‘Proost op een schone, gezonde huid. Tea tree-, jeneverbes- en grapefruitwater maken het mogelijk, dus open de fles en sprayen maar!’

Over Lush Tea tree water

Dit product wordt door Lush ook wel een tonic water genoemd. Het is bedoeld om het gezicht te reinigen en te beschermen tegen bacteriën (die onder andere puistjes veroorzaken).

Dit Tea tree water is 100% vegan en is gemaakt van 100% gerecycled plastic. Deze verpakking bevat 100 gram, daar betaal je dan €7,50 voor. Ook is er een grotere verpakking, deze heeft een inhoud van 250 gram, waar je €15 voor betaalt.

Ingrediënten

  • Tea tree 🌿
    Tea tree heeft antibacteriële eigenschappen, hierdoor ziet je huid er helder uit en zijn puistjes minder zichtbaar. Ook vermindert tea tree irritatie en houdt het de talgproductie in balans.
  • Jeneverbes 🍇
    Jeneverbes brengt je huid in balans. Het heeft een zuiverende werking waardoor een vette, verstopte huid gereinigd wordt en het zo acne/puistjes verminderd.
  • Grapefruit 🍊
    Grapefruit zorgt voor de frisse geur maar ook voor een egale teint en voor verfrissing!

Jeneverbes en tea tree werken samen krachtig tegen bacteriën die puistjes veroorzaken. Een goed en krachtig duo dus! 😉

Hoe gebruik je dit tonic water?

Even snel sprayen op je gezicht zorgt al voor een opfrissing. Daarnaast kan je het ook op een wattenschijfje aanbrengen en je make-up verwijderen.

Lush Tea tree water spray - Foto: Indra's Blog

Lush Tea tree water swatch - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

Dit is echt een nieuwe favoriet en musthave van mij! Ik gebruik hem nu ongeveer 2 weken en ik ben echt ‘blown away’ van het resultaat! Ik haal dit product zeker niet meer uit mijn nieuwe dagelijkse routine!

Hoe dit tonic water je huid kan veranderen is echt wonderlijk! Ik gebruik hem elke ochtend, ongeveer 5-6 spraytjes om mijn gehele gezicht te voorzien van een klein laagje tonic water. Hij trekt supersnel in en heeft een lichte (totaal niet aanwezige) tea tree geur. Daarnaast is het ook lekker verfrissend en heerlijk om je dag mee te beginnen.

Ik wil niet zeggen dat mijn huid onrustig was de laatste tijd maar sinds ik dit product gebruik is er echt een duidelijk verschil. Mijn huid is super egaal, geen puistje te bekennen, is zachter dan ooit en straalt! Ik ben echt zoo positief verrast! Ik had nooit verwacht dat deze kleine stap in mijn ochtendroutine zoveel positief effect zou hebben op mijn huid. Ik kan niet meer zonder!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❤️

Disclaimer: Ik heb dit product zelf aangeschaft

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.