Cosmic Box - Edelstenen box! ✨

Gepubliceerd op 8 oktober 2021 om 18:10

Ik kocht laatst de Edelstenen box van Cosmic box en het leek me een leuk idee om deze samen met jullie te unboxen! Benieuwd? Lees dan vooral verder! 😊

Cosmic Box is een maandelijks abonnement op het gebied van spiritualiteit. Je ontvangt elke maand een box met een aantal producten in een bepaald thema. Elke maand heeft dus een ander thema, met bijbehorende producten die elke maand verschillen. Denk bijvoorbeeld aan edelstenen, wierook, maar ook journals en sieraden! 

Daarnaast is er elke maand een digitale bonus die je ook nog ontvangt. Deze verschilt ook elke maand en is alleen te bekijken/ontvangen als je een box besteld!

Cosmic Box zegt het volgende 'Wij willen jou inspireren je spiritualiteit te onderzoeken. Rust te vinden en tijd voor jezelf te nemen. Te leren vertrouwen op je intuïtie. De magie in jezelf te ontdekken. En het allerbelangrijkste: van jezelf te houden.' 

Hoe mooi is deze uitspraak?✨

Ik denk dat Cosmic Box superleuk is, als je jezelf meer wilt ontwikkelen en/of leren kennen op spiritueel vlak!

Edelstenen box

Edelstenen hebben een bepaalde energie en zijn eigenlijk gewoon magisch. Iedere edelsteen heeft een andere werking, waardoor ze je met verschillende dingen kunnen helpen. Ze kunnen je bijvoorbeeld energie geven, rustig maken, beschermen of je blij maken.

De producten in deze box hebben allemaal iets met edelstenen te maken. Je krijgt zelfs 2 kristallen en ook krijg je producten waarin edelstenen zijn verwerkt.

Producten uit deze box

Anas crystal care body milk

Product waarde: €20

Deze body milk is bijzonder, er is namelijk vulkaanwater en bergkristal in verwerkt. Hoe speciaal en bijzonder! Bergkristal zorgt ervoor dat je elektrische lading van je lichaam geneutraliseerd wordt, elke keer als je de milk gebruikt.

Daarnaast heeft de milk ook een verzorgend effect op de huid. Het verbetert de structuur van je huid waardoor je huid meteen soepeler aanvoelt. Ook heeft hij een hele frisse zomerse (en lekkere) geur!


Het is een mooi formaatje body milk. Ik zou hem persoonlijk alleen sneller gebruiken als handcrème denk ik. Hij heeft wel een sterke geur, waar je van moet houden. Wel trekt de milk erg snel in en heb je meteen een zachtere huid!

Anas crystal care body milk - Foto: Indra's Blog

Seleniet Toren

Product waarde: €9,95

Seleniet is een kristal die bekent staat om zijn zeer hoge energiefrequentie en past bij de 7de chakra, seleniet opent deze chakra. Daarnaast kan seleniet je inzicht geven in jouw levenslessen. Het straalt vredige energie uit en kan je gemakkelijker in contact komen met je intuïtie. Als laatst kan seleniet je ook ondersteunen tijdens het mediteren (mocht je dat doen).


Hoe cute is deze toren? Seleniet zie je vaak in deze vorm, je hebt er bijvoorbeeld ook lampen van. Het is een mooi kristal, als je het mij vraagt. Hij oogt neutraal en je kan hem zo in  je interieur kwijt!

Seleniet toren - Foto: Indra's Blog

Kristallen affirmatiedeck

Product waarde: €19,95

Wat is een affirmatie?

Een affirmatie is een positieve tekst die je meerdere malen per dag tegen jezelf zegt, hierdoor kan de tekst in je onbewuste landen.

In dit deck zitten allemaal kaarten met een kristal erop afgebeeld. Onder de afbeelding staat de bijbehorende affirmatie, die bij de werking van het kristal hoort en daar dus supermooi bij aansluit.

Hoe gebruik je zo’n kaartendeck?

Spreid alle kaarten voor je uit, met de onderkant naar boven. Kies vervolgens één kaart die je die dag wilt gaan ‘gebruiken’. Je kiest met je eigen intuïtie en zal een kaart kiezen die je die dag nodig hebt/bij de situatie past waarin je nu bent. Je affirmatie kan nu beginnen!

Kristallen affirmatiedeck Cosmic box - Foto: Indra's Blog


De illustraties van deze kaarten zijn zó mooi! Je hebt in totaal 44 kaarten, met de meest voorkomende edelstenen/kristallen. Ze zijn stuk voor stuk prachtig! Naast dat je ze kan gebruiken voor affirmatie, kan je ze ook mooi inlijsten of neerleggen op een mooi plekje! 

Wat vind je van deze nieuwe unboxing tot nu toe?

Rode calciet

Product waarde: €7,50

De werking van rode calciet is als volgt: het zorgt voor innerlijke rust, filtert negatieve energie uit een ruimte, geeft zelfvertrouwen en daadkracht én stimuleert het je spirituele ontwikkeling.


Calciet is een veelzijdig kristal, die je in veel verschillende kleuren (met hun eigen werking) hebt. Ik heb zelf een oranje calciet, maar hoe mooi is deze rode variant?! Het zijn echt pareltjes. Zo blij dat deze in de box zitten!

Rode calciet - Foto: Indra's Blog

Lavendel wierook

Product waarde: €4,95

Deze wierook heeft een echt zomers tintje. Het heeft een echte zomer geur en hierdoor waan je je in een bloemenveld vol met lavendel!


Wierook, veel mensen houden er van maar ook veel mensen vinden het niks. Wierook heeft van zichzelf al een best sterke geur, en deze met lavendel is ook vrij sterk. Wel is hij erg lekker, met de geur van bloemen op de achtergrond. Maar één ding is zeker: je moet er wel van houden 😊

Lavendel wierook - Foto: Indra's Blog

Digitale bonus

Product waarde: €9,95

Elke maand zit er ook een digitale bonus in de box, je hebt dus nog een product, naast de producten van hierboven! Voor de edelstenen box is dat de 'crystal healing cheat sheet' van Caressa. Het is een ebook die gaat over de edelstenen en hun kleuren, hoe deze kleuren corresponderen met de werking en energie. Door een cheat sheet krijg je meteen een duidelijk overzicht voor jezelf! Hoe leuk! 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❤️

Disclaimer: Ik heb deze box zelf aangeschaft


Aantal producten van Cosmic box op bol.com

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.