Review: L'oreal CC cream C'est Magic Anti-Redness

Gepubliceerd op 22 oktober 2021 om 18:49

Misschien ben je hem al tegen gekomen op Tiktok of Instagram. Dit is de CC cream van het moment! Een groene CC cream die mee kleurt met je huid! Benieuwd naar dit product? Lees dan vooral verder! 🤪

Een CC cream die een groene kleur heeft en mee kleurt met je huidskleur? Het zou ideaal zijn! Je hoeft hierdoor nooit meer in de winkel te staan dobben welke kleur nou nét beter bij jou huidskleur past. Is hij toch iets te geel? Of is het nét een tintje te donker? Als het goed is, is dat verleden tijd met deze CC cream! 

Shop hem hier op bol.com!

Wat het zo interessant (voor mij) maakt is die groene kleur. Zou je daar echt niets van zien? En zou het allemaal wel écht zo goed 'inblenden' met je huid? Laten we het testen!

Hij is onder andere ook te koop bij Kruidvat & Etos. Bij beide winkels koop je deze CC cream voor €14,99. Maar je scoort hem het goedkoopst via de link hierboven naar Bol.com! Voor maar €7,50!

L'oreal CC cream C'est Magic Anti-redness

L'oreal Paris - 30 ml - €14,99

L'oreal CC cream magic anti-redness - Foto: Indra's Blog

L'oreal CC cream magic anti-redness - Foto: Indra's Blog

L'oreal CC cream magic anti-redness detail - Foto: Indra's Blog

Dit is een verzorgende CC cream van het merk L’oreal Paris. Het zorgt voor een natuurlijke maar lichte dekking, hydratatie tot wel 24 uur lang én bevat ook nog SPF 20.

Formule
Misschien komt je deze CC cream wel bekend voor. Het is de opvolger van de ‘CC cream Glam Nude’. Deze heeft dezelfde unieke formule als zijn voorloper. Hij bevat ook de intelligente color-osmoseTM pigmenten.

Het is een color correcting cream die ervoor zorgt dat de rode tinten van je huid worden geneutraliseerd door de groene kleur. Door deze corrigerende werking, oogt je huid egaler en verberg je de ongewenste rode plekjes op je huid.

Structuur
De textuur/structuur van deze CC cream is ultralicht en niet vet. Hierdoor voorkom je het maskereffect (wat je écht niet wilt op je huid) en oogt het neutraal en natuurlijk. Bij contact met de huid ‘smelt’ deze CC cream eigenlijk, waardoor hij samensmelt met de huid. Dit zorgt voor een perfecte ‘nude finish’.

Hoe gebruik je deze CC cream?

Zorg dat je huid gereinigd en droog is. Breng daarna de cream aan met je vingertoppen (of als jij het fijner vind met een kwast of spons) en blend hem goed in met de huid. En klaar is kees! De CC cream kleurt mee met je huid en weg zijn je oneffenheden en rode plekjes!

Mijn mening!

Hand zonder CC cream - Foto: Indra's Blog

Hand met CC cream - Foto: Indra's Blog

Het is wel een magisch product! Zoals je hierboven ziet is de kleur van de CC cream écht groen van kleur. Zodra je hem 1 keer ‘uitsmeert’ is hij nog lichtgroen, maar wanneer je verder gaat zie je dat hij inderdaad met je huidskleur mee ‘verkleurt’. Hij geeft een prima dekking, echt iets dat bij een CC cream hoort. Hij heeft natuurlijk geen volledige dekking, maar dat past ook niet bij een CC cream.

De CC cream is niet plakkerig, blendt gemakkelijk in met de huid en past zich echt aan, aan je huidskleur! Zeker een leuk en goed product om uit te testen! Dus zoek je nog een goede CC cream die pérfect bij je huid past? Probeer deze eens! Ik ben benieuwd wat je er van vind! Laat het me zeker even weten!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❤️

Disclaimer: Ik heb dit product zelf aangeschaft

Mijn favoriete makeup producten!

Sky high mascara

Essence brow pomade

Burts and bees lipbalm

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.