Goodiebox - The 'Stop feeling quilty' box! ❌

Gepubliceerd op 29 oktober 2021 om 20:24

Ennn het is weer tijd voor een Goodiebox unboxing! Deze box staat in het tegen van je schuldig voelen (en dat je dat vooral niet moet doen). Benieuwd? Lees dan vooral verder! 😊

Over de 'Stop feeling quilty' box!

Vrouwen hebben de neiging om zich snel schuldig te voelen. Goodiebox vindt dat zonde van de tijd én energie die het inneemt. Stop met de blame game en zet het om in happiness of daadkracht.

Motto: Laat los wat anderen van je vinden, wees lief voor jezelf en verontschuldig je nooit meer voor wat je doet. Wij noemen dat Non-apology, #sorrynotsorry

In deze box zou eigenlijk het volgende product aanwezig zijn: Manna Kadar Beauty Lash Extending Primer. Maar deze was niet op tijd binnen om met deze box mee te gaan. vandaar dat er een ander product aan de box is toegevoegd: MCo Beauty Clear brow gel!

MCO Beauty Clear brow gel

MCo Beauty – 3ml - €16 – Full size

MCO Beauty Clear brow gel - Foto: Indra's Blog

Dit is het product dat de ‘plaatsvervanger’ is van de Lash extending primer van Manna Kadar Beauty. Het is een lichtgewichte én kleurloze wenkbrauwgel die zorgt dat je niet teveel product op je wenkbrauwen krijgt, maar precies genoeg! Hierdoor heb je de hele dag prachtig en verzorgde wenkbrauwen!

Hoe gebruik je deze gel?
Breng deze gel elke dag aan op je wenkbrauwen, om ze te vormen en zo de gehele dag goed te laten zitten!

MCO Beauty Clear brow gel detail - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

Dit is eigenlijk een prima brow gel. De applicator is wel in vergelijking met andere brow gels, vrij hard. Maar tijdens het aanbrengen merk je daar niets van. Het is een gel die gemakkelijk aanbrengt, niet plakt en vrij snel opdroogt. Een prima brow gel!

De_CURE Micro Biome Repair Mist

De_CURE – 15ml - €55 voor 50 ml

De_CURE Micro Biome repair mist - Foto: Indra's Blog

Je huid heeft een microbioom, de organisatie van miljoenen micro-bacteriën. Je huid heeft veel baadt bij dit microbioom. Door deze in balans te houden, heeft je huid daar voordeel van. Door deze spray te gebruiken, gaat je huid stralen en voelt hij heerlijk aan!

Deze mist bevat onder andere vitamine D, shiitake paddestoelen, PHA, gember, boerenkool, kurkuma én ashwagandha (kruid uit India die veel gebruikt wordt voor haar energie en kracht).

Hoe gebruik je deze mist?
Gebruik deze mist als eerste stap van je skincare routine. Spray dit over je gezicht zodat elk stukje huid een beetje ‘mist’ heeft. Je kan hem ook tussendoor de dag gebruiken, net wat jij wilt!

De_CURE Micro Biome repair mist detail - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

Dit is een mist met een heel hard spraytje. Ik heb wel eens vaker face mists gehad, die sprayde alleen zacht en van ver af. Maar deze mist moet je wel van dichtbij aanbrengen. Hij heeft een zachte geur, die neutraal ruikt. De mist plakt in het begin heel licht en even op je huid, maar trekt daarna prima in. De huid is wel zacht na het aanbrengen en intrekken. Het langdurige effect heb ik nog niet kunnen testen!

Niré Beauty 223 Eyeshadow brush

Niré Beauty - €8 – Full size

Niré Beauty 223 Eyeshadow brush - Foto: Indra's Blog

Deze kwast is speciaal gemaakt voor Goodiebox members. Dit is een kwast van het wel bekende merk Niré Beauty. In de vorige Goodieboxen zijn er al een aantal boxen geweest die ook producten van Niré bevatte. Deze keer is het de 223 Eyeshadow brush. Een grijze, fluffy, vegan en zacht borsteltje die perfect is om je oogschaduw mee aan te brengen. Je kunt deze kwast gebruiken voor creamy, poeder én glitter oogschaduw. Een echte alleskunner dus! 😊

Niré Beauty 223 Eyeshadow brush detail - Foto: Indra's Blog

Mijn mening

Dit kwastje voelt suuupeerzacht aan! Het is een top kwastje voor oogschaduw. Ook kan je hem goed gebruiken als blending brush!

The Beauty Crop Espresso yourself eyeshadow palette

The Beauty Crop – 21x 0,8 gram - €25 – Full size

The Beauty crop Espresso yourself palette - Foto: Indra's Blog

Dit oogschaduwpalette heeft 21 kleuren, er zijn matte maar ook zeker glimmende tinten. Alle oogschaduws zijn gemaakt met koffie extract. Ze zijn dus rijk aan cafeïne en antioxidanten, hierdoor lijken kringen, wallen én rimpels rond je ogen een stuk minder. Mooi meegenomen toch? 

De kleuren hebben allemaal iets van bruintinten in zich. Je kunt ze gemakkelijk blenden en mixen voor verschillende looks. Tip! Je kan je nieuwe Niré 223 kwast hier ideaal mee combineren!

Verder is dit pallette vegan én dierproefvrij!

The Beauty crop Espresso yourself palette detail - Foto: Indra's Blog

Mijn mening

Hoe leuk zit dit oogschaduw palet eruit? Hij ziet er zo vrolijk en uitnodigend uit. Ik vind het ook echt superleuk dat ze er 1 thema van gemaakt hebben. Elke kleur heeft een naam die te maken heeft met koffie. Hoe leuk is dat?

Wat ik ook zo leuk vind aan dit pallet is dat er donkere maar ook zeker lichte kleuren in zitten. De combinatie tussen shimmer en matte oogschaduws is ook erg goed. Het pigment is top van zo wel de matte als shimmer oogschaduws. Je kunt ze ook gemakkelijk afwisselen door de vele keuzes en mogelijkheden die dit palet biedt! Hierdoor creëer je gemakkelijk een mooie ooglook!

James Read Sleep mask Tan retinol

James Read – 25ml - €34 voor 50ml

James Read Sleep mask retinol tan - Foto: Indra's Blog

Dit is een masker die je  ’s avonds voordat je gaat slapen aanbrengt. Het heeft een unieke formule die verrijkt is met retinol (vitamine A). Hierdoor vermindert het fijne lijntjes en rimpels én verzorgt het je huid in de nacht. Ook laat dit masker een ‘sunkissed’ kleurtje achter na een nachtje slapen. Dit kleurtje zorgt ervoor dat je de kleur op je gezicht een beetje kan opbouwen.

Hoe gebruik je dit masker?
Gebruik dit masker 1 à 2 keer per week op een schone huid voordat je gaat slapen, zorg er wel voor dat je een dun laagje aanbrengt! Laat het de gehele nacht intrekken en maak je gezicht de volgende ochtend schoon. Zorg dat je voor de rest van de dag een crème draagt met SPF om je huid te beschermen.

James Read Sleep mask retinol tan detail - Foto: Indra's Blog

Mijn mening

Ik moet zeggen, ik heb nog nooit echt een product uit een Goodiebox waar ik écht niets mee heb. Maar eens moet de eerste keer zijn! Dit product is er zo eentje. Het zou best goed werken, maar dit is geen product voor mij! Heeft een van jullie misschien ervaringen met dit product? Let me know in de comments hieronder!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❤️

Disclaimer: Ik betaal maandelijks zelf voor de Goodiebox

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.