Review: Essence Caring Eyebrow Scrub!

Gepubliceerd op 15 oktober 2021 om 18:36

Dit product is een toevoeging aan je skincare routine: een wenkbrauwscrub! Ben je benieuwd naar dit product? Lees dan vooral verder! 😊

Een wenkbrauw scrub? Ik had er nog nooit van gehoord en dat maakte me natuurlijk alleen maar nieuwsgieriger naar dit product! Dit is de Couldn’t care more caring eyebrow scurb, van Essence cosmetics.

Essence Couldn't care more! Caring eyebrow scrub

Essence - 5,5 gram - €2,25 (Dm Duitsland)

Essence eyebrow scrub - Foto: Indra's Blog

Essence eyebrow scrub - Foto: Indra's Blog

Deze scrub is de ideale basis voor je wenkbrauwen. Het scrubt, reinigt én verzorgt waardoor je wenkbrauwen klaar zijn voor je dagelijkse routine. Nog een voordeel van deze scrub is, dat het ook ideaal is als je vaker last hebt van ingegroeide haartjes.

Door de wenkbrauwen te scrubben aan het begin van he routine, verwijder je de dode huidcellen en verzacht je de huid. Hierdoor kunnen de producten beter pakken en blijven ze langer zitten.

Ook is de scrub:

  • Geschikt voor alle huidtypen
  • 100% vegan
  • Dierproefvrij

Ingrediënten

Deze scrub bevat 2 verzorgende en voedende oliën: Castor- & zonnebloemolie.

  • Castorolie
    Zorgt voor hydratatie en verzacht de huid.
  • Zonnebloemolie
    Deze olie is rijkt aan vitamine E. Deze zorgt voor bescherming en is een sterke antioxidant.

Hoe gebruik je deze scrub?

Je hebt maar een klein beetje scrub nodig. Breng hem aan op je wenkbrauwen en masseer licht in. Verwijder vervolgens de overtollig scrub en je wenkbrauwen zijn klaar voor de volgende stap!

Essence eyebrow scrub swatch - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

Deze scrub is super zacht voor de huid! Hij bevat hele kleine scrubdeeltjes, die je huid heel licht kunnen scrubben. Door deze scrub te gebruiken, merk je dat je wenkbrauwen nog meer gereinigd zijn dan normaal. Je huid voelt na het verwijderen van de scrub erg zacht en verzorgd aan☺️

Ik vind het persoonlijk wel prettig dat deze scrub niet zoveel scrubeeltjes bevat. Hierdoor heb je het idee dat je je wenkbrauwen echt licht gescrubt worden en heb je niet het idee dat je bijna geen wenkbrauwen meer overhoudtπŸ˜‚

Het is een erg leuk product om te proberen, en toe te voegen aan je skincare routine. Dus mocht je nog een leuk product voor je wenkbrauwen zoeken, zou ik deze aanrader om een keer te proberen!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❀️

Disclaimer: Ik heb dit product zelf aangeschaft

Mijn favoriete makeup producten!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.