Get to know me tag! - 25 vragen

Gepubliceerd op 15 mei 2020 om 09:40

Get to know me! Voor jullie is het misschien ook leuk om wat meer dingen over mij te weten. Er staan 25 vragen hieronder die ik beantwoord heb zodat jullie meer over mij te weten komen (en ik ook iets meer over mezelf πŸ€ͺ) Laat me even weten wat jullie van zulke 'tags' vinden! Lees vooral verder ☺️

Voor deze tag ben ik geïnspireerd door de tag van Frederic Paulussen. Het linkje naar zijn tag vind je hier. Maar laten we beginnen! πŸ™ˆ

Hoe lang ben je?

Ik dacht altijd dat ik een van de 'kleinere mensen' zou worden. Inmiddels ben ik toch 1,74 dus dat valt volgens mij nog mee πŸ˜‰

Heb je een verborgen talent? Zo ja, welke?

Denk niet dat ik een echt verborgen talent heb. Wel heb ik de laatste tijd ontdekt dat ik creatiever ben dan ik dacht. Haal steeds meer plezier uit bijvoorbeeld schilderen, tekenen en schrijven 😊

Waar ben je geboren?

In het ziekenhuis in Arnhem (Rijnstate)

Wanneer is je verjaardag?

21 juli! Valt vaak nét in de (school) zomervakantie. Heb daardoor (gelukkig) nog nooit met mijn verjaardag op school gezeten!

Wat is je favoriete liedje?

Oee, dit is een moeilijke vraag. Ik hou erg van muziek, luister ook vaak de actuele top 40. Als ik echt een liedje moet kiezen die ik leuk vind om altijd mee te zingen is dat: 2002 van Anne marie óf Flashlight van Jessie J. Leuk weetje misschien, flashlight heb ik ontdekt doordat het liedje gezongen werd in de film 'Pitch perfect' πŸ€— Voor die versie klik hier.

Wanneer je ze even niet meer uit je hoofd weet 🀭

2002 - Anne marie

Flashlight - Jessie J

Wat is je favoriete sociale media?

Ik heb zelf het meeste met instagram, dat begrijp ik ook allemaal het beste πŸ™ˆ Facebook vind ik ook leuk, maar daar weet ik nog niet alle trucjes. Volgens mij heeft Facebook mij namelijk veel meer te bieden dan dat ik denk.

Wat is je favoriete manier om je vrije tijd door te brengen?

Nu merk ik dat ik elk moment van 'rust' gebruik voor het schrijven voor dingen voor mijn blog. Daarnaast vind ik het ook fijn om tijd door te brengen met mijn vriend, familie en/of vrienden.

Wat is je favoriete 'junk food'?

Ik ben echt gek op hamburgers! Als ik in een restaurant zit en ik geen idee heb wat ik moet kiezen (wat vaak het geval is), kies ik bijna altijd voor een burger. Want deze zijn eigenlijk altijd goed πŸ” Denk dat mijn vrienden/familie dit wel kunnen bevestigen 🀫

Heb je huisdieren? Zo ja, hoeveel?

Ik woon nog bij mijn ouders en daar hebben we 1 konijn en 2 grasparkieten. Zelf heb ik op mijn eigen kamer ook een vissenkom met 5 goudvisjes 🐠

Wat is je favoriete boek?

Eigenlijk heb ik niet zoveel met lezen. Maaarr moet zeggen als ik eenmaal een goed boek heb, vind ik het wel leuk om verder te lezen. Het eerste boek dat in mij opkomt is een boek dat ik ooit voor een boekverslag heb gelezen. Dit is 'Jetset' van Marion Pauw.

Wat is je favoriete beauty product of tool?

Ik gebruik dagelijks niet zo heel veel makeup, maar waar ik eigenlijk níet zonder kan is mascara. Voor mijn gevoel doet dat veel goeds voor mijn ogen. Dus als ik één ding mag kiezen: mascara! (en dan het liefst met wimperkruller) 🀫

Wat is je favoriete kleur?

Hhmm, een echt favoriete kleur heb ik niet echt. In kleding is zwart altijd mijn go to kleur als ik even niet weet wat ik aan moet. Maar een echt favoriete kleur naast kleding, nee die heb ik niet.

Als je voor de rest van je leven (naast water) nog maar één drankje mocht drinken, welke zou dat dan zijn?

Ik zit nu in de fase dat ik 'verslaafd' ben aan ice tea green. Maar ik heb vaak van die fases, dus kan goed zijn dat als je me deze vraag over 3 maanden stelt, er een heel ander antwoord uit komt πŸ™ˆ Maar voor nu: ice tea green 🌱

Wat is je favoriete film?

