• Elke vrijdag een nieuwe blogpost!
  • Samenwerken? Bekijk de Adverteerders pagina!

Hi!

Leuk dat je er bent! Op mijn blog kan je veel verschillende dingen vinden, denk hierbij aan reviews, beauty producten & nog veel meer! Ik hou ook van fashion en interieur!

Wil je meer over mij weten? Klik hier!

Samenwerken of interesse? Bekijk de Adverteerders pagina!

Heb je vragen over een product of over iets in het algemeen? Stuur een berichtje via de chat of via de mail!


Mocht je het leuk vinden...

Ik verkoop op mijn Vinted account onder andere ongeopende beauty/skincare producten. Mocht je het leuk vinden, klik op de button om naar mijn Vinted shop te gaan!


Categorieën


Maak kennis met Scentsright!

Voor diegene die het opvalt, plaats ik deze blogpost inderdaad niet op vrijdag wat ik normaal wel doe. Dat komt omdat ik zoveel leuke dingen met jullie te delen heb dat ik soms tussendoor een kleinere blogpost plaats! En in deze blogpost wil ik jullie kennis laten maken met Scentsright!

Lees meer »

Mijn apple watch series 4

Ik heb laatst mezelf een apple watch series 4 kado gedaan. Ik was er al langer naar aan het kijken maar ik bleef twijfelen. Het is niet dat je elke dag zo'n prijzig (zeg maar gerust duur) item aanschaft. Maaaarr uiteindelijk wel gedaan en wat ben ik er blij mee!

Lees meer »

Interior lookbook #1

Naast mode hou ik er ook van om met interieur bezig te zijn. Om dit ook met jullie te delen stel ik jullie voor aan een nieuwe 'serie' op mijn blog: Interior lookbooks! :) Dit is eigenlijk een beetje hetzelfde concept als mijn 'Shop the look' serie alleen dan met interieur items! Hoop dat jullie er inspiratie uit kunnen halen en laat zeker weten wat jullie er van vinden! 

Lees meer »

Top 5 kaartspelletjes om te spelen (in quarantaine)!

Ik heb gemerkt dat spelletjes spelen heel erg goed helpt tegen verveling. Vooral de 'kleine', snelle kaartspelletjes die niet te lang duren. Dit om te voorkomen dat je na 30 minuten al verveeld bent, wat ik bij een bordspel wel snel heb. Daarom leek het mij leuk om de 5 (naar mijn mening) leukste kaartspelletjes met jullie te delen! Hopelijk vinden jullie het leuk om te lezen en hebben jullie nu zin om veel spelletjes te gaan spelen :) Veel leesplezier!  

Lees meer »

Dé trend van deze lente: Lila!

Dé kleur die je deze lente niet kan missen is Lila! Overal waar je nu op internet kijkt zie je lila op de voorpagina verschijnen en in de etalages heeft elke paspop wel iets van lila aan. Deze trend zie je niet alleen in kleding maar ook in accessoires!

Lees meer »

Populaire berichten


Mijn favorieten!


Producten die ik aan iedereen aanraad!