Hi!

Leuk dat je er bent! Op mijn blog kan je veel verschillende dingen vinden, denk hierbij aan reviews, beauty producten & nog veel meer! Ik hou ook van fashion en interieur!

Wil je meer over mij weten? Klik hier!

Samenwerken of interesse? Bekijk de Adverteerders pagina!

Heb je vragen over een product of over iets in het algemeen? Stuur een berichtje via de Instagram of via de mail!

Goodiebox - Perfectly Imperfect box

Dit is alweer mijn tweede Goodiebox maar natuurlijk officieel mijn eerste échte box. De vorige was natuurlijk een welkomsbox die je krijgt wanneer je lid wordt van de Goodiebox familie. Deze box heeft de titel 'Perfectly Imperfect' gekregen en laten we snel kijken wat hier in zit! 😊

Lees meer »

Shop the look #2 De lente komt eraan!

De lente komt eraan en wat ben ik toe aan weer een beetje lekker weer! Kan echt niet wachten totdat we weer in een lekker t-shirtje kunnen lopen!Myjewellery heeft een lijn/collectie uitgebracht met allerlei gekleurde sieraden. Deze doet mij meteen denken aan een lekker zonnetje! Met een aantal sieraden uit deze lijn heb ik een outfit samengesteld. Hopelijk kunnen jullie een beetje inspiratie op doen!

Lees meer »

Maak kennis met Scentsright!

Voor diegene die het opvalt, plaats ik deze blogpost inderdaad niet op vrijdag wat ik normaal wel doe. Dat komt omdat ik zoveel leuke dingen met jullie te delen heb dat ik soms tussendoor een kleinere blogpost plaats! En in deze blogpost wil ik jullie kennis laten maken met Scentsright!

Lees meer »

Mijn apple watch series 4

Ik heb laatst mezelf een apple watch series 4 kado gedaan. Ik was er al langer naar aan het kijken maar ik bleef twijfelen. Het is niet dat je elke dag zo'n prijzig (zeg maar gerust duur) item aanschaft. Maaaarr uiteindelijk wel gedaan en wat ben ik er blij mee!

Lees meer »

Interior lookbook #1

Naast mode hou ik er ook van om met interieur bezig te zijn. Om dit ook met jullie te delen stel ik jullie voor aan een nieuwe 'serie' op mijn blog: Interior lookbooks! :) Dit is eigenlijk een beetje hetzelfde concept als mijn 'Shop the look' serie alleen dan met interieur items! Hoop dat jullie er inspiratie uit kunnen halen en laat zeker weten wat jullie er van vinden! 

Lees meer »