Eerlijk gezegd ben ik niet zo van de films, eerder van de series. Al moet ik toegeven dat ik dat ook niet erg veel kijk. Een film waar ik echt van genoten heb is dan wel, ja jawel: Frozen. Maar ben dan wel weer zo iemand die nógsteeds deel 2 niet heeft gezien. 

Wat was je favoriete vak op de middelbare school?

Ik vond scheikunde altijd erg leuk, ook omdat ik het altijd wel goed snapte πŸ˜‰

Als je overal op de wereld zou kunnen wonen, waar zou je dan wonen?

Ik denk niet dat ik in het buitenland zou willen wonen. Ik vind Nederland eigenlijk wel prima, ook al mijn familie en vrienden wonen hier. Wel wil ik nog veel van de wereld zien. Zoals Bali, Japan & Amerika.

Wat is je favoriete dag van de week?

Hhmm, maandag heeft altijd iets 'zwaars' vind ik, dus die valt al af. Dinsdagavond werk ik meestal, woensdag associeer ik vaak met lange schooldagen (i don't know why). Donderdag heb ik niet zoveel mee eerlijk gezegd. Dus denk dat het antwoord (na deze veel te lange en onzinnige uitleg) vrijdag is. 

Wie is je favoriete beroemdheid?

Ik heb niet echt een zanger(es)/band waar ik dagelijks naar luister ofzo. Zelf vind ik de actuele muziek leuk om naar te luisteren. Zo vind ik de liedjes van Dua Lipa altijd wel leuk. Als ik een Nederlandse artiest moet noemen vind ik de nieuwe liedjes van Snelle en Suzan&Freek ook leuk om naar te luisteren.

Wat wilde je vroeger als kind worden?

Ik kan niet echt een exact beroep aanwijzen dat ik vroeger graag wilde worden. Wel kan ik me voor de geest halen dat ik een paar keer 'moeder' heb ingevuld in vriendenboekjes. 

Wat is je favoriete kledingstuk?

Mijn favoriete kledingstuk, hhhmmm. Ik hou zelf altijd wel van jurkjes maar trek je niet zo vaak aan moet ik toegeven πŸ™ˆ Vaak trek ik gewoon snel een broek aan met een shirtje erop wanneer ik naar school ga bijvoorbeeld. Wanneer ik iets meer tijd heb 's ochtends vind ik het wel leuk om hiermee te spelen. Dus bijvoorbeeld een rokje te pakken ipv een broek.

Als je naar de ijskraam gaat, welke smaak neem je dan?

Ik ben daar altijd heel saai in. Ik speel vrijwel altijd op safe, ik kies altijd voor aardbei πŸ“ Dit is lekker makkelijk om te kiezen, vrijwel iedere ijscoman heeft deze wel te koop. Ook smaakt aardbei altijd goed. En als ik dan een keer afwijk naar een andere smaak, is dit eigenlijk altijd een andere 'fruitige' smaak!

Wat is je favoriete winkel?

Merk dat ik qua kleding heel snel op de site van de H&M kijk. Dit komt ook omdat het allemaal makkelijk is om te bestellen én terugsturen (ja daar ben ik ook van 🀫). Voor de rest vind ik de Kruidvat ook altijd leuk om even door de verzorging en makeup hoek te neuzen.

Heb je broertjes en/of zusjes?

Ja! Ik heb één zusje die ongeveer 2,5 jaar jonger is dan ik. 

Zit je nog op school of werk je al?

Leuk om te zeggen: beide! Ik volg op dit moment de opleiding Doktersassistente versneld. Daarnaast werk ik vooral in het weekend veel bij de Aldi. Maar echt werken werken, als na een studie, nee dat doe ik niet.

Wat is je favoriete stad?

Als ik een shopstad moet kiezen waar ik gemakkelijk alles kan vinden is dat: Arnhem. Lekker dichtbij en ik ken de stad wel aardig op mijn duimpje dus dat scheelt. Als ik een internationale stad aan moet wijzen, komt Kopenhagen meteen naar boven. Ik wil heel graag nog een keertje terug (ben er al 2x geweest maar goed). In mijn herinnering vond ik dat een hele leuke stad. En dan niet perse shopping gericht 😊

Vinden jullie zulke tags leuk om te lezen? Of ben je een leuke tag tegengekomen en zou je die hier graag willen zien op Indra's Blog? Laat dan zeker even een berichtje hieronder achter!

 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❀️

 

Rating: 5 sterren
2 stemmen

Andere blogposts die je misschien leuk vind?

Interior lookbook #1

Maak kennis met Scentsright!

Goodiebox - Welkomsbox 2.0!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.