The Mimi Company: Amethist! 💜

Gepubliceerd op 5 november 2021 om 19:00

Amethist, misschien wel dé meest bekende steen van de wereld! In deze blogpost in samenwerking met The Mimi Company vertel ik je er alles over door middel van 2 producten! Benieuwd? Lees vooral verder! ✨

Amethist

Misschien ken je deze edelsteen al wel. Amethist is misschien wel de bekendste edelsteen ter wereld. Mensen die nog nooit van edelstenen hebben gehoord, (her)kennen vaak de amethist wel. Door zijn prachtige paarse kleur, is hij ook goed te onderscheiden van de rest.

Amethist zie je ook vaak in combinatie met een andere edelsteen. Amethist groeit vaak samen met andere soorten kwarts. Een goed voorbeeld hiervan is Ametrien. Wat een combinatie is van Amethist en Citrien.

Daarnaast vormt Amethist samen met Rozenkwarts en Bergkristal, de Gouden driehoek. Wanneer je deze 3 edelstenen samen combineert, heb je de optimale positieve energiestroom. De verschillende energieën van de 3 edelstenen gaan zo goed samen, dat ze de Gouden driehoek zijn genoemd. 

Ring: Siarnaq Amethist

The Mimi Company - €39,95

The Mimi Company Siarnaq Amethist - Foto: Indra's Blog

The Mimi Company Siarnaq Amethist - Foto: Indra's Blog

The Mimi Company Siarnaq Amethist - Foto: Indra's Blog

Deze ring is gemaakt van 925 Sterling Silver. Dit betekent dat mocht de ring verkleuren, je hem gemakkelijk kan poetsen en dan is hij weer als nieuw! 
Maar hoe mooi is deze ring?! 😍 Ik ben er zoo blij mee! Hij heeft een licht ovale/ronde vorm en een prachtige dieppaarse kleur, die kenmerkend is voor amethist! Hij past ook super mooi bij mijn maansteen ring van The Mimi Company 🙈 Dit wordt echt een nieuw favorietje van mij!

Klik hier om deze ring te bekijken en te shoppen!

Werking van Amethist

Algemene werking
Amethist is een veelzijdige steen en de grootste (en meest bekende) werking is ontspanning. Deze werking heeft effect op de overactieve geest. Hierdoor ontstaat er ook een goed evenwicht tussen lichaam en geest. Door het ontspannend en kalmerend effect van deze steen kun je er ook goed mee mediteren.

Mentale effecten

  • Helpt bij de spirituele ontwikkeling
  • Is kalmerend voor de geest én het lichaam

Lichamelijke effecten

  • Helpt bij migraine en hoofdpijnklachten
  • Helpt bij spijsverteringsklachten
  • Helpt bij aandoeningen van de longen en luchtwegen
  • Helpt bij het verminderen bij verschillende huidziekten

Deze effecten zou je kunnen merken bij het gebruik van amethist. Raadpleeg bij klachten altijd de (huis)arts!

Wist je dat?

Dat Amethist al sinds de oudheid ingezet wordt tegen brandwonden en het verminderen van zwellingen?

Knuffelsteen Amethist

The Mimi Company - €6,95 - 1 stuk

Daarnaast heb ik ook nog een superleuk en schattige knuffelsteen ontvangen van The Mimi Company!

Knuffelstenen zijn geslepen/gepolijste stenen die je gemakkelijk met je mee kan dragen. Denk bijvoorbeeld aan een steen die je mee wilt nemen in je broekzak, of eentje die je in je tas stopt en gebruikt wanneer nodig. 

Zo is deze amethist knuffelsteen van The Mimi Company ook. Deze kan je bijvoorbeeld meenemen in je jaszak en wanneer je nét een beetje meer rust wil, kan je hem uit je zak halen en 'gebruiken'. 

The Mimi Company Knuffelsteen amethist - Foto: Indra's Blog

The Mimi Company Knuffelsteen amethist - Foto: Indra's Blog

Hoe mooi is de tekening in deze steen? Hij heeft veel verschillende tinten paars, van dieppaars tot licht lila. Ook de stromen wit die er in deze steen zitten zijn prachtig! 😍

Klik hier om deze knuffelstenen te bekijken én te shoppen!

Verzorging van Amethist

Pas op met zonlicht! Door deze edelsteen in fel zonlicht te leggen, kan het zijn dieppaarse kleur verliezen. Je kan Amethist het makkelijkst reinigen onder stromend water. Je kan hem ook opladen door hem naast Bergkristal te leggen, of hem een nachtje in het maanlicht neer te leggen.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❤️

Disclaimer: Ik heb deze producten mogen ontvangen van The Mimi Company

The Mimi Company is ook te vinden op Bol.com!

Amethist drinkfles

Gezichtsroller rozenkwarts

Drinkfles bergkristal

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.