Review: Rituals cosmetics Rescue Balm! ❣️

Gepubliceerd op 13 augustus 2021 om 18:51

Lipverzorging, je bent er waarschijnlijk dagelijks mee bezig! Een écht goede lippenbalsem is een echte musthave als je het mij vraagt! In deze blogpost review ik de Rituals Rescue balm, maar is dit de musthave die je zoekt? 🤔

Rituals staat vooral bekend om de hun lichaamsverzorgingslijnen met de typische geuren. Ritual of Happy Buddha of Ritual of Sakura, je kent ze vast wel! Ik heb laatst (misschien ben ik ook wel laat) hun verzorgingslijn gevonden en zo dus ook deze lippenbalsem. Ik ben altijd op zoek naar een goede lippenbalsem en wilde deze een goede kans geven!

Rituals Cosmetics Rescue Balm

Rituals – 8 gram - €9,90

Rituals Rescue Balm - Foto: Indra's Blog

Rituals Rescue Balm - Foto: Indra's Blog

Rituals Rescue Balm detail - Foto: Indra's Blog

Deze rescue balm heft een natuurlijke formule op basis van natuurlijke verzachtende ingrediënten. Denk hierbij aan wax en oliën. Deze ingrediënten verzorgen je (door de zon) beschadigde lippen en hydrateren deze ook. De combinatie van de karitéboter en vitamine E verzorgen de gebarsten en droge lippen intensief!

Ingrediënten

  • Karitéboter
    Karitéboter heeft voedende en helende eigenschappen. Het stimuleert genezende processen, maakt huid/lippen zacht en soepel én het beschermt tegen uitdroging.
  • Vitamine E
    Vitamine E is een natuurlijke vitamine die wordt gewonnen uit plantaardige olie. Het staat bekend om zijn sterk antioxiderende effect. Ook maakt het vrije radicalen onschadelijk en hydrateert het de lippen.

Hoe gebruik je deze rescue balm?

Breng de balm aan op en rondom de lippen. Voordat je gaat slapen kun je een extra dikke laag aanbrengen voor een extra verzorgend effect. Breng de balm aan vanaf het midden van je lippen en verdeel de rest richting je mondhoeken.

Rituals Rescue Balm swatch - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

Dit is wel een lekker lippenbalsem! Hij is lekker romig, heeft een zachte textuur maar ook een zachte geur. Je brengt hem gemakkelijk aan en wat ik ook een groot voordeel vind is dat hij niet plakt! Wanneer je de balsem hebt aangebracht en je hebt je haren los of je komt per ongeluk met je hand tegen je lippen aan, je hebt geen plakkerig 'laagje' lippenbalsem op je hand! Daarnaast trekt hij redelijk snel in en verzorgt hij je lippen zoals het hoort 😊

Wel ben ik persoonlijk meer een fan van de lippenbalsems in stick vorm. Dit is natuurlijk veel gemakkelijk aanbrengen en een stuk sneller. Maar mocht je tijd hebben om je lippen éxtra goed te verzorgen, pak dan zeker deze Rituals Rescue balm!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❤️

Disclaimer: Ik heb dit product zelf aangeschaft

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.