Cosmic Box - Astrologie Box! 🌙

Gepubliceerd op 12 november 2021 om 18:27

Astrologie, je hebt er in je dagelijks leven elke dag mee te maken. Je kent je eigen sterrenbeeld, maar er hoort zoveel meer bij dan alleen sterrenbeelden! Benieuwd wat er nog meer hoort bij astrologie en welke producten er in deze box zitten? Lees dan vooral verder! 😊

Astrologie Box

De oktober box staat in het teken van: Astrologie. Hierbij denk je zelf misschien meteen aan je sterrenbeeld, maar daar horen asscendants en maantekens ook bij. De producten uit deze box begeleiden je in het leren van de tekens, huizen en planeten in de astrologie. Deze box kan je handvaten bieden die je helpen bij het ontdekken van deze wereld.

Producten uit deze box

Maan oorbellen

Productwaarde: €9,95

Hoe cute zijn deze roestvrij stalen oorbellen? Ze hebben een ringetje met daar aan kleine zilveren maantjes. Met deze oorbellen kun je jezelf herinneren aan je nieuwe maan intentie. Of om je liefde voor de maan te weerspiegelen in je oorbellen. Of omdat je ze gewoon leuk vindt om te dragen natuurlijk!


Wat een leuke oorbellen zijn dit! Ik vind het superfijn dat ze van roestvrij staal zijn, want dan hoef je ze niet elke keer bij het douchen uit te doen. Ze verkleuren niet tot nauwelijks. En hoe leuk zijn die maantjes?!

Maanoorbellen Cosmic Box - Foto: Indra's Blog

Maankalender 2022

Productwaarde: €9,95

Deze kalender weerspiegeld de cyclus van de maan in het jaar 2022. Door deze kalender kun je iedere dag van het jaar de maanfases aflezen.

Maanfases
Deze kalender laat je dus de verschillende maanfases van het gehele jaar zien. Maar wat zijn en doen de maanfases eigenlijk? De maan kent verschillende fases, waarvan je de nieuwe maan misschien wel kent. Ik heb ze hieronder beknopt weergegeven, het gaat om de volgende 4 maanfases: 

Maankalender 2022 - Foto: Indra's Blog

 • Nieuwe maan
  De nieuwe maan kan je niet zien, hij zit namelijk tussen de aarde en de zon in, waardoor hij op de aarde niet te zien is. Een nieuw begin, dromen, manifesteren, nieuwe doelen stellen en wensen zijn kernwoorden die bij de nieuwe maan horen.
 • Eerste kwartier
  In deze fase is de rechterkant van de maan te zien en het andere gedeelte niet. Kernwoorden die bij deze fase horen zijn: beslissingen nemen, vertrouwen, actie ondernemen en uitdagingen aangaan.
 • Volle maan
  De maan is in zijn geheel te zien, een verschijnsel die iedereen wel kent denk ik. Vooral het verhaal over eventuele weerwolven bijvoorbeeld (tong emoji)
  Bij volle maan is de maan op zijn hoogtepunt en op zijn sterkst, vol met energie.
  De kernwoorden die passen bij de volle maan zijn: loslaten, dankbaar zijn, resultaten krijgen en vergeven.
 • Laatste kwartier
  In tegenstelling tot het eerste kwartier, is bij het laatste kwartier de linkerhelft van de maan zichtbaar en de rechterhelft niet. Nu staat de maan in het teken van evalueren. Kernwoorden: afronden, evalueren en balanceren.

Astrologie dobbelstenen

Productwaarde: €13

Deze dobbelstenen hebben alle 3 een andere betekenis en laten allemaal andere tekens zien.

 • Dobbelsteen 1: Sterrenbeelden
 • Dobbelsteen 2: Planeten
 • Dobbelsteen 3: Huizen van de astrologie

Door te gooien met deze dobbelstenen krijg je steeds nieuwe combinaties. Deze combinaties hebben allemaal een andere betekenis, die beschreven staan in het bijgeleverde (informatie)boekje. Zo kun je oefenen met deze betekenissen en kan je je hier verder in verdiepen!


Ik ben heel benieuwd wat elk sterrenbeeld en elke planeet voor een betekenis heeft. Ik ben erg enthousiast om mezelf hier beter in te gaan verdiepen.

Astrologie dobbelstenen - Foto: Indra's Blog

Astrologie planner

Productwaarde: €20

Astrologie planner Cosmic box - Foto: Indra's Blog

Astrologie planner Cosmic box - Foto: Indra's Blog

Dit is een planner die je al wel kent. Je hebt op elke pagina een overzicht van je week, waardoor je alle afspraken (en toetsen bijvoorbeeld) kan noteren en hierdoor een overzicht krijgt van je week. Hierdoor kan je beter plannen, en kan je overal notities maken.

Deze planner is alleen nét iets anders dan een ‘standaard’ planner. Hij bevat namelijk ook alle maanfases, met bijbehorende uitleg. Hierdoor kan je plannen mét de maanfases. Ook bevat het informatie over de maanrituelen en de dierenriem. Hierdoor kan je tussen het gehele jaar door nóg meer leren over astrologie.


Dit is echt een product waar ik zo enthousiast van ben, kan niet wachten om deze in gebruik te nemen! Ik hou van boekjes en planners om een goed overzicht te krijgen. Let 2022 begin!

Digitale bonus

Ebook over eigen marsteken
Nora Gosselink (astroloog) heeft een ebook geschreven die je in deze box terugvind! Het gaat over je persoonlijke mars teken: de heerser van de Schorpioen. De planeet kan je veel vertellen en in dit ebook lees en leer je er alles over!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❤️

Disclaimer: Ik heb deze box zelf aangeschaft


Aantal producten van Cosmic Box op bol.com

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.