Review: Kruidvat Originals Tea Tree Behandelingsolie! 🌱

Gepubliceerd op 26 november 2021 om 18:20

Deze olie van de Kruidvat Originals lijn zou puistjes en een verontreinigende huid tegen moeten gaan. Maar is dat ook echt zo? Ik review deze olie in deze blogpost. Lees je mee? 😊

Tea tree, iets wat je waarschijnlijk wel kent door zijn antibacteriële eigenschappen. Er wordt altijd gezegd dat het dé nummer 1 tegen puistjes is. Voor de onzuivere huid is tea tree echt een must. Het is ontstekingsremmend én zuivert de huid.

Wist je dat?

Ik eerder een review heb geschreven over een product met tea tree? Lees hier meer!

Kruidvat Originals Tea Tree behandelingsolie

Kruidvat - €2,49 – 10 ml

Kruidvat Originals Tea Tree olie - Foto: Indra's Blog

Kruidvat Originals Tea Tree olie - Foto: Indra's Blog

Deze behandelingsolie van de Kruidvat Originals lijn 'Tea tree' is een olie die gebruikt kan worden voor onzuiverheden, zoals mee-eters en puistjes. Daarnaast bevat deze olie ook kamille. Dit zorgt voor een verzachtend, anti-irriterend én ontstekingsremmend effect. En by the way: hoe cute is dit flesje?! ☺️

Hoe gebruik je deze olie?

Breng de olie op een schone/gereinigde huid aan, maar alleen op de onzuiverheden. Denk hierbij aan puistjes en/of mee-eters. Masseer hem licht in en laat goed inwerken zodat het optimaal zijn werk kan doen.

Kruidvat Originals Tea Tree olie detail - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

Ik gebruik deze olie al een tijdje en ik moet eerlijk toegeven, in het begin was ik er nogal sceptisch over. Een olie die je snel van puistjes/mee-eters af kan helpen? Ik geloofde er eerlijk gezegd niet zo in. Totdat ik de olie ging gebruiken, en het écht bleek te werken. Je hebt maar een heel klein beetje van de olie nodig (er zit ook niet zoveel in dit flesje), 1 druppel voor elk puistje is meer dan genoeg! Vooral nu in deze tijd met die mondkapjes, merk je gewoon dat je huid sneller geïrriteerd is en je sneller puistjes krijgt. Daar is deze olie dus ideaal voor!

Ik gebruik de olie echt alleen wanneer nodig. Ik breng hem vaak ’s avonds aan op mijn onzuiverheden, nét voordat ik ga slapen. Hierdoor kan het de gehele nacht intrekken. De olie trekt supersnel in de huid en plakt totaal niet. In tegendeel zelfs, je huid is superzacht! Na 2 dagen achter elkaar gebruikt te hebben, zie je echt een duidelijk verschil tussen je puistjes. Ze zijn zo goed als verdwenen, en dat door alleen deze olie! Ik heb voor de rest ook geen andere skincare gebruikt, zodat ik het effect van deze olie éxtra goed kon testen.

Ik ben echt een fan van deze behandelingsolie! Het is een echte aanrader, en hij heeft een super leuk prijsje! Hele goede prijs-kwaliteit verhouding! Ik zou zeggen, let's try!

Heb jij deze tea tree behandelingsolie al eens geprobeerd?

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❀️

Disclaimer: Ik heb dit product zelf aangeschaft

Reactie plaatsen

Reacties

Nienke Arts
3 maanden geleden

Hoelang doe je met 1 potje?