Budget lente outfit voor nog geen €45!

Gepubliceerd op 8 mei 2020 om 08:23

Goedkoop én leuk shoppen, wie wilt dat nou niet? Ik heb een outfit samengesteld die in totaal nog geen €45 kost! Alle items zijn te koop bij de H&M. Nieuwsgierig geworden? Lees dan vooral verder 😊

T-shirt je t'adore - Foto: H&M

T-shirt Je t'adore

H&M - €9,99

Een basic zwart shirtje zoals deze is echt een musthave voor in je kledingkast! Door het minimalistische detail van de zin ‘Je t’adore’ is hij natuurlijk toch niet helemaal zwart. Dit shirtje kan je met van alles combineren denk bijvoorbeeld aan effen kleuren maar ook zeker aan printjes.

Overslagrok met stippen - Foto: H&M

Overslagrok met stippen

H&M - €19,99

Mini rokken vallen bij mij vaak heel kort. Hierdoor heb ik steeds het gevoel dat ik hem naar beneden moet trekken omdat hij anders té kort is. Maxi rokken daar in tegen zijn leuk maar zou ik persoonlijk niet elke zomerse dag aantrekken. De ideale oplossing is daarom de midi rok! Deze vallen een stukje langer dan een mini en komt ongeveer tot op de knie. Deze midi rok heeft een overslag, hierdoor oogt hij heel speels. Het stippenpatroontje maakt hem ook nét iets vrolijker.

 

Sandaletten met blokhak roze - Foto: H&M

Sandaletten met blokhak

H&M - €14,99

Ik hou ervan dat één item in een look net iets anders is dan de rest. Zoals deze geweldige roze sandaletten. Hoe mooi en vet zijn deze?! 🤩 Ik ben er echt helemaal weg van! Ze hebben ook een blokhak, waardoor erop lopen een stuk makkelijker is dan op 'spitsere' hakken. Ook niet geheel onbelangrijk natuurlijk 😉

Sandaletten met blokhak zwart - Foto: H&M

Sandaletten met blokhak

H&M - €14,99

De roze sandaletten zijn natuurlijk vrij ‘heftig’. Daarom heb ik de zwarte variant ook als een optie toegevoegd, die net zo leuk staan als de roze! Deze zijn in tegenstelling tot de roze gemakkelijker te combineren bij andere outfitjes!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❤️

Rating: 1 ster
1 stem

Andere blogposts die je misschien leuk vind?

Shop the look #2 De lente komt eraan!

Mijn apple watch series 4

Goodiebox - Welkomsbox 2.0

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.